♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit ja keby som si kupila trojkolku, tak jedine trakingovu, ale tie su dost drahe
UAAAAAAAAAA moj krasny novy notebook sa mi nechce pripojit k wifirouteru... jednoducho sa rano odpojil, tvari sa ze vsetko funguje, ale na siet sa nepripoji 😠 😠 😠 😠 a musim byt na Mirovom starom notebooku, ktory funguje... a on sa mi smeje, ze ten router, ma odpojil naschval, ze uz si musel odo mna oddychnut 🙄
@janica81 no je len na tebe cim zacnete, v podstate ale plati, pri zeleninke ci ovoci, aby bolo na zaciatok jednodruhove a najlepsie doma nachystane. zo zaciatku naozaj staci par lyziciek a dokrmit mlieckom. Na kazdy novy prikrm si nechat rozostup aspon 3 dni.
My sme zacali mrkvickou, potom brokolica, nasledoval zemiak s mrkvickou... a pomalicky zvysujes davku. mne zo zaciatku zjedol 40ml... teraz uz 100-120ml a uz si po papani mliecko nepyta. niektora zeleninku, ktroa sa neda jest samotne kombinujem s osvedcenym (zemiak, mrkva, ryza) to je zaklad... uz mal spenat, fenikel, hrasok, cukinu... 🙂
Ovocie zacnem davat az tak o mesiac, lebo ho chcem zaviest ako samostatny prikrm
@gumimaci ja som samostatne davala len mrkvu a potom som to zacala vsetko postupne miesat do mrkvy 😀 ... a uz zje aj zemiak, ked je zamiesany ... a tiez uz na jedno krmenie zje 100 - 120 ml, ale za tym mu dam este aj mlieko a vypije tak 60 - 90 ml ... s ovocim zacinam od buduceho tyzdna
@zuzanockamt aj ondrej uz zje zemiak, ale musi byt velmi dobre schovaný v ostatnej zelenine 🙂
@zuzanockamt napr. ktoru konkretne?
@aninka30 je to vojtovka, aspon myslim, lebo kamoskin maly ma tiez torticollis a tymto cvikom zacinali...
@hobit nemam konkretny model, lebo ju kupovat nebudem, ale kedysi davno som pozerala na nete take vyslovene na turistiku do lesa a nie na prechadzky po meste ... este sa rozhodujem, aky sportiak a ci vobec ho kupovat, zatial stale vaham, lebo mam doma hlboky, ktory sa da prehodit aj na sportiak, ale je dost tazky a ja potrebujem kocik, ktory v pohode vynesiem zlozeny v jednej ruke 5 poschodi a v druhej budem mat dieta ... nemame totiz vytah ... lenze ja mam tolko kriterii na kocik, ze taky asi nezozeniem a vykaslem sa na to
@zuzanockamt tak pre teba radsej golfky, nejake jednoduche a lahke. ja neskor tiez nejake kupim, tak ako pisala estterka, ze par tyciek a latka 😀
@gumimaci tak take nieco nechcem ani vidiet, do toho by som dieta neposadila ... ja to vidim tak, ze ostanem pri tom, co mam a budem ho vyuzivat asi tak ako teraz 😀 😀 ... ale nie, dam MM ulohu, nech nieco najde on, lebo ten co ma estterka mi ohundral, ze ma male kolesa
@zuzanockamt ale nie su take male tie kolesa,mam stale asi najvacsie kolesa tu z kocikujucich 😀 ale tento nevynesies po schodoch v jednej ruke urcite.ale ja som chcela takyto velky teraz.
@gumimaci no ale ja som myslea taku tu buginu,jak pre babiky,take tie kociky pre starsie deti.
@elixia no ked ty naozaj viac prsiplast kvalitny potrebujes 😀
@estterka no ja neviem ake kolesa si MM predstavuje, lebo on chce taky, aby sa s nim aj do terenu dalo ist
@zuzanockamt ten hlboky co mame a co som k nemu sedacku kupila je super do terenu 😀
prosim poradte mi, maly strasne pisti a skrieka, uz je dokonca zachripnuty... prejde to zachripnutie, ci co mam robit....
@janica81 Ahoj, skus malu castejsie prikladat, ked iba kojis, je dobre keby si vydrzala iba kojit do 6 mesiaca. Kojene deticky vraj maju vsetko co potrebuju v mliecku, ja tiey iba kojim, drobec si niekedy potiahne aj kazdu hodinku, inokedy nechce aj 3 hodky. Pokial ti pribera nie je dovod plne kojenemu dietatku davat do 6 mesiaca nic ine. Asi pred mesiacom som mala pocit, ze mam malo mlieka, no prikladanim sa to upravilo, poradili mi to baby tu na modrom koniku v casti kojenie.
No je to len na tebe ako sa rozhodnes.
@zuzanockamt tak to asi jedine golfky uz 😉
@hobit golfky nechcem
@stanka02 nooo ja nevzdavam kojenie...frcim dalej...mala je riadny kus....ja len vidim ze stale mrnka...ked jej dam cicku chmatne ju...zacne tahat ako diva a po dvoch minutach pusti a place...potom jej dam druhu a sa to opakuje...v noci a doobeda mame mliecka dost..nie je problem....ale poobede uz tolko nie je....a ked jej po 20 minutach kojenia dam flasu...stiahne 120 takze je hladna....ja stale prilozim...nevzdavam... 🙂
@zuzanockamt Ja mam Jane energy, teraz ich mam v byte a niekedy tam uspavam maleho, su super, vazia len 5,6 kg, idu do takmer uplneho lahu a su napriek tomu pevne a vcelku priestranne
@hobit ja potrebujem taky kocik, co sa bude dat pouzit aj na horsiu cestu (strk, kamene, korene stromov), a aby som s nim mohla chodit este aj na buducu jesen a zimu a este musi mat otocnu rukovät, lebo ja chcem vozit vyhradne otoceneho ku mne, ale v pripade potreby, aby sa dal aj do opacneho smeru, aby mal priestranny kos na veci a cena tak do 200 €, lebo nebude vyuzivany az tak casto, tak nechcem nan vela minut

🙂 dievcata 🙂
všetky ktoré prikrmuje už príkrmami.....sem s radami.... čo ste dali prvé (teda iné ako mliečko) a ako ste to pripravili...ja mam proste uz malo mliecka, teda hviezda má vyssí apetit tak nechcem pridavat davku s UM, ale radsej už dám niečo iné...je veľká baba..... niečo už by sme chceli dať...
dnes ju stazila moja mama...bola som po meste vybavovat a ked som prisla stale dookola...kupila si Nelinke vyzivku 😀 ona by jej uz tak rada davala bananik a jablcko 🙂