icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

soja01
6. feb 2010

Ahojte vítam nové tehulky 😵

agentkak
6. feb 2010

mywiel takže ešte také papať ? 😵 také potom už nebudem môcť ?????
andzi zvládla som to chvalabohu dakujem za opýtanie tebe ako sa darí ??
tinkerbell a odkial si presne s tt???? v malackach nuda 😠 juj keby ma muž počul 😀
anarida ajoj ako baetká 🙂))) a čo tvoja emuka ?ako sa mate ?

anarida
autor
6. feb 2010

Ahoj agent 🙂 😵
Máme sa fajn bábätká poslúchajú bruško mi zas padlo na šťastiebudem na dovolenke ešte vo forme 😀
Emka sa má super je zdravučká každým dňom šikovnejšia a rozumnejšia viac sa rozkecala a vytiahla sa do výšky pekne si ju užívam 😵 teraz máme veselo máme tu bratovu dcéru lebo švagrina bola na tom psych. zle po tom všetkom tak ju doniesla 🙂 Baby su super dvojica pekne sa hrajú dnes som ani nevedela,že ich mám 😀

dadulienka27
6. feb 2010

uuuuuuuufff tak konecne som docitala vsetky prispevky,zacala som rano od siestej a s prestavkami som to konecne dotiahla az do konca 🙂
Som sa chcela opytat,ci je mozne sa este ku vam pridat.Troska som s tym vahala a chcela som pockat az do 12 tyzdna (ak by nieco) ale vase prispevky ma povzbudili a som tu.
My vieme o nasom tehu presne od Silvestra,kedy som si robila prvy test.Kedze som v Uk postupy su tu trosku odlisne,ale uz mam za sebou navstevu doktora a aj midwife(porodnej baby),ktora so mnou pojde celym tehu a mala by ma aj odrodit.Kedze je to moje prve tehu,tak som na porodom v Uk vobec neuvazovala,ale teraz mi to pripada celkom realne.Neviem ci aj lepsie 😉
Zelam Dobru noc a peknu nedelu 😀

anarida
autor
7. feb 2010

Kde ste všetky? 😕

zuzanockamt
7. feb 2010

Ahojte 🙂

ja som tu 🙂 ... dovaram obed a cakam, kym ppride MM domov, aby sme sa mohli najest
ale dnes sa necitim vobec dobre ... stale ma boli kostrc a zda sa mi, ze zo dna na den je to horsie 😠 ... a dnes mi je tiez zle od zaludka, tak ako vcera ... tak neviem, ako bude zajtra vyzerat den v praci 😝

anarida
autor
7. feb 2010

Ahoj zuzanocka u nás dnes varí ocko baby sa hrajú a ja sa trošku nudím 😅 Upratovať budem až keď zaspia dúfam,že každú chvíľu 😕 😅 mňe je zatiaľ fajn 😵

zuzanockamt
7. feb 2010

no mne bolo fajn doteraz, ale nejako sa to zhorsilo 😒 ... my sme upratovali vcera, teda skor MM, ja len som trosku prach utrela a dnes chcem este umyt kupelnu a pozriet nieco na zajtra do skoly a este zvesit suche pradlo a dat znova prat

majinka85
7. feb 2010

Ahojte mozem sa pridat k vam???

zuzanockamt
7. feb 2010

maji ... vitaj a kludne sa pridaj 🙂

anarida
autor
7. feb 2010

Ja upratujem každý deň inak sa to nedá pri tých deťoch 😝
majinka jasne vitaj 😉

zuzanockamt
7. feb 2010

ja sa snazim tiez kazdy den nieco, lebo mame len jednoizbak a to sa tiez neda udrzat staly poriadok, ked mas vsetko v jednej izbe

dadulienka27
7. feb 2010

Ahojte!
Dievcata ja vam zavidim,ze zvladate aj upratovat.Ja som na tom horsie,mam problemy sama zo sebou,nieto este s domacnostou.a od zufalstva neviem uz ani co varit,aby sa mi zaludok neprevratil.Mozte dat tip na nejake lahke jedlo prosiim ☹
Anarida este sa moze pridavat do tabulky????? 😉

zuzanockamt
7. feb 2010

dadu ... mne sice MM pomaha teraz viacej ako predtym, ale nic sa neda robit, nemozem len lezat cely den ... aj do prace treba chodit, nech su peniazky a tak ... mne tiez bolo vselijako pri vareni dnesneho obeda, ale zvladla som to ... trvalo to sice dlhsie ako obvykle, lebo ma zacalo napinat pri tom mäse, tak som si vyvetrala, chvilu lahla a pokracovala dalej 😉 ... ja uz tiez neviem, co jest a varit, lebo som aj hladna, ale nic mi nejde na chut, ked sa moc najem tak mi je zle a ked zase nejem, tak je to este horsie 😝

dadulienka27
7. feb 2010

Zuzka tak to sme na tom rovnako ☹ ja som vcera mm plakala na ramene,ze mi je zle,ze som hladna,ale ked som si chcela nieco urobit,tak ma stale napinalo.cez tyzden sa mm o mna stara (aj ja chcem este zarobit co najviac kym sa da) aj vari,ale ked robi cez vikendy tak som na to sama a je to horor.prave si idem kupit nejake vitaminy,lebo z toho co jem moja jahodka asi vela nedostava.chudatko ☹ ☹ ☹
PS:ja by som navrhla,ze ak ma niekto nejaky overeny rychli recept (5-10min)zaludkom stravitelny,aby nam ho posunul.
vcera som uz fakt nemohla nic jest tak som mala toust s maslom a grankom....sialene,ale zabralo 😀

