icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anarida
autor
8. jan 2010

To mi je ľúto ☹ ☹
Ja som sa takto lúčila s tehulkami - Máj 2009 a aha ako rýchlo sa nám opäť podarilo a dúfam,že teraz to dotiahneme dokonca 😵

My sme boli vonku keď sa Emi zobudila chcela som ju dať na sánky nech ma trošku zmenu ale potom sme sa rozhodli,že pôjdeme do mesta 🙂 Šli sme dali sme si v meste čajík,trdelník 😵 😵 a pomaly sa prešli späť boli sme asi do šiestej dnes bolo super aj sa oteplilo sa mi zdá 😵 Tu celý deň krásne snežilo dúfam,že aj zajtra bude takéto počasie.Napapali sme sa a šli na nákup do Tesca ty kokso ja som tam ani nemala ísť 😀 😀 😀 viete aké Akcie na všetko 😵 😵 som sa po dlhšiom čase vybláznila 😅 😵 A teraz sa Emi kúpe s ockom a pôjde buvi 🙂 Zajtra rozmýšlame,že lyžovať trošku chce ísť muž ja by som šla tiež ale nie lyžovať len nech je aj Ema trošku na vzduchu by som ju na sánkach trošku pospúšťala pobehali by sme za ručku a tak 🙂 Tak uvidíme zajtra ako bude 🙂

mariann2
8. jan 2010

jeny, ☹ je mi to strašne ľúto, aj ja som to prežila, držim prsty, aby to skoro prebolelo

vítam nové tehulky 😅

mňa dnes nejako intenzívne pobolieva v podbrušku a mám strááášnú mykózu ☹

anarida
autor
8. jan 2010

No už je nás tu dosť ale kde ste všetky 😕
Vždy keď som tu tak som tu sama sedím a čakám či niekto natuki a stále nič ☹

anarida
autor
8. jan 2010

Ak dobre rátam už je nás 11 😕 😵 😵 😵

zuzanockamt
8. jan 2010

ja som tu, ale ked tu nikoho niet, tak pisem v snazilkach 😀

anarida
autor
8. jan 2010

Jééj super 😵 nie som sama 😵 😀
Zuzi ty si učiteľka? 😕

zuzanockamt
8. jan 2010

hej som ucitelka, preco? 😕

agentkak
8. jan 2010

anarida dakujem za privitanie 🙂 ešte stale sa nejko neviem po dnešnej správe spamatat 😀 prajem vam pekny večer ani neviem či zaspim 😵

mariann2 na mykozu su super kvapky ktore sa kvapkaju na tamponik je to aromaterapia vola sa to albisan kukni nikde na nete fakt zázrak mne to vzdy zaberie 😉

zuzanockamt
8. jan 2010

agentka ... mas rovnakz termin ako ja, ale ja to zatial nechcem zverejnovat, az ked mi to dokina potvrdi

anarida
autor
8. jan 2010

len tak 😀 aj ja som ale v MŠ 😀 😀 na MD 😅

lulu723
9. jan 2010

Ahojte babulky dufam,ze takuto skusenost ako mala jeny uz ziadna nezazije drzim palceky,aby si otehotnela co najskor 😉

a vitam novu tehulku 🙂

tato noc bola uplne suprova Erika sa ani raz nezobudila a teraz vstavala uz jej vysla dalsia stolicka tak uz ma kludnejsiu noc.ja si tak hovorim,ze dufam,ze toto druhe bude kludnejsie,lebo Erika je zive striebro,ale na to vsetko je dobrucka.ja si pisem tu na julovkach 2008 a este NMn/V a okolie a este stiham aj FB.mala sa sama dokaze zahrat tak nemam problem vsetko precitat 😀

aliza
9. jan 2010

Jeny, je mi to velmi luto ☹ . Drzim palce, nech sa coskoro znovu zadari!!!!
agentka, tak sme 3 s rovnakym datum 😉 .
a vitam tiez vsetky nove tehulky!!!
Ja zatial v pohode, bolenie podbruska ustupilo, len sem tam citim take tlaky, nevolnosti zatial nemam, len jem naozaj za dvoch 😒, strasne mi chuti jest.
A inak, aj ja som ucitelka 😉
pekny den

zuzanockamt
9. jan 2010

Ahojte 🙂

ja som tiez stale bez priznakov, podbrusko ma uz neboli, ani prsia a jem normalne ako vzdy, este sa mi dokonca zda, ze mi nejako prestalo chutit.

