♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
nas si tiez vsetko pcha do pusy, ale aj strasne slinta. A niekedy si prsty da tak hlboko, az ho natiahne 😖 Chcela som mu kupit nejaky gel, ale v lekarni mi povedali, ze az od 6stich mesiacov. Tak som volala lekarke, ci to uz mozu byt zubky, lebo slinta a vsetko pcha do pusy a ona mi povedala, ze to deti robia a je to normalne.. takze neriesim. Ja sa len bojim, ze dostane nejaku infekciu, kazdemu ozuzlava tricka, ruky... Inak trochu od veci..normalne mi kaka 3x za den a teraz uz treti den nic ☹ Dufam, ze je to v poriadku.
@lola79 neboj..... urcite ano...aj nasa kaka niekedy 2 x za den a niekedy 2x za tyzden...
a infekciu nedostane..nasa tiez vsetko mozne pcha do pusy...som inak niekde citala ze niekedy prilisne strazenie a dezinfikovanie a tak je na skodu...ked pocmula aj nieco co zrovna nie je okprane aspon si vylepsi imunitu...nech si zvykne ze vsetko nie je zo stelirizatora 🙂
No aj môj malý už "vyfasuje" pršiplášť...😉tiež sa dokáže za 2minuty celý uslintať,aj rukávy,aj komplet tričko,body...a na ďasienkach má také dva kopčeky,normálne mu tam zuby vidieť,ale myslím,že to ešte potrvá kým budú vonku...😉
a máme 6700g a asi 68,69cm...;)
@sjusiquatro slušné 😉
DAKUJEM vám baby za info o váhach a dlžkach - my sme teda dosť maličký a chudučký 😉
Ahojte, my mame 63cm a 6200g. a uz nemame koliky 😀 a inak mne mala kaka asi 15x denne 😕
@mona777 hmmm.. neviem, ja myslim, ze to s tym vobec nesuvisi.. moj prvy syncek tiez takto kakal, som mala pocit, ze iba prebalujem 😀 a to teda mal v 4 mesiacoch cez 8 kg (porodna 3130g). a mala mi prisla z porodnice s vahou 2770g a teraz ma 6,2 kg. Skor by som povedala takto, ak kaka, znamena to, ze ma mliecka dost, kedze este aj vyluci. A kazde si uz pribera svojim tempom. Ved nie kazde moze pribrat podla tabulky.. Tiez tam je nejaka ta geneticka predispozicia. Hlavne je, ze prospieva, je spokojny a zdravy. V urcitom veku sa tieto rozdiely uplne stratia. 😉
@kitchima maš pravdu - naš ma hmotnosť presný priemer tabulky podla ktorej sa určuje hmotnosť dietata podla veku a výšku ma vyššie než priemer. Ale ked čítam tie hmotnosti na tomto fore tak vačšina vysoko prevyšuje hornu hranicu (daná je dolná a horná hranica hmotnosti a výšky ) doktorka povedala že je OK správne priberá - priam ukazkovo. No podla toho čo čítam u vas to nie je velmi ukazkovo 😎
pomoc, mam zapaleny cicik a teplotu 38,6...co si mozem dat?
@mona777 neznepokojuj sa, my sme teraz tiez drobnucki 😉 viem ake tabulky myslis, ale aj kazdy dospely pribera inak po zjedeni toho isteho 🙂 ked zacnu chodit, tak aj tie teraz vacsie deticky zacnu priberat menej. ale popravde, ake by to bolo, keby sme boli vsetci rovnaki? 😀
@hobit neviem..snad paralen.. 😕

@elixia my slintame riadne....ale tiez dasienka ok... 🙂