icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

norikk
8. feb 2011

@katarina87 a ako mame drzat drobcov?? ja tiez svojho davam do sedu na nohy

hilaris
8. feb 2011

@stvura vyhodu? satnik? co? nechapem 😀 preco si menila satnik? preco by som ja nemusela ze mam dve dievcata?

stvura
Odpoveď bola odstránená
katarina87
8. feb 2011

@norikk Moja lekarka mi povedala ze ju mozem davat len na chrbat a brusko...lenze ju to uz nebavi...ja s nou musim stale nieco nove skusat..napr. .skusam lietadielka...uz nech lozi...aspon zo seba dostane vsetku tu energiu...aj ked viem ze ked bude lozit tak budem spominat na tie casy ked este nevedela a ja som za nou nemusela behat 🙂 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
katarina87
8. feb 2011

@stvura Ja uz uvazujem ze dam nizsie postielku,minule sme vstali a nasa princezna bola hore...potichucky ako muska a skusala sa zdvihnut na rebrach posielky...od vtedy to uz neskusala.......uz sa ti vie aj z bruska otocit na chrbat??, nasa este nie....

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
8. feb 2011

@panki aj mne to strašne lezie na nervy... moja svokra akurát berie rozumy nie z knižiek, ale z internetu... včera napr. zas... prišiel svokor a prisniesol mi taký ten hrnček malý, čo sa v ňom môže variť ani neviem z čoho to je a ževraj svokra posiela aby som nezohrievala malému vodu v mikrovlnke, lebo kdesi čítala, že neviem čo... ani som to nepočúvala...len ma zbytočne s takýmito hlúposťami znervozňuje....

hobit
8. feb 2011

@mikusik co ja viem, asi mesiac, predtym sme davala BioGaiu
@elixia zhoda 😉
@janica81 aj nas by uz sedel....a ked sa prevali ked ju potiahnes za rucku, za chvilu sa prevali aj mama, uvids, aj u nas to tak bolo, zrazu to raz spravil a odvtedy neprestal 🙂
ja sa hrozne tesim na sportak, boli sme v sebotu na nakupe a maleho sme nemali vo vanocke, ale vo vajicku nakliknutom na podvozok a cely cas sedel a kukal dookola ako puk 🙂 to vo vanicke nehrozi, to uz by som ho mala na rukach urcite
@panki spravne 🙂

panki
8. feb 2011

@dadka22 🙂 ja som zase znervózňovala moju mamu (s ktorou ešte chvílu bývame), keď som sa bála všetko malej dať, alebo nejak inak ju položiť....lebo niekto povedal, resp. niekde som čítala a blablabla.....ale už som si povedala dosť....90% nás bolo odchovaných na Sunári, krupici, chodítku, a podkladaní vankúšmi pri sedení od 3. mesiacov a tu sme, nič nám nie je .....

hobit
8. feb 2011

@stvura aspon vidis, ze nie je lakomy, podeli sa so sestrickou 😀
najmensia a aka sikovna, my sa prevalujeme este len na brusko, naopak nie

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
8. feb 2011

@stvura no ja mam Tobina preto na zemi 🙂
no ja nesoferujem takze ked idem sama, idem s vanou, s kocikom, to len ked ideme sa tatinkom, mozeme zobrat vajce

panki
8. feb 2011

@stvura to už teraz viem a podľa toho sa aj riadim 😉
@hobit ja som športiak už vytiahla v nedeľu - samozrejme naležato ale má striešku hore s igelitom a cez tú aspoň obláčiky videla, no ale mne sa moc ten športiak nepzdáva tak som ho znovu zabalila a vybrala vaničku 😅 a to nehovorím o vajíčku....my sme tiež tak chodili na nákupy ale to naše vajíčko je nejaké malé že sa tam už necíti dobre a pri tom môžme mať max. 6,5 kg......

hobit
8. feb 2011

@panki a aky mate kocik a vajce?

panki
8. feb 2011

@hobit V-max baby smile 3- kombináciu. Ja som nechcela investovať do kočíka, lebo som vedela, že v zime vanička....na jar športiak a v lete kúpim určite golfáč....(keďže stále niekde beháme a skladať túto konšrukciu ma teda vôbec nebaví a keby som mala nejaké menšie auto ani ju tam nedám)....tak som kúpila iba tento ale pri prípadnom druhom bábätku už asi zainvestujem....

elixia
8. feb 2011

Pozeram,ze rozoberate sedenie..no nas sediet ani nie,ale rovno stat chce 🙂 a lezat ani za svet uz davno..

