icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
12. feb 2011

@gumimaci hehe, nie si sama 😀
@ladywitch26 gratulujeme 😉
@vejinka dalsi sikovnicek 🙂
@norikk to je asi svetla vynimka co potvrdzuje pravidlo
@gumimaci ja som ich tiez dnes poslala kocikovat kym navarim obed, vrtili sa o hodinku s obrovskym revom, ocino nervozny jak hovado, ze sa nedal utisit, hlavne, ze ja som ho utisila a uspala za 5 minut...uz to vidim, ked to budem chciet spravit nabuduce, povie mi, ze nejde, lebo mu bude zas revat
...a zajtra este len bude sranda, ideme 1x plavat a tam je na mna hlboka voda tak musi ist s malym do bazena on 😀

norikk
12. feb 2011

a brali ste si uz niektora z vas mimca ku sebe do vane?? ako som pisala, moj sa kupal vcera s malym a dneska ja ....bolo to take super 😀 ja viem ze to neni plavanie, ale aspon daco....nas maly je hrozne citlivy na nove prostredie,ale zvladol to

vejinka
12. feb 2011

my mame spchovy kut s vanou..ale my s muzom sa len spchujeme srarsi sa kupe vo vani a mlasi vo vanicke

vejinka
12. feb 2011

@norikk ty si tehotna ked sa pytas ci sa moze med v tehu??? jasne ze moze nevidim dovod preco by sa nemal 😉

zuzanockamt
12. feb 2011

co poviete na tento kocik?
http://www.samo-kociky.sk/walker-nestor

norikk
12. feb 2011

@vejinka neeee sestra je, a lezi v nemocke, tak jej veci zistujem ja....uz si druha co si mysli ze ja...neze mi to privodite :D mam take nepravidelne kramy, ze netusim kedy mam plodne dni

ladywitch26
12. feb 2011

nas maly sa kupe so segrou vo vani, resp. on si lezka a stanka mu spongiou umyva nohy 😀

inak som dnes bola za sefom sa dohodnut na hodinach, tak nastupujem buducu stredu uz. chcel mi dat viacej, ale zatial sme sa dohodli na 20tich hodinach do tyzdna, 30 mi da az od maja, ked pojde kolegyna na matersku. nie je to tak zle nakoniec, dva dni budem robit doobeda, dva dni poobede a tri dni volno. z toho robim aj v sobotu, takze to bude pri malom aj muz, takze pri aupairke budu drobci len tri dni.

vejinka
12. feb 2011

@norikk na to poznam lahky recept: nesexovat!!! ja som este od porodu panna ale na valentina sa to chystam zmenit 😀 😀

norikk
12. feb 2011

@zuzanockamt ma dobru cenu, ci?

gumimaci
12. feb 2011

@zuzanockamt tento nema prehadzovaciu rucku, nechcela si taky?

zuzanockamt
12. feb 2011

@gumimaci viem, ze nema, ale ma velke kolesa ... este zatial nekupujem

vejinka
12. feb 2011

@ladywitch26 to je hrozne ze tam je materska len pol roka a potom do prace...ja som vdacna za kazdy den co mozem byt s detmi ja viem ze 5 rokov doma je moc ale ja si to uzivam 😀

vejinka
12. feb 2011

@zuzanockamt velmi pekny a ta cena...som unesenaaaa 😵

zuzanockamt
12. feb 2011

@vejinka len ja neviem, ako to prezijem vozit ho otoceneho od seba ☹ 😒

gumimaci
12. feb 2011

@ladywitch26 no super, ze ti takto vysli v ústrety ...

@vejinka no... to ma ten tvoj dobru vydrz 😅 Moj by ma osulozil aj do podpazusia, keby mal tak dlho abstinovat 😀 😅
(sory za vyrazy ale neda sa inak) 😝

vejinka
12. feb 2011

@zuzanockamt ja mam atlantik espiro a tiez je otoceny pred a erik v nom spaval bez problemov tesil sa kazdemu auto co videl cloveku co sa pristavil pred kocikom...podla mna je lepsie ked je otoceny smerom od teba

ladywitch26
12. feb 2011

@vejinka a to som sa nedavno rozpravala s kolegynou, co ma 9 rocneho syna, ze ked bola doma s nim, tak bola materska len 3 mesiace. 😖 tak to fakt neviem, ako by som to riesila.este pri stanke sa dalo, to bol muz bez roboty, tak sa staral on, ale teraz ma tiez pracu. keby nemal, tak by som bola nutena zobral cely uvazok 39hodin a to by som si deti vela neuzila.

a muz mi pred chvilou v miske doniesol vienettu, tak tiez asi bude nejaka "oslava valentina" 😀 ale teda ja uz "panna" nie som ani nahodou. po stanke som bola dokonca len 4 tyzdne 🤐 😀

gumimaci
12. feb 2011

@zuzanockamt treba nazivo odskusat

ladywitch26
12. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 😀 moj muz je skorpion, takze tiez asi tak 😀

vejinka
12. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 smeje sa aj on...lebo som mu to musela precitat 😀 😀

vejinka
12. feb 2011

@ladywitch26 nemam slov 😔

gumimaci
12. feb 2011

@ladywitch26 no ved to... aj moj je skorpion 😉

elixia
12. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 😀 aj moj je skorpion...ale az take zle to u nas nie je..mozno preto,ze je hned prvy den 😀

zuzanockamt
12. feb 2011

MM este spekuluje nad tymto 😝 http://www.samo-kociky.sk/sportovy-kocik-abc-de...
no do terenu by bol fajn

vejinka
12. feb 2011

@zuzanockamt trojkolky sa mne osobne nepacia

gumimaci
12. feb 2011

@zuzanockamt vyzera pekne, len nepisu, ci sa da sedak polohovat... ja chcem taky az do lahu aby sa dal.

zuzanockamt
12. feb 2011

@vejinka ani mne sa nepacia, ale tiez ma dobre kolesa ... cez tyden pojdem pokukat aj s malym po obchodoch

ladywitch26
12. feb 2011

@gumimaci 😀 tak je to jasne potom.
@elixia moj je v strede znamenia. esteze hrava futbal, ze sa unavi pri tom, lebo keby sa mal doma nudit, tak uz cakam tretie 😀

gumimaci
12. feb 2011

@ladywitch26 ktory den? moj ma v datume 5 jedniciek... 11.11

ladywitch26
12. feb 2011

@gumimaci moj je 19teho. a 5 jednotiek, no to mas doma dobre pestre...tvrdohlavec jak slak 😀