icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
16. dec 2010

@dadka22 ahoj...no to máš pravdu..po očkovaní spal 2 dni lepšie cez deň..ale dnes spal 1a pol hodinku na 3krát...😢 ja som si už zvykla,len nič nespravím,len keď je doma "tato"...😉 ale dnes som napiekla linecké...tak aspoň niečo...😉😉

janica81
16. dec 2010

maminky ???
aj Vase detičky ked sa tesia tak kopu rychlo nozickami a sibrinkuju rucickami? Nasa Nela ked ju nieco potesi, sa cela myka 🙂 😀

ladywitch26
16. dec 2010

@janica81 zlati su pri tom ti nasi drobci,ze? 😀 oci uplne dokoran, usmev riadny a jazyk vyplazeny 😀

elixia
16. dec 2010

@janica81 aj nas kope prvu ligu 😀 Aj preto nebol v perinke,on takto vykopava a rozhadzuje rukami uz od narodenia...ale teraz sa este aj smeje,na zozratie 😀

danabel
16. dec 2010

ahojte, chcem sa spytat, ci si aj vase babatka pchaju rucky do ust a tecu im sliny az tak, ze maju mokre body a cele rukavy...

janica81
16. dec 2010

@danabel no jasne...my pchame do ust aj dve naraz! a vsetko co do ruk chyti...tak skonci v ustockach

hobit
16. dec 2010

@danabel jasne 😉

danabel
16. dec 2010

A nemyslíte, že to už môžu byť dolné zúbky? To mi potvrdí asi iba detská lekárka, však?

gumimaci
16. dec 2010

@danabel ahoj, vobec to este nemusia byt zubky. Oni tie babatka maju teraz take slintacie obdobie, a prve co objavili su ruky 😀 ked pojdu zubky tak dasna budu spuchnute cervene. Teraz ked sa ppozries su biele alebo jemne ruzove

michaelabj
17. dec 2010

Dievčatá prosím Vás chcem sa opýtať na nejaké kvapky do nosa - malý má upchatý noštek a nemôže poriadne dýchať... zlostí sa na to, ked mu chcem dať dudku na ukľudnenie je to len horšie...
Vďaka Vám za pomoc

stvura
Odpoveď bola odstránená
michaelabj
17. dec 2010

@stvura to si mala ten Physiomer Baby? Nie je to vstrekovanie veľmi prudké?
Lebo ja mám iný takýto pre seba a tam je taký tlak, že hrúza...

leomami
17. dec 2010

@michaelabj ahoj..nám pomohol nasivin,vraj sa má dávať na upchatý nos...ešte je dobré na zvlhčenie nosa panthe nose,alebo nejaký s morskou vodou,ale môže mať upchatý noštek aj zo suchého vzduchu...dúfam,že vám niečo pomože...😉

leomami
17. dec 2010

@gumimaci máte krásne vianočné fotky...to vám robili v atelieri?super nápad na darček...😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
17. dec 2010

@gumimaci krasne fotky 😉
@michaelabj my sme mali nasivin aj physiomer, ale mne sa zda menej brutalny sterimar

norikk
17. dec 2010

idem sa vam pochvalit,toto je moja foto na maturitne oznamko 🙂

lunana
17. dec 2010

@norikk Krásne 😉 ale keby som nevedela, že si to ty, tak si myslím, že je to tvoj mladší brat 🙂

gumimaci
17. dec 2010

@hobit
@leomami dakujem, ano bude to vianocny darcek pre babky 🙂

@norikk ani ma nenapadlo, ze si este take mlade steňa 🙂 ale pasuje vam to 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
17. dec 2010

@norikk fiiha,ani ja som nevedela,ze si taka mladucka mamina 🙂 Ja mam brata o 14 rokov mladsieho..ty tam fakt vyzeras ako starsia sestra 🙂

Uz davnejsie sa chcem opytat, baby co mate uz 3 mesacne deticky, zmenili sa nejako po 3. mesiaci?

lunana
17. dec 2010

@elixia naša sa zatiaľ nezmenila, stále je taká istá, cez deň ako medík, preleží aj dve hodiny, aby som sa jej nemusela venovať okrem papania, ale večer nie a nie zaspať, tak zaspávame okolo desiatej, tak to máme už strašne dlho...

norikk
17. dec 2010

tak dufamze ma teraz nebudete brat ako nejaku hlupu maminku,ked len maturujem

panki
17. dec 2010

@elixia nie nezmenili 😉 akurát mne teraz malá prestala papať ale to nie od 3. mesiacov ale od stredy od očkovania 😒

elixia
17. dec 2010

@lunana @panki no to ste ma velmi nepotesili, ja dufam, ze po 3.mesiaci zacne lepsie spavat... 🙂

lunana
17. dec 2010

@norikk však máš na maturitu vek 😉 ja keď som mala 19, tak som veľmi chcela bábätko, len môj manžel, vtedy ešte priateľ nechcel, tak som si aspoň výšku začala robiť 😀

leomami
17. dec 2010

@panki mne tiež teraz malý menej papá...😉 a začal grckať,čo predtým vôbec...ja som to nechcela nejak pripisovať tomu očkovaniu,ale teraz neviem...zhoršilo sa to tento týždeň...😢

panki
17. dec 2010

@leomami mne malá tiež grcká ale my máme reflux takže to z očkovania nebude....aj ked grcká trochu viac ale papá málo, a mám pocit že čo spapá aj vygrcká 😒

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
17. dec 2010

@panki no ale mne doteraz negrckal vôbec..😢 neviem,či sa môže reflux objaviť až okolo 11tich týždňov bábätka?tvoja malá to mala od začiatku?dík...dúfam,že sa to zlepší aj vám...😉