♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@katarina87 a nemas v sprave napisane tortikolis?nas maly to mal a museli sme cvicit s hlavickou - nic hrozne to je uz v poho ale teraz nam pre zmenu dali cvicit reflexne cvicenie - kvoli tomu ze si zaklana hlavicku 😖
baby prosim van neviete kde si nastavim na facebooku aby mi nebolo vidno priatelov?neviem kde si to mam nastavit...dakujem
@brulka Ano je to uzsne ako kazdym dnom prichadzaju na nieco nove...kedy sa deti naucia pretacat z bruska naspat na chrbatik?? nasej ide uzasne na brusko ale nazad ete nevie...a to ma take nervi ked chce ale nejde jej to...ten piskot pocut v celej bytovke.. 😀
@katarina87 no moja sa otocila z bruska na chrbatik ked mala 2,5 mesiaca. ona tak vystierala rucicky az sa v podstate prekotila. z chrbatika na brusko sa otocit nevie doteraz 😀 a to by uz mohla, no je trosku pomalsia v niektorych veciach baba moja. take velmi sikovne deticky sa otocia na brusko v 5-tich mesiacoch, takze ste veeeeeelmi skovniiiiiii 😵 ale zvladnut by to mali nazaj do 7-8 mesiaca, ak nie tak asi treba nejake rehabilitacie popripade vysetrenie na neurologii 😉 vacsinou sa deti vedia otacat z bruska na chrbatik, opacne az neskor lebo to je tazsie 😉
@estterka no urcite, ze ked je prehadzovacia rucka, je to praktickejsie... lenze musela som si dat priority a Nr.1je aby bol naozaj co najlepsie skladny do kufra auta... kedze jazdime dost casto.
@hobit juj moja asi nic neni idealne.. vzdy z niecoho treba upustit. co som citala referencie tak sedak ma vraj dost velky. ale pojdem si ho odskusat... vraj v tom babymarkete maju velmi dobry pristup...
@brulka dakujem 🙂
@gumimaci trojkolky sa ale hrozne zle soferuju, aspon mne sa s ty otrasne manipulovalo 😝
@sjusiquatro ucet- nastaveni soukromi- spojeni na facebooku- zobrazit nastaveni- Kdo může zobrazit váš seznam přátel 😉
@zuzanockamt je aj ako 4 kola... chcem si ich vyskusat a uvidim
@zuzanockamt ako vies ze sa zle soferuju??? mas?? ja mam a som maximalne spokojna...ovladam kocik aj jednou rukou aj v hlbokom snehu... 🙂
@janica81 svagrina mala, otrasne cosi to bolo 😝 😝 😝
@gumimaci dakujem uz to mam... 🙂
inak mi sme sa vcera vecer pretocili 1x a dnes tiez raz tak sa snazil taky zlaty...ale rucku si nevedel napravit 🙂
@zuzanockamt nooo nemam rada ked to hodnoti clovek co nema.... mozno nemala dobre kolieska..lebo ja ma 3 kolku a som velmi spokojna....a napozaj sa lahko ovlada, lahko sklada....
@janica81 ona mala kvalitny kocik, neviem znacku, ale stal ju vyse 800€, tak je pravda, ze ja mam problem aj so 4-kolkou, kedze to vyuzivam minimalne a nemam prax 😀
@elixia pre mna to bolo velmi dolezite,podla toho som kocik kupila 😀 prehadzujem to casto,podla toho odkial svieti slnko.vacsinou je tvarou ku mne,ale na usekoch cesty,kde jej svieti do oci,prehodim vzdy 🙂 v tomto som mala jasno,ze to vyuzijem 😀
@gumimaci to mas pravdu,to nadava moj muz,ze je velky ten kocik,lenze on cakal taku tu buginku,ze par tyciek,kus latky a je 😀 ale zas nevadi,lebo do auta pouzivame manducu,nenosime kocik,len ten let a potom odvoz domov s kuframi a kocikom bude trochu problematicky 😀
@gumimaci ked sme tam boli my, ten panacik co sa nam venoval bol velmi zlaty a ochotny..a hlavne sa vyznal...
@zuzanockamt to je zvyk, ja mam 3kolku a som spokojna
@janica81 présne tak 😉
@sjusiquatro gratulejem k pretoceniu, sikulka 🙂
@gumimaci vanicka nema chybu, je velka, maly je tam uplne v pohode a ten mesiac do pol roka este aj bude...a ani raz som sa nebala ci mu nie je zima alebo mu nefuka tento sprosty bratislavsky vietor, je tam paradne kryty
@elixia 😀

@katarina87 moja robi presne to iste 😀 robi mostiky, zapre sa patickami a peruje 😀 otaca sa tymto sposobom aj na bok je sradna to pozorovat, nervy na nu nemam skor sa mi to paci ake deti vedia byt vynaliezave. pri kupani je to horsie to mam tiez pol izby pod vodou 😀