♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja sa uz tiez chystam pomaly do postele, lebo rano o 5:00 bude zvonit budik 😝 ... ale este si chcem spravit manikuru a kukat film v telke
zuzanocka nechcela by som 😔 😅 😔
Držím zajtra v práci palce nech ti nie je zle 😉
no co uz narobim, nerobim u nas v meste, ale dochadzam na jednu dedinu, tak je to komplikovane ... ja ked mam pracovny stres, tak hned mi nic nie je, ale ked telo zisti, ze je volno a vie, ze moze vypnut, tak si robi, co chce 😝 😝 😝
Ahojte...nechcela som este velmi pisat...ale patrim tu aj ja 🙂 Anarida hm... 🙂
V piatok idem na kontrolny uzv., tak potom si hodim aj tt. Mala by som byt v 8 tt. Takze asi tak 🙂 Tesim sa na letne tehuuuuu 🙂
Tak zatial, dobru nocku 🙂
ahojte ako sa mate dnes?mne je celkom dobre,este musim rychlo nieco spravit,kym mi nieje zle,ked to pride poobede uz mozem len lezat.navarene mam od nedele,takze dam len oprat a mozem vegetit 🙂
ahoj macu....
tak zato mne dnes hned z rana nevonala chladnicka... inac zatial v pohode tiez, len som unavena a bolia prsia
chladnicka mi smrdi stale,to sa len nadychnem,rychlo zoberiem co potrebujem a hned zatvaram.smrdi mi vlastne vsetko od jedla take varene ale zas zjem 🙂
Ahojte zienky tak sa hlasim po niekolkych dnoch. Uz mi nie je na umretie, ale stale som chora 😠 Zle mi je stale rovnako, dovolim si tvrdit ze niekedy este horsie inak vsetko ok. Tento tyzden ma caka maraton u lekarov. Dnes rano som prave zacala. Endokrinologicka, kardiolog/internista, gynekolog. Budem to mat pestre. Som zvedava ako to zvladnem v robote. Ked som bola doma tak som si hocikedy pospala, ale teraz... 😖
Ahojte neviem to zatial na isto, ale uz asi tehotna nie som. Od nedele vecer mi prestalo byt zle a uz ani pachy z ladnicky mi nevadia a ak mam pravdu povedat citim sa prazdna nie tehotna, mam pocit, ze to skoncilo. Pockam este do piatku a ak nevolnosti nepridu, co si myslim, ze uz asi nie tak potom zavolam doktorovi. ☹ Drzim vam palce nech nie ste v strachu a v strese, lebo to nepomaha a dam vam vediet ako som dopadla. 😔
boze myw to snad nie 😢 chod za doktorom co ked su to iba zle pocity?
Potvorka doktor s tym nic neurobi ak je koniec tak ten tyzden to este zvladnem a ak nie je koniec zbytocne to bude 3x zohrievat sondou utz, v piatok si urobim este tehu test a potom zavolam, uz mi ani cikat v noci netreba ani nic, mam zly tusak, ale nic s tym nenarobim uz. 😒 😖
☹ ☹
Mywiel, ale veď niektoré ženy nevoľnosti ani nemávajú, možno sú proste už za tebou. Držim palce, nech ste ok.
A u mňa je zajtra deň D, i keď ja mám tiež pocit, že mi lekár zahlási niečo zlé. Váha stále ide dole.
mywiel,to mas len taky pocit,mas to len od vcera,to nemusi nic znamenat,akurat to,ze ti prestalo uz byvat zle.ja mavam tiez dni,ze ma ani prsia nebolia,zle mi nieje a ani moc necikam.tak ti to preslo skor,to vazne si o baby neprisla,to ti hovorim.preco by si mala,stresujes sa,robis tazke cinnosti,nie tesis sa na baby s muzickom.
nic si neprivolavaj,ver tomu,ze tam je babo v poriadku a bude 🙂
klaudia ale ja som ich mala stale cely den a pri malej tri mesiace, a teraz to bolo len druhy mesiac, zrazu zo dna na den uz nic mi nebolo, zle vobec a ani na wecko uz nechodim v noci co som chodila aj 5x tak ma tlacil mechur. ☹
od nedele vecer ho mam a mala to citi tiez vcera vecer chcela aby sme si vsetci traja drzali spolu ruky, trvalo to asi 10 min. a ked som nieco povedala tak buchla po stole akoze mam byt ticho, drzali sme si takto ruky v kruhu s nou a manzelom, asi rozlucka, ona nieco citila. 😒
od soboty vecer som sa pomylila 😒
caute babky
vitam vsetky nove tehulky
mywiel - nestras, urcite bude vsetko ok, neboj
zuzi - aj ja mam problem s tou kostrcou, vzdy ked viac chodim, zacne ma boliet 😠
jika ako nevolnosti?
macu - stale po starom, vcera boli poriadne a dnes to nejako pokracuje - ale v poslednom case to je nejako tak, ze 2 dni dobre, 2 dni zle 😅
a ty ako?
baby, ja mam kazdy den rovnaky... ale da sa to zvladnut
ahojte 🙂
mywiel ja som vyse tyzdna bola ako rybicka tiez som sa znepokojovala kam zmizli nevolnost a nech sa paci vcera som sa citila ako by ma bol presiel buldozer 😖 dnes je to "zatial" ok 🤐
jika,ja vcera strasne cosi,ale dnes zas fajn,pocitam ze to pride na vecer alebo uz poobede ale vzdy to raz za den pride.zvladas to v praci?
Mne je kazde rano zle. Nemozem nic zjest lebo to hned leti von a potom je to take rozne. Niekedy si chodim s misou pokecat priebezne cely den niekedy je to ok alebo iba vecer, ale ja sa vytesujem 😀
mywiel, čo to píšeš? Prečo predčasne stresuješ? Missed môže postihnúť každú z nás. Ale Veď si písala, že ti nevoľno pri prvom dieťati nebývalo a teraz píšeš, že áno.... 🙂
Andzi praveze som pisala ze aj pri prvom mi bolo stale zle od rana do vecere celé tri mesiace. Nejdem vas stresovat, aj ja este dufam v kutiku duse. 😔
myw, nestresuj, prečítaj si toto:
No už začínam stresovať aj ja, mne zle nebýva, len mi smrdí mäso a saláma a arašidy. Keď otvorím chladničku, tak mi smrdí. Inak vôbec nezvraciam, len ma páli záha. Tak ktovie čo je so mnou. Do poradne sa aj zbláznim od strachu.
mywiel,myslim si,ze vsetko bude dobre.Vsak si nepisala,ze krvacas(nejake priznaky)iba pocit.Ja som to mala tiez-par dni sa nic nedialo,ani by nebolo zle absolutne nic,a potom to zase prislo.....na tvojom mieste by som isla hned k doktorovi,lebo to nie je dobre na psychiku cakat do piatku.
sama si napisala stresovat sa neoplati-tak pekne bezkaj 😉
s myslou som pri tebe (myslim,ze kazda z nas) a posielam aspon na dialku trocha pozitivnej energie 🙂

Tak u nás odbilo 20:00 a herečky sú už v posteli ja mám slúchadlá na ušiach a nezaujíma ma už nič 😎 😎 😎