icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

kitchima
1. jan 2011

@stvura dakujem. Uff, ja to az tak pohodlne nemam, mne este drobec sam nepapa. Ale ako o to mi nejde, len uz mi je jej luto, ked tak na vsetko pozera a zalizuje sa. A uz jej aj prve zubky idu..
To som este nepocula, o kojeni pocas ockovania. My ideme na preockovanie 17-teho januara, tak daj potom vediet, ci si to skusila a ci to pomohlo. By som potom aj ja skusila 😉

janica81
1. jan 2011

@kitchima nooo ja sa s príkrmami neponahlam.... az po polroku.... nemam sa kam ponahlat...vsak mi maximalne vyhovuje ze nemusim nic navyse varit..pucit..miesat 🙂 vsak sa este najeme dobrot 🙂
my ideme tiez na preockovanie 17.1....uz teraz mam husiu kozu...aj ked sme to celkom zvladli vtedy nevedela do coho ide a teraz?? zbada sestricku a bude hotovo 😀

sjusiquatro
1. jan 2011

my ideme 5 januara na ockovanie v decembry nas neockovali lebo sme mali sopliky tak sa este liecime aby sme boli 5. fit 🙂 aby nas uz mohli ockovat...baba a vasim drobcom uz idu zubky???

janica81
1. jan 2011

@sjusiquatro nooo neviem ci idu...ale moze to byt...zurivo vsetko obzuvame 😀
taha vsetko do ust...zvladne aj 2 rucicky 😀

sjusiquatro
1. jan 2011

@janica81 presne aj my mame cas s prikrmami...bozeee a niektori mi vravia ze uz by som mu mohla dat polievocku a hemto a tamto no jasneeeeeeeeeeeeee....a svokra ked zabila ze jej uz od 3 mesiacov sedeli ze by sme ho mali davat obcas sadnut...jaaajjj som jej povedala ze to ma este cas na to....

leomami
1. jan 2011

😉Ahojte baby,všetko dobré do Nového Roku,hlavne zdravie celým rodinkám a radosť z drobčekov...😉

dadka22
1. jan 2011

@kitchima ja začnem keď budeme mať 4 mesiace... my sme už začali dávať šťavičku asi pred týždňom, dvoma , ale prestali sme....

leomami
1. jan 2011

@dadka22 ahoj...ako malý?dúfam,že už je lepšie po očkovani...😉

dadka22
1. jan 2011

@leomami ahoj...jasné, už sme v pohode....spinkali sme celú noc 🙂 teraz sme boli na návšteve a bol zlý, tak sme prišli domov a doma už je dobručký... tak asi sa mu nechce chodiť po návštevách.... a vy sa ako máte? vy ste dobrý keď ste niekde na návšteve?... lebo nám sa toto nestalo prvýkrát, že bol zlý....

janica81
1. jan 2011

@dadka22 nooo nasa Nela dnes to iste..isli sme k rodicom na obed...chvilku vsetko ok...ale zrazu strasny plac...a neslo ju nijako utisit....tak sme sa obliekli a sup sup domov...ale u nas to bolo brusko....asi som vcera pokombinovala viacej veci co sa jej brusku nepacilo ☹ v aute zaspala a uz vsetko ok...chvalabohu...inak mi chodime radi kadetade a 99% zatial bola zlatucka 😀 dnes sa mi ale pomstila za moje silvestrovské hriechy 🙂

ladywitch26
1. jan 2011

@dadka22 nam sa toto stavalo pri stanke, susedov sme dost casto navstevovali, cize neboli pre nu cudzi, ale zakazdym jacala ako besna. tak som jej zacala cosi cervene obliekat a odvtedy klud. neverila som na take kadejake veci, ale niektore veci logikou nevysvetlis. teraz ked prideme z navstevy, tak bud uhlovu vodu, alebo cistec uvarim a tym ich poumyvam a mam klud.

leomami
1. jan 2011

@dadka22 no super že spinkal celú noc...mne tiež zvykne plakať keď sme na návšteve,ale hlavne vtedy,keď ho pestujú a všetci ho chcú naraz;) ale nám teraz začal plakávať,keď ho oblečiem a dávam do autosedačky...😢

leomami
1. jan 2011

@ladywitch26 aj ja mu dávam stále červenú šnúrku na ruku a minule mu spadla z ruky,na návšteve,ja som si to nevšimla a odrazu spustil taký plač...a pomohlo len vypluvanie z očí... niektoré veci možno odporujú logike,ale ja tomu verím...

dadka22
1. jan 2011

@leomami to sa mu asi najskôr to obliekanie nepáči 🙂.. alebo plače až keď v sedačke?...veď rád tam sedával nie?...
@ladywitch26 tým to nebude, lebo ja tomu verím a tiež robíme uhlíky, alebo čistec....
@janica81 no a ani to bruško, to u nás nie je...a malý neplakal, len bol nervozny, mrnčal a už ani na rukách mu nebolo dobre, pritom na rukách je stále kľudný...to je dobre, že rada chodí kadetade... my keď niekde ideme, tak ja som trošku nervozna, lebo už viem, že budeme zase počúvať nejaké " múdre rady", budú mu vytľapkávať pred očami až kým sa nezľakne a podobné veci na ktoré nie je zvyknutý a mňa to vytáča 😠 .. tak možno je aj on z toho nervozny 🙂 ...

dadka22
1. jan 2011

@leomami my sme tiež mali červenú šnúrku, ale tú som mu včera dala už dole, lebo sa mi zdalo, že už ju má natesno a novú sme zatiaľ nedali...namiesto toho som mu dnes dala naopak ponožku, keď sme išli preč 🙂

leomami
1. jan 2011

@dadka22 no veď to,že on sa zbožňoval voziť a autosedačka mu nevadila...a teraz nám aj počas jazdy v aute začne plakať...😢

dadka22
1. jan 2011

@leomami fúúúha, veď v aute by mal byť kľudný...náš v aute ani nemukne....vôbec ma tam ani nevníma môžem sa mu prihovárať ani na mňa nekukne 😀 .. a čo som počula tak všetky deti sa radi vozia...