jika80
9. jan 2010

dobre ranko
jeny - to mi je naozaj velmi luto, myslim na teba ☹
inak aj ja som ucitelka 😉 ale mam to len vystudovane a snad nikdy nebudem nutena ist ucit 😀
no mne tie bolesti podbruska presli, ale ozvali sa nevolnosti, vcera to bolo dost zle, ale dnes v pohodicke
este 6 dni a uvidim zase drobceka 😵

zuzanockamt
9. jan 2010

jika ... ty uz si bola na sone? ... ja idem az po 18.januari 🙄 ... no od pondelka uz idem do prace, tak mi ten tyzden rychlo ujde ... ja teraz sice ucim, ale nechcem to urcite robit cely zivot, ved by mi hrablo z toho, ak sa uz tak nestalo 😅 😀

jika80
9. jan 2010

zuzi - hej, bola som, teraz v pondelok, ale bola vidiet len bublinka 😵
no ja byvam v de a mne tu slovensky diplom neuznali, takze mi ani nehrozi, zeby som ucila 😉 ale zase som bola na stare kolena nutena znova studovat 😖

zuzanockamt
9. jan 2010

jika ... a teraz si v akom odbore?

jika80
9. jan 2010

teraz studujem psychologiu 😉
prepac nevsimla som si, aku kombinaciu mas ty?

zuzanockamt
9. jan 2010

ja ucim na II.stupni ZS - SJL a MAT

jika80
9. jan 2010

no to su take velmi "oblubene" predmety, jaaaj ta obdivujem, to akurat takych pubertakov musis zvladat 😉
inak co si pisala, ze ti nechuti jest, ja som to mala na zaciatku tiez tak, ledva som do seba nieco natlacila, teraz sa musim zase krotit v jedeni, by som pozrala vsetko piate cez deviate 😀

zuzanockamt
9. jan 2010

co sa tyka toho jedenia, tak som rada, ze uz nemam taku chut na cokoladu ... lebo cokina je moja zavislost, ale teraz mi vobec nechyba ... zo sladkosti mi ostali len zele cukriky, vcera som si nakupila tri balicky, ale moju oblubenu znacku nemali v kauflande a do tesca sa nam uz nechcelo kvoli tomu chodit 😀

jika80
9. jan 2010

zuzi - u mna to bolo to iste, tiez mam zavislost od coko, ale prve tyzdne som zvladala len obcas kinder cokoladu 😉

andullinka
9. jan 2010

No ahojte kocky, juuuj ako vam zavidim ze Vam chuti cokolada a ine dobroty. Ja teraz na nieco take ani nepomyslim. Som rada ked do seba natlacim suchare, alebo nejake to ovocie, vacsinou aj tak vsetko skonci v zachodovej mise ☹ Ak to takto pojde dalej, pojdem asi od pondelka na PNku, lebo uz ani v praci takto fungovat nedokazem...

zuzanockamt
9. jan 2010

andulinka ... tak to ti nezavidim, dufam, ze take nevolnosti sa mi vyhnu ... mne praveze teraz coko nechuti 😉

jika80
9. jan 2010

andullik - to mas tie nevolnosti az take velke 😨 si vobec neviem predstavit, v takom stave fungovat
to ja mam len taky divny zaludok, ale jest mozem takmer vsetko

zuzanockamt
9. jan 2010

no mne ak zacne byt zle, tak idem hned na PN, lebo si neviem predstavit takto fungovat v praci a k tomu este dochadzat kazde rano - bus+vlak+bus 😝

andullinka
9. jan 2010

No u mna to trva uz vyse tyzdna a zo dna na den viem menej a menej druhov potravin dat do seba :( Maso a kavu uz nemozem ani citit. Tak sa snazim aspon mliecne vyrobky, zeleninu, ovocie a rozky a suchare 😅 Ani nikam von nemam chut chodit v takomto stave...
No ja dufam, ze mi tieto stavy coskoro zmiznu, lebo ak mam takto trpiet este 8 mesiacov, tak nic moc teda...

zuzanockamt
9. jan 2010

andulinka ... neboj urcite to nebude trvat dalsich 8 mesiacov ... väcsinou vraj nevolnosti prejdu do konca prveho trimestra
😉

andullinka
9. jan 2010

Hmm, tak to mi zostava este 6-7 tyzdnov takto "trpiet" 😖 Snad to coskoro prejde...
Zuzka a ty uz si bola aj u dr? V ktorom tt si teraz?

zuzanockamt
9. jan 2010

andulinka ... moja Dr. ma dovolenku, ordinuje az od 18.1. a u zastupujuceho lekara mi sestricka povedala, ze mozem kludne pockat na nu, lebo aj tak by na sone nebolo este toho vela vidno ... a som 4 tt + 3 dni