♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@leomami nedávam už níč a ani nebudem. Už som to vzdala, ten hnusný zahusťovací nutriton jej len zaťažuje ten malý žalúdoček. Ale vyskúšala som už všetko. Zo začiatku nás veľmi trápila kyselinka, tá už našťastie ustúpila a teraz len grckáme..... aj to máme obdobia buď grcká stále alebo aj 4 dni skoro vôbec. Ale teraz po tom UM vygrcká úplne všetko, takto nikdy negrcala. Možno si len potrebuje zvyknúť, alebo neviem
@panki no ja davam nutrilon HA, z beby HA masho maleho bolelo bruško. Inak ak je jeden z rodičov alergik, tak mate narok na HA napisat na recept, len musite doniesť detskej lekarke potvrdenie o tom, že mate alergiu, potom tie HA mlieko stoja 6,6E
Chcem sa vas opýtať, ako dlho ste bojovali s nadchou? U nas sa to už vastriedalo u všetkých, ako posledna som ochorela ja. davali ste niečo okrem morskej vody a nasivinu?
ja spat uz vobec nezvladam. malinka sa najskor budi kazde dve hodiny a cim viac rano tym castejsie... do toho starsie ktora sa budi raz za noc a obcas aj dva krat a obcas si zvykne este k tomu aj povrieskat a do toho mi este tatik chrape do ucha... o spanku cez den nemoze byt ani rec samozrejme!
ahojte kolko vázia a merajú vaše babatka - moj ma 3 mesiace a 2 tyždne - pred vianocami važil 5500 g, 58 cm - odvtedy ubehlo 2 tyždne aj niečo. Mam maličké babo, davidko bol operovaný v druhom mesiaci na pruh a odvtedy až tak nepriberá. Dakujem
@janica81 Ahoj, tiez sme boli v pondelok v soku z tej Nely v kalendari. Tiez sme mysleli ze budeme oslavovat v maji... Neviem kto to vymyslel - dat Nelu na Danielu, ale pravdepobodne budeme oslavovat od buduceho roka uz 3.1. 😀
@mona777 Nasa ma 4 mesiace a tyzden a vazi 7 kg a meria 66 cm 🙂
@mona777 my mame zase naopak giganta 😀 ... 8130 g/70 cm
dakujem baby @zuzanockamt fúúha a to ho len kojíš?
@mona777 nie ja nekojim vobec, kojila som minimalne ... je na UM
aj my mame tak akolo 8000g ---ja len kojim
@ellisabet my uz vyse dvoch mesiacov bojujeme ani nie s nadchou ale chripkou. V rodine sme styria a stale si to posielame medzi sebou vratane malinkej. Sterimar, Nasivin, Viburcol cipky, Burrow a propolis do usiek lebo aj tie samozrejme bolia z tych soplov... no a Stodal na kasel. Lekarka nam povedala Ambrobene ale stodal su homeopatika a su mi sympatickejsie. A teraz som kupila zvlhcovac vzduchu ktory by mal vraj zazracne pomoct tak sa neviem dockat!!!
Ozaj maminky?? a co zubky??? ma uz niekto zubok??? my este nie ale zurivo vsetko pchame do pusy a suchame si dasienka...takze asi nieco bude za chvilku... 😀
62cm a 8kg sme mali pred vianocami 😅 😵 😵 😵
my mame 63 cm a 5885 g
@janica81 🙂 tvoja je zas dlha,dufam ze Riso nebude nejaky krpec 🙂 My sme vlastne dosiahli polrocnu vahu, do pol roka by mal zdvojnasobit porodnu vahu nie? 🙂
Risko tiez pcha do pusy vsetko co mu pride pod ruky, hrkalku,paplon,plienku a ruky samozrejme..najlepsie obidve naraz..ale zatial neslinta ani opuchnute dasienka nema,takze zuby to este nebudu.

@panki a dávaš jej aj niečo proti refluxu?možno keby dáš niečo pred kojením,negrckala by tak,možno...a inak aj mne začal grckať(po očkovaní) ale grcal rovnako aj po UM aj po MM...😢