icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

majjjka24
21. jan 2011

@veve10 ja som maleho po prvom očkovaní kúpala a vo vaničke spustil hrozný plač, pravdepodobne ho tie ranky začali v teplej vodičke štípať, tak ja odporúčam urobiť jednodňovú pauzu 🙂

majjjka24
21. jan 2011

tento tyzden sme uz boli tri krat u nasej lekarky a v pondelok nas to caka znova ☹ mame este do pondelka douzivat atb a dufam, ze uz bude maly v poriadku.. dnes som kupila aj odsavacku na vysavac, zajtra rano ju odskusame, aj ked mame trosku mensie obavy ☹

hobit
21. jan 2011

@elixia nas tiez prebaluje od narodenia...aj chce a niekedy mu to proste dam na starost nech nestrati cvik 🙂
@veve10 my sme kupali...

norikk
21. jan 2011

aj moj manzel s stara o maleho, pisem to hlavne pre to,lebo ma tolko rokov co ja a jeho rovesnici maju ine na starosti, ako prebalovat deti..aj ked kupeme,radsje dam maleho jemu, ja somm strachoput...niekedy sa smejeme,ze keby som nemusela kojit,ani ma neni treba

janica81
21. jan 2011

@elixia hej hej on naozaj sa strasne od zaciatku bal sa jej co i len dotkniut...on je strasny bojko..ze take krehke babo...a asi 3 mesiace mala ked ju 1x zobral bez perinky...s perinkou ju navlacoval hned..ale bez sa bal..vraj jej ublizi a hlavicka...a .... proste a teraz ...uz by ju len navlacoval 🙂

janica81
21. jan 2011

@veve10 nooo my sme kupali...a po 1 plakala a vo vanicke sa ukludnila...a pri druhom sme boli bez reakcie takze tam ok....kludne som kupala...ale nemali sme velmi horuco vodu...aby to nereagovalo...kratsie kupanie a vodicka len taka prijemna

norikk
21. jan 2011

a mam otazku,bola tu niektora z vas na ocnom s drobcami??? na koniku je otazka ako prebieha vysetrenie ocneho pozadia....no az mi zle prislo ked som to citala ☹ co robia s demi,ktore nespolupracuju

estterka
21. jan 2011

@veve10 a preco by sa nemalo kupat po ockovani?

estterka
21. jan 2011

@norikk dieta by malo byt uplne zdrave dva-tri tyzdne pred ockovanim 😉

norikk
22. jan 2011

@estterka viem, preto sa bohviekedy budeme ockovat ☹ mama mi povdala,ze mozno ani nebude ockovany....ja ze som nebola....lebo som nemala na to vahu.....narodila som sa v 29 tt s vahou 1260g 😀

zuzanockamt
22. jan 2011

@norikk ockovany byt musi, je to povinne zo zakona, ale az neskor, posunie sa mu to ... ani nas este nema prvu davku za sebou a to uz bude mat 4 a pol mesiaca

estterka
22. jan 2011

@norikk cim neskor,tym pre nho lepsie 😉

hobit
22. jan 2011

ahojte, musim sa pochvalit, vcera sa stal zazrak a Tobi zaspal vecer v postielke 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
22. jan 2011

@stvura Jurkova dokina nema z toho vobec stres, nikam sa neponahla

stanka02
22. jan 2011

@stvura moj drobec, mal tak mesiac dozadu problem s bruskom a teraz to uz prechadza. Ked som videla, ze je moc, zle tak dostal rektrahnu turbicku, no davala som ju az ked sa nevykakal 3 dni, zda sa mi, ze pomohlo, ked som zacala pit ten bio caj na kojenie co maju v DM-ku, teraz kaka minimalne 1 krat denne. 🙂

stanka02
22. jan 2011

@norikk bola som na ocnom, lebo malicky sa narodil trosku skor, no nemohla som sa na to pozerat, bola som za dverami. Trvalo to kratucko, no drobec strasne plakal, no hned ked mi ho dali tak sa ukludnil. Som na durhej strane rada, ze som mu dala to vysetrenie urobit, aspon mam istotu, ze ma ocka vporiadku.

norikk
22. jan 2011

@stvura on ma vahu dobru kolo 8 kil 😀 ale sme chori uz druhy krat taze sa nam to posuva
ale ste ma upokojili,. ze to nevadi tak neskoro 🙂

@stanka02 ja tam poslem muza ak sa bude dat ☹

hobit
22. jan 2011

@stvura my mame este stale problemy s bruskom, dokonca mal 2 tyzdne take, ze sa vobec sam nevykakal, doktorka mi poradila probiotika Infants Dophilus, je to taky prasok co sa zaraba a zda sa, ze pomohlo, teraz kaka ay moc podla mna, asi mu to nebudem davat kazdy den, ale prdiky nas furt trapia, to nema konca, podla mna uz je zavisly na Sab simplexe, ale bez toho je vzdy hrozny den...
@norikk ja by som bola rada, keby maleho ockovali neskor...

majjjka24
22. jan 2011

@stvura
@hobit
tie probiotika, Infants Dophilus, pomahaju aj nam, odkedy ich davam maličkému, žiadne problémy s bruškom neboli a mozu sa uzivat aj dlhodobo, maju dobry vplyv aj na imunitu dietatka a u nas posobia aj proti ekzemu, uz sa nam tak casto nevyhadzuje...

majjjka24
22. jan 2011

@janica81 my nemame len podobne deti, ale asi aj manzelov 😀 ten môj sa malého zo začiatku tiež bál chytiť, že mu ublíži 😀

hobit
22. jan 2011

@majjjka24 tak asi budu dobre, my sme predtym davali BioGaiu, ale ta uz nefungovala 😒

hilaris
22. jan 2011

@hobit aj my sme brali ten prasok a bolo to trochu lepsie ale aj tak ziadne zazraky. brusko nas tiez riadne trapi. a ja koza som predvcerom mala trochu z pizze a malinka na mna za to kricala vcera cely den. uz nikdy viac!!!
@majjjka24 ale k imunite nam velmi nepomohli. chora je od 6. tyzdnov priebezne stale. ked nic horsie tak aspon sopel.

hobit
22. jan 2011

@hilaris ja uz ale neviem co s tym bruskom fakt, to moze dokedy trvat?

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
22. jan 2011

tak my mame vikend zazrakov, Tobi sa prvykrat pretocil z chrbatika na brusko...najlepsie na tom je, ze sme pri tom boli 4 a nik to nevidel 😀

ladywitch26
22. jan 2011

baby, aj vasi tak zurivo vsetko hryzu? fabien cokolvek co ma po ruke a ak mu to vypadne z rucky, tak si zacne hryzt ruku, prsty si vopcha az do krku pomaly a v momente ho natahuje. dnes sa mi uz 3x tak zgrcal, ze strach. a potom je kazdu chvilu hladny. normalne som uz zufala z neho. ☹

vejinka
22. jan 2011

@ladywitch26 veru veru...

vejinka
22. jan 2011

@zuzanockamt tu ho mam v tej satke od svokry ale reval v nej a zda sa mi kratka a je priliz pevna na moj vkus

zuzanockamt
22. jan 2011

@vejinka to mas tu z tej obycajnej latky, co si spominala? .... tak ono originalne satky su pruzne v oboch smeroch, nie je to klasicka latka ... ale ako ho mas krasne uviazaneho 🙂