♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@panki od HIPP jabkovo medovkovy...dobry je chuti nam riadne....
@panki mnam aj ja si robievam tu polievku ja ju mam strasne rada...
@sjusiquatro aj ty? tak to mate vyhodu 🙂
@panki
Ahojte maminky 🙂
chcem sa Vás opýtať ako sa hráte, zabávate resp.cvičíte s Vašimi bábikami 🙂
ďakujem
My trénujeme na brušku, 3x denne ju potiahnem za ručičky do sedu, šteklime sa.... a tak....veľmi rada ma lietadielko vo vzduchu.. 🙂
ozaj... 🙂 nasa Nela včera aj dnes mrnci..neplace ale mrnci....taka je nejaka nepokojna...ale teplotu ani sopliky nema...mozno to budu uz zubky.... :-/
@janica81 pritahovat do sedu mozes aj castejsie ak sa jej to paci ... nas uz po leziacky moc byvat nechce, velmi sa mu paci sedenie, tak ja ho davam velmi casto, dokonca sa uz par sekund udrzi aj sam, ale naklana ho to dopredu
@zuzanockamt super..aj nasa NEla ked prekona jeden bod sa sama pritiahne uplne v pohode...a paci sa jej tak ..
@stvura viem ze su dost sladke to aj tak iba obcas davam ale idem kupit do lekarne tie nesladene..
@sjusiquatro inak aj v DM maju celkom vyber detskych cajov, tych v sackoch a bio 😉
no mne sa tiez moc nepozavaju tie granulove caje,tie z si myslim ako stvua,ze pocas dojcenia je to klamanie,lebo materske mlieko sa sklada z 89 percent vody,teda smadna nie je. a neskor bude pit prevarenu vodu 🙂
@gumimaci no zbehnem aj tam pozriet... 🙂 lebo som chcela vyskusat ten hipp a ked som ho aj ja ochutnala tak je sladky dost...lebo mame aj feniklovy na brusko ked sme mali problemy a aj harmancekovy
ja davam len granulovane caje a maly vypije v pohode aj cistu prevarenu vodu ... a tie caje nie su sladene sacharazou
..to moje kydko sa mi stale netaha do sedu ☹
pozeram,ze nie len nam sa uz nechce lezat 😀 Aj Risko sa rad taha do sedu,vzdy hodi taky vitazoslavny usmev...
U nas cajik akosi nemal uspech,takze to ani neskusame zatial 🙂
kočky, aj vaše deturence sa tak strasne vela hybu? Ja mam niekedy pocit, ze maly ide vzlietnut, cely den kope nohami a kyva rukami, ale tak rychlo, ako by mu slo o zivot 😀 niekedy sa pri tom aj smeje.... a najhorsie po papani, musim ho na par minut, zabalit do zavinovacky, lebo by vsetko mliecko povygrckaval....
a este s tym grckanim, my este stale dost vela mliecka povygrckavame a niekedy je to poriadna nadielka.. ako ste na tom vy??? kedy by to malo celkom ustupit...
@majjjka24 aj naša robí to isté..niekedy si myslím že to až nie je normálne. My grckáme od narodenia .....niekedy viac niekedy menej a dokonca sa nám teraz stalo, že týždeň nevygrckala ani kvapku.....tak som tajne dúfala že je to za nami, ale včera začala zase....takže ešte sa s tým potrápime 😒
V novom Sarme je clanok: 'Ockovat ci neockovat'. O nejakej zene z Ciech, ktoru odvolaci sud oslobodil za to, ze odmietla dat ockovat svoje deti.. a ze aj u nas pribudaju rodicia, co to odmietaju.. len pre info 😉
Ahojte... mate niekto uz zúbok??
my sme naozaj 3.den nepokojné a strasne spuli pusu...jazykom kruti....a vsetko zuje... 🙂

Tak to je vam potom hej ked kojite my sme nemohli tak sme na UM.Ale aspon priberame a rastieme.
Neviete mi poradiť,že prečo sa môj synček niekedy strhava ako keby sa mu snivali zle sny. Potom sa rozplače. Nema niektorá s týmto skúsenosti? Môže to byť aj zo stravy???