icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

dadka22
17. dec 2010

@leomami ahoj...my tiež sem tam grckáme...ale nám sa častejšie vracia mliečko späť, hlavne vtedy keď spapá veľa...myslím že je to normálne...aspoň doktorka nám to vravela ešte keď sme mali asi mesiac, lebo vtedy to bolo dosť často, ale teraz už málokedy...

elixia
17. dec 2010

@stvura skor v spravani som myslela....som pocula,ze taka podstatna zmena pride po 3 mesiacoch a potom zase po dalsich 3..akoze nieco v zmysle menej place, lepsie spi ci papa..Ako som pisala,ja dufam,ze sa nam zlepsi spanie,lebo tri hodiny spanku v noci ma zabije 🙂

dadka22
17. dec 2010

@norikk ja som mala svoju prvú dcéru na 18.... bolo to síce niekedy ťažké, ale zvládli sme to...a teraz je už v puberte ☹ a každý sa diví že mám takú veľkú dcéru...že na to vôbec nevyzerám 😉

gumimaci
17. dec 2010

@dadka22 a co myslis, je to rozdiel mat dietatko v 18tke a v 30?

gumimaci
17. dec 2010

@elixia no ale menia sa kazdy den 😉 rastu a stale sa ucia nieco nove, su stale vnimavejsi a sikovnejsi 🙂

panki
17. dec 2010

@leomami hej máme ho od začiatku. Počula som už o prípadoch objavenia refluxu v 3. 4. mesiacoch ale podľa mňa to je blbosť......keď raz nemá vyvinutú "klapku" tak ju nemá od narodenia a nie zrazu od 3. mesiacov. To vám určite čoskoro prejde uvidiš 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
17. dec 2010

@gumimaci ved jasne,ale neber mi nadej,ze bude lepsie spat 🙂

@stvura no ja som zatial presvedcena,ze druhe tak skoro nebude 🙂

janica81
17. dec 2010

🙂 ja sa na druhe teasim...najprv si uzijem Nelinku a potom sup sup na surodenca.... ale srandujem ...to moj MM minule ze uz by bolo aj druhe zamiesat...vraj aby nebol velky rozdiel...to povie on co sa ju boji an ruky zobrat
😀

ale inak dakujem bohu za Neli...v okoli v partii to nejako nevychadza....jedna kamoska nemozu mat a snazia uz 5 rokov, druha polroka dozadu potratila v 12 tt, a tretia teraz pred dvoma tyzdnami bola na zakroku-mimomaternicove....chudatka a to sme z jednej partie... takze dakujem za Nelinu 🙂

elixia
17. dec 2010

@janica81 ved aj ja sa tesim..ale az tak o 3 - 4 roky 😀 Vacsina ludi nechce velky rozdiel medzi detmi, ale ja som zase nikdy nechcela dve hned po sebe...chcem si uzit teraz Riska a aj potom druhe..bez sialeneho kolotocu,ze jedno ma este plienky a druhe uz..a sialeny kolotoc kym trochu nepodrastu...a nestihat sa poriadne venovat ani jednemu.
Ja som tiez vdacna, nam to trvalo len pol roka,kym som otehotnela..a tiez poznam dost ludi ktorym sa nedari 😒

stvura
Odpoveď bola odstránená
benkovamartina
17. dec 2010

@stvura Ja stíham len čítať baby. A kde pracuješ?

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
18. dec 2010

@dadka22 ahoj..vďaka za povzbudenie...viac stresujem ako keď som mala prvé bábo...😉

leomami
18. dec 2010

@panki vďaka..a určite ti malá začne pekne papať a menej grckať...😉 inak tiež myslím,že to u nás nebude reflux...a vraj s prvými príkrmami zvykne grckanie prestať...tak to prezliekanie a pranie nejak vydržíme..😉

hobit
18. dec 2010

@elixia tak nas menej place a uz nemusi byt uplne stale na rukach, viac sa smeje a hra...a plesatie 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
18. dec 2010

@stvura no moja,ja tiez uz nie som najmladsia 🙂 Mne je to s tou materskou jedno, ta dalsia uz bude tak ci tak na SK...

@hobit jeeej moja,dakujeeem 🙂 aspon niekto 🙂 Nam uz vlasky vypadali a teraz rastu znova..ale stale bojujeme s chrastickami a supinkami,konecne po niekolkych tyzdnoch to uz vyzera lepsie

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
18. dec 2010

@stvura neviem aku myslis,ale tu by som ju aj tak nezohnala..tu nic nemaju, pozeraju na mna jak na blazna ked som tam chodila pytat prrobiotika pre babatko,rektalnu trubicku,odsavacku na vysavac..nic z toho tu nemali. 😒 Davam mu na to olivovy olej,to je jedine co mam..este mozno vazelinu by som nasla,skusim pohladat niekde.

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
18. dec 2010

@stvura vdaka,skusim pozriet. Supinky mi az tak nevadia,ale on mal celu hlavicku pokrytu chrastami a bala som sa,ze sa mu pod nimi zapali pokozka a bude este horsie..No ja tu odsavacku mam tiez, kupenu na SK 🙂 V lekarni ju nemali,mozno cez net by sa dala zohnat,ale sestra bola akurat vtedy doma,takze som to dalej neriesila.

hobit
18. dec 2010

@elixia tak drzim palce aby vam uz odisli, my sme ich mali tiez, ale len troch, tiez sme davali len olivovy olej

katrin31
18. dec 2010

@elixia skus mu umyvat hlavicku obycajnym detskym mydlom..nezlepsi sa to hned ale po par dnoch budes vidiet zlepsenie..pomohlo to aj sesrinym detom a aj mojmu malemu..

janica81
18. dec 2010

@elixia ja tiez umivam hlavicku detskym mydlom....riadneb namydlim, masirujem a potom kefkou ucesem akoze vlasky a cas tych lupiniek ide tiez 🙂

janica81
18. dec 2010

jezis umyvam s makkym iiiiiiiii to sa mi ako stalo??? 😅 😵

elixia
18. dec 2010

@janica81 stava sa 🙂 Ja som kupila taky sampon s olivovym olejom,ale ked vravite ze mydlo je lepsie,skusim teraz to..

hobit
18. dec 2010

@elixia aj ja umyvam mydlom

estterka
18. dec 2010

@elixia ano,to poznam,na mna tiez niekolkokrat jak na blbu pozerali v lekarni,ked som nieco pytala..vrchol bolo asi,ked som kremik na brusko na prdiky chcela(pupik) 😀 a tu odsavacku musim doniest hned niekolkym kamoskam maminam,lebo sa tu neda zohnat..a inak ake su dobre niektore klasicke veci zo slovenska 😵

benkovamartina
18. dec 2010

Ahojte baby, dnes sme boli na oslave u starkých. Malý zožal velký úspech ale potom doma sme ho nevedeli dve hodiny utíšiť, asi urieknutý- nechtiac.
Tie čo ste rodili cisárskym, pýtali ste sa či budete aj druhé mať cisrskym alebo nemusí byť?
Mne v nemocnici povedali, že v Novýh Zámkoch to je tak, ak žena mala cisásrky automaticky má aj dalšie ale gynekolog povedal, že je to blbosť.