dadka22
1. jan 2011

@stvura neboj zvládnete to... očkovanie sa dá zvládnuť, len potom je to horšie, keď je teplota....
@kitchima ja som dnes jedla banány v čokoláde, malý mi sedel na nohách a tak sa otáčal za lyžičkou, že ako je to možné, že tá lyžička nejde do jeho pusy 😀 😀 😀

leomami
1. jan 2011

@dadka22 veď doteraz to tak bolo aj u nás,že sa rád vozil a vždy aj zaspal...ja dúfam,že sa to zlepší..😉

dadka22
1. jan 2011

@leomami tak snáď áno ...

ladywitch26
1. jan 2011

@dadka22 @leomami tak nasa stanka sa napriklad vobec rada nevozila. straaasne mi ziapala vzdy. ak sme sli na nakupy do mesta, tak cestou tam este ako tak, len chvilu pojacala a zaspala, ale cestou domov ziapala aj hodinu v kuse. a nepomahalo nic. nakoniec som zistila, ze sa jej asi nepacilo byt vo vajicku. lebo od 7.mesiaca sme jej kupili uz klasicku autosedacku, otocenu dopredu, ta je aj vyssie, tak mohla sledovat cestu a odvtedy mame klud.
to iste bolo s kocikom. od 4.mesiaca ani za svet nalezato. jacala, ako keby ju z koze drali. ak som jej dala polosed, tak bola spokojna a mohla som ju vozit aj neviem kde. ale nikdy mi nezaspala odvtedy v kociku. mohla byt akokolvek unavena, sedela a ked ju sklatilo, hned sa prebrala a zasa sa hrabala sediet. zvedavica zvedava, o vsetkom musela vediet. v nosici to iste. tvarou ku mne ani za svet, metala sa ako diva. akonahle bola chrbtom, ze mohla sledovat dookola, tak maximalna spokojnost

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
2. jan 2011

@stvura ja sa toho tiež bojím, že nebudeme spať...prvú noc po očkovaní veľa nenaspal, druhú prespal celú a tretiu sa budil častejšie než obvykle.... tak uvidíme...a možno ti začne spinkať viac po tom očkovaní 😀

ellisabet
2. jan 2011

@hilaris no ked počuje že ide telka, tak len toči hlavu, aby ju videl a ked mu nechcem dovolit pozerat, tak sa strašne zlostí, maslím si že s výchovou mi dá ešte zabrať, lebo vyzerá, že bude teda riadny beťár. A vždy ked mu hovorím niečo dohováram, tak sa vždy smeje 😵
@estterka
@zuzanockamt nad tým nosičom sme už rozmýšlali, aj som pozerala niečo na nete. Neviete mi niečo odporučiť a kde maju nejake lepšie ceny? diky moc
@lola79 my sme po očkovani už 4 týždne, takže v tom problem určite nie je a ani po očkovani nemal žiadnu reakciu, len hrčku v mieste vpichu, ani som nezbadala nejaku zmenu v spravani
@janica81 na ten športiačik sa spolieham aj ja, lebo nosiť toto 8 kilové závažie je strašne 😅
@dadka22 no my sme totižto to za 2 týždne pribrali 1,2kg, tak sme museli začať niečo s tým robiť, takže takto trochu klameme žalúdok, ale malý si aj tak vyrebie čo chce, ked raz chce čaj, tak mlieko bude vypluvat a naopak a ešte aj čaj si vybera aký chce, napr. rumanček 0 bodov

ellisabet
2. jan 2011

@stvura
@dadka22 moj maly sa vobec nezmenil, ani nemal reakciu, myslim že je to indivudualne. Držim palce, aby to dobre dopadlo

zuzanockamt
2. jan 2011

@ellisabet ja som si kupila satku - elasticku na zaciatok, ta ma stala 46 €, ale tieto elasticke su tak do 10 kg, potom mam pevnu satku hoppediz -- tu mam z bazaru a stala 40€ ... ak chces pevnu satku, ta je lepsie kupovat z bazaru, lebo uz su zanosene a mäksie, cize sa lepsie viazu a su aj lacnejsie ... a vcera som objednala manducu, aby mohol nosit aj MM
http://www.ekoplienky.sk/product/manduca-zaklad... ... tu maju dobru cenu a rychle dodanie a dostanes aj zadarmo design socks 🙂 ... podla mna je manduca z tych nosicov najlepsia

ellisabet
2. jan 2011

ked som si vás tu na silvestra čitala, tak som si hovorila, že ako super, že maly je zdravý. No lenže nie dlho, včera sme s nim boli na pohotovosti, lebo som nevedala ako na tom je, tak sme pre istotu šli. počuť, že ma sopliky, ale nostek ma čistý a ani nič nevidieť, ani nič neodsajem. naštastie ma len nádchu, len mu steka dole, tak dufam, že sa z toho rýchlo dostaneme. Dali mu fenistil, nasivin, cebion a sinupret. Tak pekne keby spinkal aj ked je zdravý 😉 , ale hlavne nech je zdravučký

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
2. jan 2011

@stvura nas nosenie miluje, co ma velmi tesi 🙂 ... takze u nas sa to vsetko vyuzije ... kocik vyuzivam len minimalne

zuzanockamt
2. jan 2011

@stvura a to co si mala za nosic, ked ta stal len 10€? 😕

ellisabet
2. jan 2011

@stvura to by bolo super