♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
baby, prosim vas, tie co davate babatkam pit vodu, vsetky kupujete Lucku? nestaci vodu z vodovodu prefiltrovat (v Brite) a prevarit?
@hobit ja davam obycajnu neprefiltrovanu vodu z vodovodu, samozrejme prevarenu
Ahojte 🙂
chcem sa spýtať máte spací vak?? my používame velmi raadi, ale už sme vyrástli z našeho a chcem kúpiť nejaký iný vačší......máte typy aká značka je dobrá???
Ahojte 🙂 ja nedávam tiež nič len kojím. Moj malý nevie ani z flašky piť :D
@zuzanockamt no vy ste dlhý... my nosime este stale aj 62. Ale my sme mali pri narodeni 49cm 😀 a aj ja aj manzel sme dost nizky.. maly ide skor do sirky ako do dlzky 😀 😀 😀
My sme mali 55cm a uz mame 74 🙂
@majjjka24 no ved nas mal 54 cm a skoro 4 kg, ked sa narodil, tak aj teraz musi byt dlhsi 🙂 ... a my s MM tiez nie sme nejaki nizki - MM ma 180 cm a ja 172 cm 🙂
neberiem nic 🙂 obcas si doprajem cokinu 😝
@zuzanockamt ja mam 163cm a manzel 175 🙂
mate uz niekto zubok, alebo opuchnute dasienka??? Nam doktorka povedala, ze maly ma opuchnute horne dasienka, tak ze idu zubky, ale ze to moze trvat dlho.. maly je hrozne nervozny, cely den ho musim na rukach nosit... a musi mat stale nieco v pusinke.. hryziea slinta ako bernardin 😀 😀
ahojte co vsetko uz dokazu robit vase ratolesti?zaujimaju ma hlavne 4 mesacne 😵
Ahojte,
neviete mi odporucit nejaky dobry kamenny obchod s kocikmy??? okr. BA, TT... chcem kupit sportiak... aky odporucate?

maminky velmi by ste mi pomohli keby ste si nasli cas na vyplnenie kratkeho dotaznika:
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/bio-ko...
dakujem