icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

bleble
4. feb 2011

maminky velmi by ste mi pomohli keby ste si nasli cas na vyplnenie kratkeho dotaznika:
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/bio-ko...

dakujem

fatima30
4. feb 2011

@guminaci
koliky mi nemame uz tri mesiace odkedy spava na brusku a ten rev,plac si dokonale pamatam,neviem ci nejdu zubky ☹

hobit
4. feb 2011

baby, prosim vas, tie co davate babatkam pit vodu, vsetky kupujete Lucku? nestaci vodu z vodovodu prefiltrovat (v Brite) a prevarit?

janica81
4. feb 2011

@hobit ja zatial nedavam absolutne nic pit.. ☹ len kojíme a UM, a tiež som zvedava na odpoveď 🙂

hobit
4. feb 2011

@janica81 ja davam trosku, lebo mame problem sa vykakat a doktorka toto poradila + probiotika

zuzanockamt
4. feb 2011

@hobit ja davam obycajnu neprefiltrovanu vodu z vodovodu, samozrejme prevarenu

mischel66
4. feb 2011

@hobit ja nedavam nic len kojim 🙂 😉 staci jej to

dzlucia
Odpoveď bola odstránená
elixia
4. feb 2011

@hobit vodicku mu sice pit nedavam,ale na pripravu UM pouzivam od zaciatku iba prevarenu vodu z vodovodu..

danabel
4. feb 2011

@hobit my dávame na UM prevarenú kojeneckú (Lucku, Drobček, Neperlivá Toma, Kojenecká Clever) podľa toho v akom obchode sme boli a ešte kojím , ale začali sme s prikrmovaním dávať aj trošku nesladený feniklový čajík

krtica11
4. feb 2011

@hobit ja som prve mesiace davala lucku ale potom sme prešli na klasicku vodu z vodovodu ale prevarenu

janica81
4. feb 2011

Ahojte 🙂

chcem sa spýtať máte spací vak?? my používame velmi raadi, ale už sme vyrástli z našeho a chcem kúpiť nejaký iný vačší......máte typy aká značka je dobrá???

1katka1
4. feb 2011

Ahojte 🙂 ja nedávam tiež nič len kojím. Moj malý nevie ani z flašky piť :D

majjjka24
5. feb 2011

@zuzanockamt no vy ste dlhý... my nosime este stale aj 62. Ale my sme mali pri narodeni 49cm 😀 a aj ja aj manzel sme dost nizky.. maly ide skor do sirky ako do dlzky 😀 😀 😀

hobit
5. feb 2011

@majjjka24 aj my sme mali 49 cm 🙂

janica81
5. feb 2011

My sme mali 55cm a uz mame 74 🙂

zuzanockamt
5. feb 2011

@majjjka24 no ved nas mal 54 cm a skoro 4 kg, ked sa narodil, tak aj teraz musi byt dlhsi 🙂 ... a my s MM tiez nie sme nejaki nizki - MM ma 180 cm a ja 172 cm 🙂

hilaris
5. feb 2011

@stvura o nosenie na rukach bola aj u nas snaha :D mame podobne zazitky 😀

hilaris
5. feb 2011

@1katka1 jasne 🙂 kojene deticky nevedia co s tou flaskou robit.. hihivacsinou len olizuju to co vytecie

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
hilaris
5. feb 2011

neberiem nic 🙂 obcas si doprajem cokinu 😝

majjjka24
5. feb 2011

@zuzanockamt ja mam 163cm a manzel 175 🙂

majjjka24
5. feb 2011

mate uz niekto zubok, alebo opuchnute dasienka??? Nam doktorka povedala, ze maly ma opuchnute horne dasienka, tak ze idu zubky, ale ze to moze trvat dlho.. maly je hrozne nervozny, cely den ho musim na rukach nosit... a musi mat stale nieco v pusinke.. hryziea slinta ako bernardin 😀 😀

leomami
5. feb 2011

@majjjka24 no nám už tiež vraj idú zúbky..podla Dr. a hrooozne hryzie sa mi zdá,akoby tam mal už niečo ostrejšie.. 😒 hlavne ked kojím a zatne dasná,tak vidím hviezdičky.. 😀 ale ono sa tie zúbky predierajú strašne dlho.. 😢

aninka30
5. feb 2011

ahojte co vsetko uz dokazu robit vase ratolesti?zaujimaju ma hlavne 4 mesacne 😵

leomami
5. feb 2011

@janica81 tiež ak spací vak tak Grobag...aj ked cena je dosť vysoká,ale kvalita a nádherné vzory za to stoja.. 😉 to je však iba môj názor ja s ním mám velmi dobré skúsenosti... 😉

gumimaci
5. feb 2011

Ahojte,
neviete mi odporucit nejaky dobry kamenny obchod s kocikmy??? okr. BA, TT... chcem kupit sportiak... aky odporucate?

gumimaci
5. feb 2011

@janica81 ahoj, ty mas tusim Jane kombinovany kocik, vsak? Aky typ? Sportiak sa ti pozdava? Ja poskulujem po slalom pro reverze- celkom sa mi pozdava ta funkcnost... je naozaj taky... napr. zlozenie.... ?