icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
7. jan 2011

@elixia my slintame riadne....ale tiez dasienka ok... 🙂

gumimaci
7. jan 2011

@janica81 @elixia Ondrej sice slinta jak bernardin, ale po zubkoch ani stopy. Kazdu hracku co najde uz pekne chyti a sa snazi nacpat do pusky a ozuzlat tak kym sa to neda komplet zmykat 😀

elixia
7. jan 2011

@gumimaci mne je divne,ze neslinta,no ale co narobim..on len ozuzlava vsetko,aj moje tricko ked ho mam na rukach 🙂

lola79
7. jan 2011

nas si tiez vsetko pcha do pusy, ale aj strasne slinta. A niekedy si prsty da tak hlboko, az ho natiahne 😖 Chcela som mu kupit nejaky gel, ale v lekarni mi povedali, ze az od 6stich mesiacov. Tak som volala lekarke, ci to uz mozu byt zubky, lebo slinta a vsetko pcha do pusy a ona mi povedala, ze to deti robia a je to normalne.. takze neriesim. Ja sa len bojim, ze dostane nejaku infekciu, kazdemu ozuzlava tricka, ruky... Inak trochu od veci..normalne mi kaka 3x za den a teraz uz treti den nic ☹ Dufam, ze je to v poriadku.

janica81
7. jan 2011

@elixia bud rada ze este neslinta...mna ide rozdrapit ked ju prezleciem a o chvilku mokra aj po pupok 🙂

janica81
7. jan 2011

@lola79 neboj..... urcite ano...aj nasa kaka niekedy 2 x za den a niekedy 2x za tyzden...

a infekciu nedostane..nasa tiez vsetko mozne pcha do pusy...som inak niekde citala ze niekedy prilisne strazenie a dezinfikovanie a tak je na skodu...ked pocmula aj nieco co zrovna nie je okprane aspon si vylepsi imunitu...nech si zvykne ze vsetko nie je zo stelirizatora 🙂

elixia
7. jan 2011

@lola79 deticky si aj takto buduju imunitu,nie je dobre ich drzat v sterilnom prostredi..
Ak kojis,s tym kakanim je to normalne, kojene deticky nemusia kakat aj niekolko dni..ja dokrmujem a nas rekord je zatial 7 dni..ale ta naloz potom stala za to 😀 😀

@janica81 no radost 🙂 Obliekaj jej prsiplast 😀

lola79
7. jan 2011

@janica81 no ved aj moja mama povedala. To by som aj tak neustrazila. On tu imunitu vylepsuje poriadne 😉

lola79
7. jan 2011

@elixia aj ja cakam poriadnu nadielku 😠 Dala som mu aj latkovu plienku na pampersku... som pripravena 😉

maminka76
7. jan 2011

@lola79 je to OK ak má vetry, my sme to riešili hneď na začiatku, lebo my pre zmenu kakáme len 1x max. 2x do týždňa, ale to už stojí za to, xi xi xi

janica81
7. jan 2011

Cvičíme, cvičíme...naberáme silu silu... 🙂

elixia
7. jan 2011

@janica81 krasny kukuc 🙂

hobit
8. jan 2011

@ericka310 mame rovnaku vahu, akurat my sme o 4 cm dlhsi 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
8. jan 2011

No aj môj malý už "vyfasuje" pršiplášť...😉tiež sa dokáže za 2minuty celý uslintať,aj rukávy,aj komplet tričko,body...a na ďasienkach má také dva kopčeky,normálne mu tam zuby vidieť,ale myslím,že to ešte potrvá kým budú vonku...😉
a máme 6700g a asi 68,69cm...;)

leomami
8. jan 2011

@stvura aj ja radšej "liečim" homeopatikami aj deti,aj seba...myslím,že je to lepšie,ako pchať hneď lieky...aj moja dr.mi vždy najprv odporučí homeopatiká a až keď to už neprechádza,tak nasadí lieky...

mona777
8. jan 2011

@hilaris zrejme už bude mať takú dlžku aj váhu ako tvoj - odvtedy ako ho vážili prešli už pomaly 3 týždne 😀

mona777
8. jan 2011

@elixia pekne priberá

mona777
8. jan 2011

@sjusiquatro slušné 😉

mona777
8. jan 2011

DAKUJEM vám baby za info o váhach a dlžkach - my sme teda dosť maličký a chudučký 😉

estterka
8. jan 2011

@mona777 no a my sme zas malicky a tucnucky 😀

kitchima
8. jan 2011

Ahojte, my mame 63cm a 6200g. a uz nemame koliky 😀 a inak mne mala kaka asi 15x denne 😕

mona777
8. jan 2011

@kitchima no to aj náš kadí každú chvílu - tak to preto asi je chudší ako ostatné babatká 😅

kitchima
8. jan 2011

@mona777 hmmm.. neviem, ja myslim, ze to s tym vobec nesuvisi.. moj prvy syncek tiez takto kakal, som mala pocit, ze iba prebalujem 😀 a to teda mal v 4 mesiacoch cez 8 kg (porodna 3130g). a mala mi prisla z porodnice s vahou 2770g a teraz ma 6,2 kg. Skor by som povedala takto, ak kaka, znamena to, ze ma mliecka dost, kedze este aj vyluci. A kazde si uz pribera svojim tempom. Ved nie kazde moze pribrat podla tabulky.. Tiez tam je nejaka ta geneticka predispozicia. Hlavne je, ze prospieva, je spokojny a zdravy. V urcitom veku sa tieto rozdiely uplne stratia. 😉

mona777
8. jan 2011

@kitchima maš pravdu - naš ma hmotnosť presný priemer tabulky podla ktorej sa určuje hmotnosť dietata podla veku a výšku ma vyššie než priemer. Ale ked čítam tie hmotnosti na tomto fore tak vačšina vysoko prevyšuje hornu hranicu (daná je dolná a horná hranica hmotnosti a výšky ) doktorka povedala že je OK správne priberá - priam ukazkovo. No podla toho čo čítam u vas to nie je velmi ukazkovo 😎

hobit
8. jan 2011

pomoc, mam zapaleny cicik a teplotu 38,6...co si mozem dat?

kitchima
8. jan 2011

@mona777 neznepokojuj sa, my sme teraz tiez drobnucki 😉 viem ake tabulky myslis, ale aj kazdy dospely pribera inak po zjedeni toho isteho 🙂 ked zacnu chodit, tak aj tie teraz vacsie deticky zacnu priberat menej. ale popravde, ake by to bolo, keby sme boli vsetci rovnaki? 😀
@hobit neviem..snad paralen.. 😕

hobit
8. jan 2011

@kitchima myslis, ze sa moze....ja som este nic nebrala, tak sa nevyznam

kitchima
8. jan 2011

@hobit od teploty urcite mozes paralen, len s prsnikom a tym zapalom ti to asi nepomoze. to som pocula, ze sa dava kapustny list 🙂

hobit
8. jan 2011

@kitchima ten nemam, ale ddala som si aspon vinovy obklad, snad pomoze aj ten