♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
kočky, kolko vase babatka prespia? Moj malinky zaspi vecer o siestej a spinka do rana siestej, siedmej, samozrejme s prestavkami na papanie, ale potom spinka dalej... ale cez den nespi skoro vobec.. doobeda hodinku a poobede hodinku a dost.. a niekedy len polhodinku..
Baby nebojte zvladneme....sme uz predsa skusene mamicky 😀 😀
Napriek tomu tie náplaste skúsim, za skúšku nič nedám a sama porovnám 😒 mne stačí keď jej to stlmí bolesť pri vpichu...vtedy plakala najviac ☹ tak ešte nikdy neplakala
dakujem vam za povzbudenie, uz teraz sa bojim toho druheho ockovania,lebo teraz mi bolo do placu ked som ho videla..vravela mi sestricka ze ten vpich ich riadne boli, ze ked to ockuju 5rocnych tak aj krivat zvyknu..☹ ale chvalabohu ze to mame za sebou..a ze je uz kludny..
@leomami aj ja som jej musela držať nožičku aj ručičku ☹
@katrin31 to sú také náplaste, ktoré sa dávajú max. hodinu pred očkovaním a mali by znecitlivieť miesto vpichu. Volajú sa Emla ale majú ich iba v Rakúsku alebo v Čechách, u nás ich nezošenieš. Ale dajú sa objednať z Čiech cez internet. Ja som nad nimi uvažovala už pred očkovaním, ale potom som si povedala že vydržíme. Ale včera mi doktorka povedala, že malá reaguje moc bolestivo na to očkovanie tak že si ich mám do budúceho očkovania zohnať - kúpim ich a sama uvidím či jej nejak pomôžu. Lebo aj ja mám hrôzu z toho ☹ Inak včera keď som sa ťa pýtala na ten čípok tak mne malá spinkala...povedala som si že ho nebudeme potrebovať, ale zobudila a bola taká istá ako píšeš tak som jej aj ja dala sirup panadol. Nabudúce už budem vedieť a dám jej čípok hneď na večer.
aj my spime uz od pol 8 tak do pol 2...
tak dnes sme boli druhykrat na ortopedii a doktor povedal, ze je vsetko v uplnom poriadku a ze uz k nemu nemusim chodit a uz nemusim balit na siroko, vraj jednu plienku preventivne, ale keby vedel, ze ja som ho doteraz vobec nebalila nasiroko, len v noci, aj to som niekedy zabudla, ked maly zaspal skor 🙂
@leomami ahoj.. vidím že preberáte spanie... my tiež dnes lámeme rekordy ☹ doteraz sme cez deň spali 6-7 hodín a dnes 2 hod 40 min., no a teraz zaspávame tak počítam, že pospinká max. 1 hod., neviem čo sa deje, ale asi to že sme v noci spinkali od 21.30 do 9.00 s jedným papaním o 3.45 🙂 ... no a vy ako po tom očkovaní.... čítam že sapnie už zas v normále 😀 😀

@panki moja doktorka povedala, ze tie naplaste vraj nefunguju... ze tie deticky placu tak isto ako tie bez naplaste.. neviem co je na tom pravdy.. ale ja som tiez nad nimi rozmyslala, nas caka druhe ockovanie 20.1.a uz teraz sa toho bojim ☹