♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
boli sme bez HAK asi 17 mesiacov ... a ty?
no my priblizne 4 mesice, ale HAK neberem uz 4 roky... Takze tak... ale od svadby mame 4 mesiace, takze sa nam to aj docela rychlo podarilo 😉
tak ste ozaj velmi rychlo stihli ... my mame od svadby uz vyse 2 roky 🙂 ... nam to trvalo trosku dlhsie, ale hlavne, ze sa podarilo ... tie prve mesiace bez HAK sme mali obcas aj kondom, ale ako som neskor podla merania BT zistila aj tak sme sa velakrat trafili do ovu, tak preto to beriem tak, ze 17 mesiacov
baby, ja som si myslela, ze nam to bude dlllho trvat s baby, ked som tak pocuvala kamosky okolo mna, ktore s tym mali dooost problemov
tak sme sa zacali snazit o nieco skor ako sme povodne planovali, no podarilo sa to takmer na prvy sup 🙂 tak sa z toho s mm velmi tesime
jika ... to je super, ze sa vam podarilo tak rychlo ... ja uz som zvazovala aj navstevu CAR-u toto leto, ale nastastie nebude treba 🙂 ... povedali sme si, ze do leta este budeme skusat a potom to uz budeme riesit ... ved nemame uz 20, aby sme mohli cakat
no ja som si tiez robila trosku z veku obavy, bo mm uz po tridsiatke, ja tridsiatku na krku o par tyzdnov, tak si to cenim o to viac 😵
ja budem mat vo februari 28 a MM uz buduci tyzden bude mat 35 🙂 ... aj ja som rada, ze nakoniec sme to sami vyriesili 🙂
😕 Vy ste toho zapísali 😝 idem dočítať 😉
super 🙂 tak teraz si musime uz len drzat pasticky, aby bolo vsetko v poriadku a aby sme mali zdrave deticky 😵
jeej zuzi - aj ty si februarova 😉
anarida - ahoj
no veru, uz len verit, ze bude vsetko OK 🙂 ... joj uz som zvedava na to moje sono, lebo kym neuvidim, tak neuverim 😀
Ahojte 😵
jika ... hej som februarova ... a este som stihla vodnarske obdobie ... ale len tak-tak 😀
anarida ... ahoj 🙂
No baby u mna to vyzera ze stihnem baby len tak tak do 30tky, teda ak nebudem prenasat 😀
Ja som júnová 😵 😀
andullik - no ja som aspon otehotniet stihla do 30tky 😀
A ja sa pri mojej mame cítim ako malé decko 😒 Dosť čo mi pri Emke celé teho nadávala,že si môžem užívať a tak teraz mám to peklo oäť ešte,že nežijeme u rodičov 😠
Jika aj to sa pocita 😉 Super ze vam to vyslo tak rychlo... ja som sa tiez kvoli veku dost stresovala, ze to nepojde...
ja som tiez chcela stihnut porodit asponjedno dieta do 30-ky a v pohode este aj s rezervou stiham ... teda duuuufam
zuzanockamt ja tiez idm eštelen k dokinu takze tiez uvidim čo mi trepne aky termin ale podla vypočtov by to malo byt 12-15.9 sranda je že to bude asi pekny darček k narodkam ktore mam 12.9 🙂))))) už len dufať že to všetko bude prebiehať bez komplikácii 😅 ved keby nebolo testu tak to asi ani nezistim
aliza super 😉 ani som neverila že nájdem nejake "pokecgirlky" so spoločným "záujmom" 😅
babulky a mám otázku čo je najlepšie teraz začať užívat čo obsahuje kyselinu listovú a železo okrem materny ??prose nejaký taký vitamínový doplnok dakujeeem...prajem pekný dník
ahojte, nestíham čítať všetky príspevky od včera....ale už som v práci, tak budem mať čas konečne 😀
ja mám 27 a o bábo sme sa snažili celé rok a pol ☹
v januári sme už boli objednaní na vyšetrenia, či sme s partnerom ok a ani vo sne sa mi nesnívalo, že sa to tesne pred tým podarí 🙂
inač sme sa presne na Vianoce zasnúbili a v lete sme plánovali svadbu...ale tú teraz odložíme na neučito, máme pred sebou oveľa dôležitejšie "povinnosti", ktoré by som nevymenila za nič na svete 😵
vranka v práci viac času 😀 😀 😀 😀 super 😉
Ja mám 21 🙂
No teda 😲 , čítam Vás, že ste to s otehu nemali ľahké a ako dlho ste sa snažili. U nás je to práve naopak, darí sa nám počať hneď ako sa rozhodneme, že ideme na to 😉 . Teraz to navyše nebolo veľmi plánované, ale o to viac sa tešíme, len dúfam, že všetko bude ok. Už nech je po 12.tt.
anarida...jasné, takto cez víkend je tu nuda, takže mám koooopec času na svoje záľuby 😅
vranka a čo robíš? 🙂
Ja som si ani neuvedomila,že je sobota 😀
agentka ... ja uzivam acidofolan ... brala som ho aj predtym, ale nie nejako pravidelne
anarida...napísala som ti internú
zuzanockamt
a nezapeká ta po nom ? 😕 ja s tym mam problem.... 😖... počula som o tom ale vraj to je len kyselina listova a zelezo...tak asi vsadim na staru dobru maternu ta ma kopu vselijakych inych vitaminov...
agentka ... nemam s nim problem, je to kys. listova+zelezo + nejake becko ... ked mas vyvazenu stravu, tak zbytocne ine vitaminy netreba ... staci doplnit kys. listovu

aha, no moja mala tiez cele sviatky dovolenku, ordinuje len v utorky a min. utorok brala len surne pripady, tak mna objednala na tento utorok 12.1. Takze som zvedava, co mi povie...
Kolko ste sa snazili o mimi?