icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

brulka
9. feb 2011

@katarina87 moja robi presne to iste 😀 robi mostiky, zapre sa patickami a peruje 😀 otaca sa tymto sposobom aj na bok je sradna to pozorovat, nervy na nu nemam skor sa mi to paci ake deti vedia byt vynaliezave. pri kupani je to horsie to mam tiez pol izby pod vodou 😀

aninka30
9. feb 2011

@katarina87 a nemas v sprave napisane tortikolis?nas maly to mal a museli sme cvicit s hlavickou - nic hrozne to je uz v poho ale teraz nam pre zmenu dali cvicit reflexne cvicenie - kvoli tomu ze si zaklana hlavicku 😖

sjusiquatro
9. feb 2011

baby prosim van neviete kde si nastavim na facebooku aby mi nebolo vidno priatelov?neviem kde si to mam nastavit...dakujem

katarina87
9. feb 2011

@brulka Ano je to uzsne ako kazdym dnom prichadzaju na nieco nove...kedy sa deti naucia pretacat z bruska naspat na chrbatik?? nasej ide uzasne na brusko ale nazad ete nevie...a to ma take nervi ked chce ale nejde jej to...ten piskot pocut v celej bytovke.. 😀

brulka
9. feb 2011

@katarina87 no moja sa otocila z bruska na chrbatik ked mala 2,5 mesiaca. ona tak vystierala rucicky az sa v podstate prekotila. z chrbatika na brusko sa otocit nevie doteraz 😀 a to by uz mohla, no je trosku pomalsia v niektorych veciach baba moja. take velmi sikovne deticky sa otocia na brusko v 5-tich mesiacoch, takze ste veeeeeelmi skovniiiiiii 😵 ale zvladnut by to mali nazaj do 7-8 mesiaca, ak nie tak asi treba nejake rehabilitacie popripade vysetrenie na neurologii 😉 vacsinou sa deti vedia otacat z bruska na chrbatik, opacne az neskor lebo to je tazsie 😉

hobit
9. feb 2011

@aninka30 mozem sa opytat ako vyzera to reflexne cvicenie?

mikusik
9. feb 2011

@gumimaci ahojky pri vysokej skole ak vies kde to je,vecer sa pokusim o fotecky vlozit

mikusik
9. feb 2011

@panki super,aj mate teplotky?

gumimaci
9. feb 2011

@estterka no urcite, ze ked je prehadzovacia rucka, je to praktickejsie... lenze musela som si dat priority a Nr.1je aby bol naozaj co najlepsie skladny do kufra auta... kedze jazdime dost casto.

@hobit juj moja asi nic neni idealne.. vzdy z niecoho treba upustit. co som citala referencie tak sedak ma vraj dost velky. ale pojdem si ho odskusat... vraj v tom babymarkete maju velmi dobry pristup...
@brulka dakujem 🙂

zuzanockamt
9. feb 2011

@gumimaci trojkolky sa ale hrozne zle soferuju, aspon mne sa s ty otrasne manipulovalo 😝

gumimaci
9. feb 2011

@sjusiquatro ucet- nastaveni soukromi- spojeni na facebooku- zobrazit nastaveni- Kdo může zobrazit váš seznam přátel 😉

gumimaci
9. feb 2011

@zuzanockamt je aj ako 4 kola... chcem si ich vyskusat a uvidim

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt ako vies ze sa zle soferuju??? mas?? ja mam a som maximalne spokojna...ovladam kocik aj jednou rukou aj v hlbokom snehu... 🙂

janica81
9. feb 2011

@brulka nasa Nela sa este nepretocila ani tak ani tak a je myslim si teda riadne zive babo...proste ju to nejako nelaka 🙂

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 svagrina mala, otrasne cosi to bolo 😝 😝 😝

sjusiquatro
9. feb 2011

@gumimaci dakujem uz to mam... 🙂

sjusiquatro
9. feb 2011

inak mi sme sa vcera vecer pretocili 1x a dnes tiez raz tak sa snazil taky zlaty...ale rucku si nevedel napravit 🙂

panki
9. feb 2011

@mikusik nemali sme ani sme nevedeli ako vyšiel 😅

janica81
9. feb 2011

@zuzanockamt nooo nemam rada ked to hodnoti clovek co nema.... mozno nemala dobre kolieska..lebo ja ma 3 kolku a som velmi spokojna....a napozaj sa lahko ovlada, lahko sklada....

gumimaci
9. feb 2011

@janica81 ja myslim, ze to je aj o zvyku... a samozrejme o kvalite.. ty mas jane a to je spicka 3koliek... podla mna. ale vanicka a vajicko ma nejak neoslovilo u nich...

elixia
9. feb 2011

@gumimaci myslis,ze je az tak dolezite ze sa da prehadzovat rucka? Akoze v praxi, kokokrat na jednej prechadzke prehodis tu rucku? Na nasom sa neda,iba cela korba sa da nasadit oboma smermi,ale nepripadalo mi to az take dolezite...uvidime ked zacneme pouzivat 🙂

gumimaci
9. feb 2011

@elixia neviem... uvidim 😀 estterka pise, ze to vyuziva 😉

zuzanockamt
9. feb 2011

@janica81 ona mala kvalitny kocik, neviem znacku, ale stal ju vyse 800€, tak je pravda, ze ja mam problem aj so 4-kolkou, kedze to vyuzivam minimalne a nemam prax 😀

estterka
9. feb 2011

@elixia pre mna to bolo velmi dolezite,podla toho som kocik kupila 😀 prehadzujem to casto,podla toho odkial svieti slnko.vacsinou je tvarou ku mne,ale na usekoch cesty,kde jej svieti do oci,prehodim vzdy 🙂 v tomto som mala jasno,ze to vyuzijem 😀

@gumimaci to mas pravdu,to nadava moj muz,ze je velky ten kocik,lenze on cakal taku tu buginku,ze par tyciek,kus latky a je 😀 ale zas nevadi,lebo do auta pouzivame manducu,nenosime kocik,len ten let a potom odvoz domov s kuframi a kocikom bude trochu problematicky 😀

brulka
9. feb 2011

@janica81 ale na to mate aj cas 😉. ja mam jednu nemecku knizku velmi dobru mesiac po mesiaci aj s fotkami a tam pisu ze deti sa zvladnu otocit z bruska na chrbatik bezne v 5-tich mesiacoch a z chrbatika na brusko az v 7-mych 🙂

elixia
9. feb 2011

@estterka no jo,kvoli slnku sa tu ja trapit nemusim 😀

estterka
9. feb 2011

@elixia 😀 😀

gumimaci
9. feb 2011

@elixia 😀 😀

hobit
9. feb 2011

@gumimaci ked sme tam boli my, ten panacik co sa nam venoval bol velmi zlaty a ochotny..a hlavne sa vyznal...
@zuzanockamt to je zvyk, ja mam 3kolku a som spokojna
@janica81 présne tak 😉
@sjusiquatro gratulejem k pretoceniu, sikulka 🙂
@gumimaci vanicka nema chybu, je velka, maly je tam uplne v pohode a ten mesiac do pol roka este aj bude...a ani raz som sa nebala ci mu nie je zima alebo mu nefuka tento sprosty bratislavsky vietor, je tam paradne kryty
@elixia 😀

lola79
9. feb 2011

@elixia 😀 😀 ... ja som objednavala golfac do UK a jedine co ma zaujimalo bolo ci ma ''prsiplast''.