zuzanockamt
7. feb 2010

tak ja zase zjem hocico ... mna napina ked som velmi hladna alebo ked sa moc najem ... tak som jedla obed na dve etapy a v mensom mnozstve a v pohode ... ldoteraz som mala pokoj, ani som nevedela, ze som tehu, ale od soboty mi je takto nanic 😝

anarida
autor
7. feb 2010

dadulienka jasne 😉
VšETKY ČO CHCETE PRIDAŤ MI POSIELAJTE ÚDAJE DO IP A JA KEĎ BUDEM MôCŤ VÁS PRIDÁM 😉 😉 😉

ivanulienka81
7. feb 2010

ahojte dievcata,
tak my sme boli teraz na prechadzke a skoro som stratila rifle, tak mi padali 😅 nejak som pochudla
ja doobedu dostanem do zaludka len pomaranc a vianocku s maslom a medom... ale dnes sa mi podarilo aj chlebik s maslom a uhorkou .... na obed som zjedla par opecenych zemiakov a neviem co bude do vecera, asi zase iba pomaranc...
anarida, aj ja upratujem cely den, bo ten krpciar maly kade prejde iba spust ostane 😀

zuzanockamt
7. feb 2010

ivanka ... aj ja chcem schudnut 😀 ... mne sa zda, ze len kysnem a kysnem 😝 ... to uz ako budem vyzerat v 9-tom mesiaci 😝

ivanulienka81
7. feb 2010

zuzka, to je velmi individualne, niektore maminy rychlo a aj vela priberu, niektore na zaciatku chudnu,
ja som aj pri prvom tehu schudla, normalne sa mi zatial zda, ze kopirujem prve tehu, co sa tyka jedenia, nechutenstva, vahu...
zuzka a uz si aj pribrala?

anarida
autor
7. feb 2010

ivanulienka u nás je to tiež tak a teraz u nás býva aj Miška tak je tu stále bordel 😝 všade hračky 😅 bŕŕ 😀

zuzanockamt
7. feb 2010

ivanka ... no od Vianoc som pribrala 3 kila ... mala som 70 a teraz mam 73 kg ... pri vyske 172 cm ... moja sestra pribrala cca 14 kg a svagrina iba 8 kg, ale ona sa fest obmedzovala ... vsetko bez tuku, sama hydina, ryby, zelenina, ovocie ... ved ani ja nejem nejake kaloricke jedla ... nejake klobasky a tucne salamy u mna nehrozia ... a aj sladkosti som obmedzila, lebo mi tak nechutia ako predtym, tak neviem ... ja mam taky pocit, ze som nejaka nemotorna, ale mozno je to preto, ze ma boli ta kostrc a velmi zle sa mi chodi

zuzuz1
7. feb 2010

ahojte baby... dlho som tu nebola 🙂 no to ja som na to s jedenim podobne ako vacsina... ale v podstate tie najvecie bolesti a nevolnosti ustupili... nastastie... jaj len som taka vseliaka... teraz v piatok sme boli na plese tak som zvladla akurat tak oblohu a trochu zemiackov... a masko ee... 😖 s varenim mam stastie... mm (znamena ta skratka nieco ako "moj manzel" vsak?) mi vyvara aj s mojou maminkou takze k hrncom som nutena postavit sa 2-4 krat za mesiac... za co som povdacna neviem co by som robila nad hrncami... asi by osm pridavala pod kazdu pokrievku 😅

agentkak
7. feb 2010

čaute babky... ja som dnes totálne hnila doma na gauči to je super pocit neučiť sa a nič nerobiť 😀
anarida pozerala som emušku na plavárni to je žihadlo 😀 😀
zuzi teba s čoho bolí kostrč???

zuzanockamt
7. feb 2010

agentka ... to by som aj ja rada vedela, ze z coho ma to boli, ale je to otrasne, pri kazdom pohybe ju citim, este aj ked lezim ... trva to asi tyzden alebo tak nejako ... zjavilo sa mi to z nicoho nic, ani som sa neudrela ... tak neviem, stale cakam, ze mi to aj samo prejde, ked to samo prislo 😅 😀 ... predtym to bolelo len po väcsej namahe, alebo vecer ked som bola unavena po celom dni ... ale teraz uz cely den

dadulienka27
7. feb 2010

Ahojte 🙂
prave som sa vratila z obchodu a potrebujem od vas radu.Mozme v teh.jest klasicke slamy,parky a klobasy???Mam na to nenormalnu chut,len som sa to neodvazila kupit,lebo naozaj neviem.a coo napriklad udene potraviny???

agentkak
7. feb 2010

zuzi a nemaš prechladnute kríže ????
dadulienka ja papam všetko na čom mam chuť nidky som sa neobmedzovala ani pri prvom tehu 😉

zuzanockamt
7. feb 2010

agentka ... nie nemam prechladnute krize ... boli ma vyslovene len ten spodok
dadu ... kludne si daj, ked mas chut ... netreba to s tym obmedzovanim hystericky prehanat ... ja jem vsetko, co mi chuti

anarida
autor
7. feb 2010

Ahojte je tu niekto? 😕
My sme boli u svokrovcov šli sme pešo sme sa prešli zasmiali 🙂 aj psíka máme tak sa vybehal no zostal tam dedo nám ho nechcel dať,že tam to ma lepšie výbeh a tak a nech ja radšej odychujem 😀 tak som aj rada 🙂 Miška je urazená,že musí ísť zajtra do škôlky tak sa zavrela do izby a trucuje 😀 Emka sa hrajká a muž šiel niekam von 🙂 o siedmej ich pôjdem okúpať a o ôsmej dám obe do postele 🙂 Včera Miška nechcela večer spať zaspali sme až po polnoci tak dúfam,že dnes pekne zaspí 🙂

anarida
autor
7. feb 2010

agentka no to je ona neobsedí ani sekundu 😀 šikulka to je 😉