♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
juj baby, pridavam sa k sladkomaniackam...ja musim kazdy den nieco zjest.... 😀 a tiez nie kusok...ale kila 🙂
Baby ja tiež musím každý deň niečo sladké, tak to je asi normálne, že chutí teraz 😀
ozaj mamicky kedy zacinaju rast zubky??? 🙂
Mne zostali ešte dve kilá, takže dúfam, že to dám čoskoro dole 🙂
tiez musim nieco sladke kazdy den...jem cokoladu ale len bielu...
Pomoooc dnes nás čaká očkovanie......už od rána je nejaká mrzutá, ako keby vedela čo ju čaká ☹
aj nas to dnes caka..o jednej idem..bojim sa za neho
Ahojte....ja som dnes unavena ako kon...moja draha Neli dnes od obeda nie a nie spat...dnes sme von nesli..lebo boli -12 a neviem ci ju boli brusko alebo co...ale od dvanastej mrnci a som nechcela aby sa von nadychala studeneho vzduchu....kedze vrieska.... a spala len 3x a to 15 min...stale len placka...je sucha...najedena... tak neviem co vysiela...asi to bude brusko...dnes nekakala..ani neprdka... len ona co je dobrucka...tak dnes som uz k.o.
@janica81 ani nas pocas dna toho vela nenaspi, len ja uz som zvyknuta, ze je narocny 😀 ... a ked chcem, aby spal a chcem oddychovat, tak ho uspim na rukach a mam ho tak, kym nevstane a ked chcem cosi porobit, tak sup do satky 🙂
nooo len u nas to nezyk...to plackanie ma viac trapi :-/
@leomami tak ockovanie je za nami..chudatko moje male..plakal velmi, ale ked som ho zacala obliekat tak bol v pohode uz..spinkal do teraz a teraz place ☹ tak zalostne..dali sme mu cipok pred dvadsiatimi minutami tak uz je lepsie kusok..dufam,ze zatra bude uz ok..ako to bolo u vas?
@katrin31 u nas to bolo presne také isté... maly strasne plakal, ale pri obliekani zaspinkal.. doma sa zobudil a smial sa cely den, ale ako prisiel vecer, spustil hrozny plac, a az ked sa unavil zaspinkal.. na druhy den v pohode, uz ziadny plac, ale vecer nam nabehla teplota, sice len 37,6 ale hned som mu dala cipok, pretoze bolo 16.00 a ta teplota by urcite vystupila vyssie.. potom uz bolo vsetko v poriadku. Kriticky bol len ten prvy den..
@katrin31 neboj...my sme u doktorky plakali...ale dalo sa...potom buval a ked sa zobudila tak to bola hroza...hodinu plac az fialovela...ani obklad..ani nic nepomahalo...a dala som preventivne cipok...nemerala som teplotu...potom nejako chudatko od unavy zaspala...a ked sa zobudila uz bola ok. 🙂 a ziadny plac...aj obklady som skusila...ale to este spustila 4x viac... :-/ ale prezili sme 🙂

@katrin31 budem vám držať palce..určite to zvládnete...😉