hobit
8. feb 2011

@panki ale vyzera pekne ten kocik 🙂

panki
8. feb 2011

@hobit na obrázku 😀 ale nie vyzerá celkom dobre ale keby som ho kúpila za normálnu predajnú cenu tak ma to asi mrzí.....lebo nejakou extra kvalitou neohúri 😖

panki
8. feb 2011

@elixia naša malá by hopsala od rána do večera keby mohla.....nie a nie vybiť baterky 😅

elixia
8. feb 2011

@panki u nas to iste...20 minutovym spankom dobije baterky a frci dalsie dve - tri hodiny 😀

zuzanockamt
8. feb 2011

@elixia u nas to iste, ja uz som zufala z neho ☹

gumimaci
8. feb 2011

@zuzanockamt
@panki
@elixia aj my tak... a nemozeme prist na to kde sa to vypina 😅
uz som aj zufala z jeho skriekania a pistania... odvezu ma do pezinka za chvilu ... 😝

panki
8. feb 2011

@gumimaci obávam sa že to nevypneš. 😅 ja som tiež hovorila, že keby sa jej tak dali na chvílku vybrať baterky a schovať pod posteľ 😀 😀 😀

elixia
8. feb 2011

@gumimaci no to sa tam asi viacere stretneme 😀

@panki myslim,ze to by na Nobelovku bolo,keby niekto zistil,kde sa vypinaju.. 😀

zuzanockamt
8. feb 2011

@gumimaci mne to skriekanie a pistanie az tak nevadi ... len keby kazdy den spal aspon 2x po hodine ... to mi uplne staci

gumimaci
8. feb 2011

@zuzanockamt lenze on skrieka tak, ze nam raz prasknu okna.. na ulicu je ho pocut 😢 😔

ladywitch26
8. feb 2011

caute zeny, tak sme akurat dosli z poradne. mame 8500g. 😀

gumimaci
8. feb 2011

😀
Mile zeny nieco pre vas od muzov

1. Naučte sa pracovať so záchodovou doskou. Už ste veľké. Nás nikdy nepočujete sa sťažovať, že ste ju nechali dole.
2. Niekedy na vás nemyslíme, naučte sa s tým žiť.
3. Nakupovanie nie je šport.
...4. Ak niečo chcete, požiadajte o to. Nie sme jasnovidci. Ani jemné, ani silné, ani bežné narážky nefungujú!
5. Nepamätáme si dátumy.
‎6. Sex nie je platidlo, ktorým máte právo manipulovať. Sex je obojstranne prospešná a zábavná činnosť. Ak nám ho budete dlhodobo odopierať, nečudujte sa, že si ho budeme hľadať inde.
7. Väčšina z nás si vystačí s troje topánkami a troje nohavicami.
8. Áno a Nie sú perfektne akceptovateľné a zrozumiteľné odpovede na väčšinu otázok.
9. Vnímame svet v 16 základných farbách. Nemáme predstavu, aký je rozdiel medzi lososovou a marhuľovou.
10. Nevieme a nikdy nebudeme vedieť čítať myšlienky. Absencia tejto superschopnosti ešte neznamená, že vás nemilujeme!
11. Ak sa opýtame „čo sa stalo?" a vy odpoviete „nič", potom sa nečudujte, že sa budeme správať, ako keby sa skutočne nič nestalo.
12. Nepýtajte sa na čo myslíme, ak nie ste pripravené debatovať o autách, zbraniach, počítačoch alebo práci.
13. Jack s colou je pre nás tak vzrušujúci ako pre vás kabelka.

hilaris
8. feb 2011

@stvura jaj tak .. uz chapem.. ja som myslela ze narazas na moj satnik :D nuz je pravda ze som nemusela nic kupovat ale kedze ich mam v inom rocnom obdobi.. vela veci po prvej som pri druhej nemohla vyuzit. Co mi je luto. Mam sa tak vselijak... ale konecne o nieco zdravsi. Vdakabohu vonku svieti slniecko uz. Malinka sa mi zacala odrazu poriadne prevalovat tak ju davam na zem aby mi nespadla a kolkokrat ju najdem uplne inde nez som ju nechala. Nastastie sa este nicim nenakrmila od starsej sestricky ale uz od nej dostala pit ochutenu vodu 🙂 stale jej berie cumilky, bud jej ich dava naspat do pusinky ked jej vypadne alebo ho rovno vrazi sebe 😀