♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
🙂 ja sa na druhe teasim...najprv si uzijem Nelinku a potom sup sup na surodenca.... ale srandujem ...to moj MM minule ze uz by bolo aj druhe zamiesat...vraj aby nebol velky rozdiel...to povie on co sa ju boji an ruky zobrat
😀
ale inak dakujem bohu za Neli...v okoli v partii to nejako nevychadza....jedna kamoska nemozu mat a snazia uz 5 rokov, druha polroka dozadu potratila v 12 tt, a tretia teraz pred dvoma tyzdnami bola na zakroku-mimomaternicove....chudatka a to sme z jednej partie... takze dakujem za Nelinu 🙂
@janica81 ved aj ja sa tesim..ale az tak o 3 - 4 roky 😀 Vacsina ludi nechce velky rozdiel medzi detmi, ale ja som zase nikdy nechcela dve hned po sebe...chcem si uzit teraz Riska a aj potom druhe..bez sialeneho kolotocu,ze jedno ma este plienky a druhe uz..a sialeny kolotoc kym trochu nepodrastu...a nestihat sa poriadne venovat ani jednemu.
Ja som tiez vdacna, nam to trvalo len pol roka,kym som otehotnela..a tiez poznam dost ludi ktorym sa nedari 😒
@stvura Ja stíham len čítať baby. A kde pracuješ?
@stvura no moja,ja tiez uz nie som najmladsia 🙂 Mne je to s tou materskou jedno, ta dalsia uz bude tak ci tak na SK...
@hobit jeeej moja,dakujeeem 🙂 aspon niekto 🙂 Nam uz vlasky vypadali a teraz rastu znova..ale stale bojujeme s chrastickami a supinkami,konecne po niekolkych tyzdnoch to uz vyzera lepsie
@stvura neviem aku myslis,ale tu by som ju aj tak nezohnala..tu nic nemaju, pozeraju na mna jak na blazna ked som tam chodila pytat prrobiotika pre babatko,rektalnu trubicku,odsavacku na vysavac..nic z toho tu nemali. 😒 Davam mu na to olivovy olej,to je jedine co mam..este mozno vazelinu by som nasla,skusim pohladat niekde.
@stvura vdaka,skusim pozriet. Supinky mi az tak nevadia,ale on mal celu hlavicku pokrytu chrastami a bala som sa,ze sa mu pod nimi zapali pokozka a bude este horsie..No ja tu odsavacku mam tiez, kupenu na SK 🙂 V lekarni ju nemali,mozno cez net by sa dala zohnat,ale sestra bola akurat vtedy doma,takze som to dalej neriesila.
jezis umyvam s makkym iiiiiiiii to sa mi ako stalo??? 😅 😵
@elixia ano,to poznam,na mna tiez niekolkokrat jak na blbu pozerali v lekarni,ked som nieco pytala..vrchol bolo asi,ked som kremik na brusko na prdiky chcela(pupik) 😀 a tu odsavacku musim doniest hned niekolkym kamoskam maminam,lebo sa tu neda zohnat..a inak ake su dobre niektore klasicke veci zo slovenska 😵
Ahojte baby, dnes sme boli na oslave u starkých. Malý zožal velký úspech ale potom doma sme ho nevedeli dve hodiny utíšiť, asi urieknutý- nechtiac.
Tie čo ste rodili cisárskym, pýtali ste sa či budete aj druhé mať cisrskym alebo nemusí byť?
Mne v nemocnici povedali, že v Novýh Zámkoch to je tak, ak žena mala cisásrky automaticky má aj dalšie ale gynekolog povedal, že je to blbosť.

@leomami ahoj...my tiež sem tam grckáme...ale nám sa častejšie vracia mliečko späť, hlavne vtedy keď spapá veľa...myslím že je to normálne...aspoň doktorka nám to vravela ešte keď sme mali asi mesiac, lebo vtedy to bolo dosť často, ale teraz už málokedy...