♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@majjjka24 z bruska na chrbatik sa aj moja prva otacala ked mala asi 3 mesiace. od 4. mesiaca aj z chrbatika na brusko. Vela ludi tvrdi ze otacat sa z bruska na chrbatik ako prve je nezvykle ale podla mna su to keci.. kazde dietatko je ine a inak sa vyvija. Druha sa zacala pretacat najprv z chrbatika na brusko len nedavno. Asi ked mala 4 mesiace.. teraz ma tusim 4 a pol 😝 a tiez uz zacina robit tulena... to je asi prvy naznak lozenia :D lebo zacinaju pracovat s nozickami. ja uz ju na posteli radsej ani nenechavam. Prva mi asi tri krat popadala...
"padal" znamena co.. ze to nerobil zamerne? Ronja sa ani z chrbatka na brusko neprevaluje kolkokrat zamerne. to akoze tiez pada?
s bruska na chrbat to robia zamerne o trosku neskor, myslim ze po tom 6m to zacinaju skusat, mne sa maly obcas pretocil 2m a urcite to nebolo zamerne ale preto ze neudrzal rovnovahu, tak isto dr sa pyta ci sa vie uz pretocit z chrbatika
@amunet moje prva dcera sa otacala z bruska na chrbat tak ze sa zaprela jednou nozickou do strany a nie preto ze by sa jej podlomila rucicka, preto som to "padanie" nechapala. Toto za pad nepovazujem. Mozu to tak robit aj ine deticky. Robila to uz ked mala 3 mesiace a skor ako sa otacala z chrbatika na brusko.Ci to bolo zamerne neviem. Skor je to taky reflex.. akonahle sa dieta nauci nieco nove, nevie s tym prestat. Ronja sa mi teraz otaca stale stale a stale a viem ze nechce lebo na brusku sa zacne hned stazovat.
Nas sa zatial len raz pretocil z bruska na chrbat,ale to podla mna sa len tak prekoprcol,ani sam nevedel ako 😀 Odvtedy nic...teraz sa hra na krtka,ritka a nohy do vzduchu,hlava zaborena 😀 Alebo ako pise hobit, trepe rukami aj nohami naraz...
@zuzanockamt musim sa ti pochvalit,satka u nas konecne nachadza uplatnenie 😀 Kocik je uz nepriatel cislo jedna...v satke spokojne a vysmiate dieta,ktore vseeetko naokolo vidi 😀 A to som sa bala,ze ju budem musiet predat..
Boze baby, taky sok som dnes zazila,jednej znamej zomrelo babatko mesiac pred porodom...neviem sa z toho spamatat uz cely den... ☹ V takej chvili si clovek uvedomi,aky je to dar,mat zdrave dieta...
@elixia tak to je fajn, ze sa mu tam uz paci 🙂 ... cim skor sa zacne, tym skor si dieta zvykne 😉 ... a predsa len je to iny pocit aj pre teba a aj pre dieta ako v kociku 😉 🙂
@zuzanockamt no my sme zacali uz ked mal asi tyzden,ale teda nebol to ktovieaky uspech..teraz ked uz viac vnima a moze pozerat okolo seba,je to zaujimave aj pre neho 😀
@elixia ja som zacala cca od 4.tyzdna postupne ale fakt denno - denne a aj vonku, takze na kocik si velmi nezvykol ... zo zaciatk to bolo take rozpacite, ale teraz, ked ho davam do satky, tak sa usmieva 🙂 ... a ked ide do kocika, tak reve, az kym sa nehybem a on nezaspi 😝 ... takze o hovori za vsetko 😵
Ahojte 🙂 chcela som k tomu pretáčaniu...naša Lesi, keď je na chrbte aj keď ju prebaľujem (už je to čaraz ťažšie) tak sa nudí, nie je tak rada, tak sa pravou rúčkou naťahuje hore poza plece za hlavičku a škrabká prštekmi prebaľovaciu podložku aôebo gauč alebo hocičo čo je na dosah, ptom sa zas normálne otočí naspäť a zas sa tou pravou natiahne poškrabká a naspät 😀 😀 😀 a takto sa zabáva a opakuje to aj 10x ...sranda to som ešte nevidela...a to má segra š deti a aj v rodine ich máme kopec, ale žiadne toto nerobilo
Dobry vecer dievcata,
bola som dnes u kadernicky a ona hovori ze sa jej jedna odhlasila a ma viac casu tak okrem farbenia ma podstrihla a potom natocila na kulmu pramene.. som od nej isla jak na ples... no ale isla som do reality, krpec mi hned vysvetlil, na co su mi take vlasy, ked mu ostali medzi prstami 🙄 a tak skoncili v stipci... teraz zaspinkal.. aj s tatom... ja uz som bola dnes na pokraji nervoveho zrutenia, baby u kadernicky sa smialia vsetky dlho vydate s detmi iba sucitne kyvali hlavami... napr. hovorim im tam, ze som tatovi nechala nachystane veci co ma Ondrejkovi obliect, pridu po mna na aute a pojdeme na nakup,,, no a muz mi vola, ze co mu ma obliect... tak hovorim ma nachystane, len nech teplaciky necha tie iste, len da pancusky pod ne. No a za 5 min,. telefonat... a hadajte co??? ze som mu nenachystala gate a nevie ake mu ma obliect 🙄 🙄 🙄
A toto mam cely bozi den, ako keby som sa o 2 deti starala. 😝
caute baby, tak my mame uz selmu zubatu 😀 pred chvilou som maleho krmila a on sa mi potvorka normalne zakusol do bradavky. vsetkych svatych som videla. pozeram do pusy, ale ani nebolo skoro nic vidno, az ked som prstom nahmatala, tak bolo citit, ze su tam uz prerezane zuby. obidve spodne jednotky su uz vonku 😅
No alebo po veceri dam Ondrejka muzovi, ze nech ho trosku zabavi, kym umyjem riady a do 2 minut rev velky, pridem za nimi, maly urevany, velky oduty- ze Ondrej s nim nechce sediet a kukat TV, no co by este tak chcel ne??? 🙄
ahojte kocky my sa uz veselo pretacame z chrbatika na brusko a cestuje odraza sa rukami a hrudou..par krat sa otocil aj z bruska na chrbatik ale ovela lepsie mu to ide naopak 😉
@hobit ved to ☹
@ladywitch26 blahozelam zubacikovi 😀
@gumimaci 😀 😀 sa vzdy pobavim na tvojom muzovi...dalsie dieta ti tak skoro asi netreba co?

Baby majú už Vaše detičky nejaké zúbky? Ja neviem ale tá naša je nejaká až moc rýchla. Dnes som si všimla že má už dolu dva zúbky dopolovice vonku a už sa jej prerezáva aj horný, je to normálne? 😕 veď mi za chvílu budeme musieť aj zubárovi 😅