♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt preco otoc ene vyhradne na Teba???
@janica81 kvoli ocnemu kontaktu ... je na to zvyknuty ... na prechadzkach obzera okolie a ked chce, tak ma vidi a chcem, aby to ostalo zachovane aj v kociku, ked bude ... nech ma istotu, ze som tam ... lebo dieta nechape, ked je otocene v kociku od teba a nevidi ta, ze si za nim
@zuzanockamt ale Zuzi uz to prehanas...aj ja malu milujem..ale zase nemusi sa stale na mna pozerat..... ked bude vacsi sa zblaznis...sa bez neho nebudes moct pohnut ani na krok...vsak dieta je zvedave...v kociku ekd bude pozorovat svet sa Vas vztah nezhorsi... 🙂
@zuzanockamt tak takyu ak najdes, to nan budem specialne zvedava 🙂
@janica81 ale neprehanam 😉 ... on ked ho mam v satke, tak sa obzera, vsetko kuka s otvorenymi ustami, potom pozera na mna, usmieva sa, pogagoce, zase sa poobzera a tak az kym nezaspi ... a aj ked niekde sme a ma ho niekto iny na rukach, tak pohladom stale hlada mna ... aj doma pri hrani
@hobit aj ja som zvedava, ci take uz vyrobili 😀
@zuzanockamt to ano...aj nasa Nela...ale uvidis ze v kociku nebude chciet byt opacne 🙂
@janica81 suhlas
@zuzanockamt teraz ma 4 nesiace tak to je jasne, ale bude starsi a zmeni sa to
@janica81 ja ten kocik planujem vyuzivat az v pripade nudze, ked sa inak nebude dat alebo ak mi uz zacne byt velmi tazky, pripadne ak budu velke horucavy, lebo v satke by mu mohlo byt teplo, aj ked skusene nosicky mi pisali, ze v pohode odnosili detuchy aj v lete 😵 ... uvidime
@zuzanockamt a Ty aj nechas maleho s niekym inym...bez Tvojej pritomnosti???
@janica81 jasne, ale iba rodicom, sestram a svokrovcom ... aj teraz som u nasich a v pohode cez den sa nasi s nim hraju alebo som bola u kadernicky a tiez bol s nasimi
@estterka nie tak som myslela...ale ked niekde ides nieco vybavit...ja radsej ju necham starkej na dve hodinky a rychlo vybavim vela veci...lepsie ako s nou trvalo by to 2 x dlhsie
ako nie odkladat dieta ale len v pripade potreby 🙂 mam kamasku co dieta nenechala nikomu do roka....a vazne
@janica81 ja ho necham len, ked sa uz inak neda, na uradoch uz bol so mnou a buduci tyzden tiez pojdeme spolu vybavovat papiere ... ale ku kadernicke som ho uz nebrala 😀
@zuzanockamt
@estterka
@janica81 tak ani ja krpca neberiem ku kadernicke ci kozmeticke. Vacsinou ho vyfasuje tato na strazenie, ktory je po 2 hodinach na nervy 😅
Taaakto sa krpec snazi dat nozku do ust. 😀
@estterka nooo ako Vy tam mate teplo...ale tu ked je von -12 a ja mam s nou vbiehat dnu von an vykurene urady, alebo do banky...to teda nie...mam toho vela...vediem firmu, tenisovy klub mam toho vela...pracujem aj popri malej naplno...a zase nechavam ju len s ludmi co im plne doverujem.... a ked je dve hodinky so starkou...alebo manzelom tak je fajn...a aj na nakup nebudem ju brat do hypermarketov plnych bacilov ked sa moze doma hrat s ockom 🙂
pre mna mala nie je tiez zataz, ale zase vlacit ju po uradoch nemienim...ked bude vacsia ano...ale teraz??? naco ejj narusat rezim???
ahojte, mozem sa aj ja vyjadrit ku teme?? ja chodim do skoly na skusky...ked je manzel doma, tak je fajn, maly to s nim zvladne, akurat ze ho mm nemoze nakrmit....ale inak nechybam 😀 ..ale ked je mm v skole, napr vcera som ho musela nechat sestre, hned ako som odisla, sa rozplakal, potom pol hodiny zaspal, a ked som uz dosla, plakal....ani nahodinku nemozem byt od neho, mne to vobec nevadi,len som nestastna.....cakam,kedy mi znama usije nosic,a budem si ho bravat so sebou aj do skoly....bojim sa, co to bude zajtra, musim tam ist na 2 hodiny, plus cesta 20 minut, maly bude s mamou a ta na nom asi vyskusa vsetko, co jej nedovolim,ked som doma...bojim sa,ze ho posadi do kociara vystlaneho vankusmi,to uz mala v umysle.. prikrmovat ho nebude, lebo uz by mu pchala jablcka a bananiky, ako oni zvykli kedysi....
Baby tak jasne zase musi byt dovera v osobu co mi malu strazi...ale zase aby som sa na 2 hodina za tyzden nemohla pohnut z domu...to teda nie....je napozaj krasny pocit ked sa vratim z mesta a zbada ma a strasne sa tesi....vyska, piska.... a smeje sa 😀
@janica81 ja som ho vlacila aj v mrazoch, ked som cosi potrebovala, bol pri mne, stale si dychal teply vzduch, lebo mal satku aj cez nostek a ja mam nastastie vsetky urady pod nosom, tak to sa da

@hobit my sme na torticolis cvicili - ale to 100% nebola vojtovka, to sa uz upravilo, teraz sa dr. nepaci ze pri tahani za rucky zaklana gebulku tak nam dala cvicit toto.... ☹ jak ja zavidim maminkam co maju tabulkove deti ☹