♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a brali ste si uz niektora z vas mimca ku sebe do vane?? ako som pisala, moj sa kupal vcera s malym a dneska ja ....bolo to take super 😀 ja viem ze to neni plavanie, ale aspon daco....nas maly je hrozne citlivy na nove prostredie,ale zvladol to
my mame spchovy kut s vanou..ale my s muzom sa len spchujeme srarsi sa kupe vo vani a mlasi vo vanicke
co poviete na tento kocik?
http://www.samo-kociky.sk/walker-nestor
nas maly sa kupe so segrou vo vani, resp. on si lezka a stanka mu spongiou umyva nohy 😀
inak som dnes bola za sefom sa dohodnut na hodinach, tak nastupujem buducu stredu uz. chcel mi dat viacej, ale zatial sme sa dohodli na 20tich hodinach do tyzdna, 30 mi da az od maja, ked pojde kolegyna na matersku. nie je to tak zle nakoniec, dva dni budem robit doobeda, dva dni poobede a tri dni volno. z toho robim aj v sobotu, takze to bude pri malom aj muz, takze pri aupairke budu drobci len tri dni.
@zuzanockamt ma dobru cenu, ci?
@zuzanockamt tento nema prehadzovaciu rucku, nechcela si taky?
@gumimaci viem, ze nema, ale ma velke kolesa ... este zatial nekupujem
@ladywitch26 to je hrozne ze tam je materska len pol roka a potom do prace...ja som vdacna za kazdy den co mozem byt s detmi ja viem ze 5 rokov doma je moc ale ja si to uzivam 😀
@zuzanockamt velmi pekny a ta cena...som unesenaaaa 😵
@vejinka len ja neviem, ako to prezijem vozit ho otoceneho od seba ☹ 😒
@ladywitch26 no super, ze ti takto vysli v ústrety ...
@vejinka no... to ma ten tvoj dobru vydrz 😅 Moj by ma osulozil aj do podpazusia, keby mal tak dlho abstinovat 😀 😅
(sory za vyrazy ale neda sa inak) 😝
@zuzanockamt ja mam atlantik espiro a tiez je otoceny pred a erik v nom spaval bez problemov tesil sa kazdemu auto co videl cloveku co sa pristavil pred kocikom...podla mna je lepsie ked je otoceny smerom od teba
@vejinka a to som sa nedavno rozpravala s kolegynou, co ma 9 rocneho syna, ze ked bola doma s nim, tak bola materska len 3 mesiace. 😖 tak to fakt neviem, ako by som to riesila.este pri stanke sa dalo, to bol muz bez roboty, tak sa staral on, ale teraz ma tiez pracu. keby nemal, tak by som bola nutena zobral cely uvazok 39hodin a to by som si deti vela neuzila.
a muz mi pred chvilou v miske doniesol vienettu, tak tiez asi bude nejaka "oslava valentina" 😀 ale teda ja uz "panna" nie som ani nahodou. po stanke som bola dokonca len 4 tyzdne 🤐 😀
@zuzanockamt treba nazivo odskusat
@gumimaci 😀 😀 😀 moj muz je skorpion, takze tiez asi tak 😀
@ladywitch26 nemam slov 😔
@ladywitch26 no ved to... aj moj je skorpion 😉
MM este spekuluje nad tymto 😝 http://www.samo-kociky.sk/sportovy-kocik-abc-de...
no do terenu by bol fajn
@zuzanockamt trojkolky sa mne osobne nepacia
@zuzanockamt vyzera pekne, len nepisu, ci sa da sedak polohovat... ja chcem taky az do lahu aby sa dal.
@vejinka ani mne sa nepacia, ale tiez ma dobre kolesa ... cez tyden pojdem pokukat aj s malym po obchodoch
@ladywitch26 ktory den? moj ma v datume 5 jedniciek... 11.11
@gumimaci moj je 19teho. a 5 jednotiek, no to mas doma dobre pestre...tvrdohlavec jak slak 😀

@gumimaci hehe, nie si sama 😀
@ladywitch26 gratulujeme 😉
@vejinka dalsi sikovnicek 🙂
@norikk to je asi svetla vynimka co potvrdzuje pravidlo
@gumimaci ja som ich tiez dnes poslala kocikovat kym navarim obed, vrtili sa o hodinku s obrovskym revom, ocino nervozny jak hovado, ze sa nedal utisit, hlavne, ze ja som ho utisila a uspala za 5 minut...uz to vidim, ked to budem chciet spravit nabuduce, povie mi, ze nejde, lebo mu bude zas revat
...a zajtra este len bude sranda, ideme 1x plavat a tam je na mna hlboka voda tak musi ist s malym do bazena on 😀