♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
maminky ???
aj Vase detičky ked sa tesia tak kopu rychlo nozickami a sibrinkuju rucickami? Nasa Nela ked ju nieco potesi, sa cela myka 🙂 😀
@janica81 zlati su pri tom ti nasi drobci,ze? 😀 oci uplne dokoran, usmev riadny a jazyk vyplazeny 😀
ahojte, chcem sa spytat, ci si aj vase babatka pchaju rucky do ust a tecu im sliny az tak, ze maju mokre body a cele rukavy...
A nemyslíte, že to už môžu byť dolné zúbky? To mi potvrdí asi iba detská lekárka, však?
Dievčatá prosím Vás chcem sa opýtať na nejaké kvapky do nosa - malý má upchatý noštek a nemôže poriadne dýchať... zlostí sa na to, ked mu chcem dať dudku na ukľudnenie je to len horšie...
Vďaka Vám za pomoc
@stvura to si mala ten Physiomer Baby? Nie je to vstrekovanie veľmi prudké?
Lebo ja mám iný takýto pre seba a tam je taký tlak, že hrúza...
@michaelabj ahoj..nám pomohol nasivin,vraj sa má dávať na upchatý nos...ešte je dobré na zvlhčenie nosa panthe nose,alebo nejaký s morskou vodou,ale môže mať upchatý noštek aj zo suchého vzduchu...dúfam,že vám niečo pomože...😉
@gumimaci krasne fotky 😉
@michaelabj my sme mali nasivin aj physiomer, ale mne sa zda menej brutalny sterimar
tak dufamze ma teraz nebudete brat ako nejaku hlupu maminku,ked len maturujem

@dadka22 ahoj...no to máš pravdu..po očkovaní spal 2 dni lepšie cez deň..ale dnes spal 1a pol hodinku na 3krát...😢 ja som si už zvykla,len nič nespravím,len keď je doma "tato"...😉 ale dnes som napiekla linecké...tak aspoň niečo...😉😉