icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

panki
12. feb 2011

@ladywitch26 vitaj v klube "zubatých šeliem" ja som dnes zistila že sa nám prerezáva aj vrchný 😕

elixia
12. feb 2011

@ladywitch26 😀 tak tak,treba ho nechat vyburit inde 😀

lola79
12. feb 2011

@ladywitch26 @panki aj moj uz ma zub 😅 Dnes ma pri kupani uhryzol, otvorim mu usta a jednotka vpravo dole uplne von!! A lava uz skoro tiez.. Nechapem, ze som si to skor nevsimla. Inak sa mi to zdalo velmi skoro, kedze este nema ani 5mesiacov, ale vidim, ze nie sme sami. Chudatko, ved uz poobhryzal cely byt aj celu rodinu.. tak sme to mohli cakat 😀

ladywitch26
12. feb 2011

@lola79 to bud rada,ze ta uhryzol pri kupani. mna uhryzol pri kojeni. to ti je ina bolest ☹

estterka
13. feb 2011

baby,a kedy sa to rata,ze vysiel zubok? ked zacne alebo ked uz je cely vonku? viete,mam tu knihu o babatku,kam to musim vsetko zapisat 😀 😀 😵

panki
13. feb 2011

@estterka ja som napísala dátum keď som to zistila a to bolo keď sa prerezal...22.1. a celý vonku nie je ešte ani teraz 😉

hobit
13. feb 2011

@zuzanockamt a tie kolesa su nafukovacie na tom prvom? ten druhy sa mne viac paci, ale skoro nic tam o nom nie je napisane...polohovanie, vaha, skladanie....

zuzanockamt
13. feb 2011

@hobit nie su nafukovacie, kdeze za taku cenu 😀

hobit
13. feb 2011

@zuzanockamt ved to sa mi nezdalo 🙂

estterka
13. feb 2011

@zuzanockamt preco sa smejes,ze za taku cenu? 😀

mikusik
13. feb 2011

peknu nedelu 🙂 normalne vam tie zubky zavidim...my len kuseme,teplotkujeme,kakame,nespime...a zubky nikde

zuzanockamt
13. feb 2011

@estterka lebo na to, aby mal kocik nafukovacie kolesa, tak musi stat urcite viac ako nejakych 130 😀 ... ale MM bol spokojny, ze to staci ... este ho pojdem obzriet do predajne ... bude ma hrozne mrziet, ze sa neda preklapat rucka ... ale v tej cenovej relacii aku ja chcem som sice take nasla, ale mali malinke kolesa ... a uz len dufat, ze nam nezacnu v panelaku prerabat suteren a ja nebudem musiet vlacit 12 kg kocik a Jurka hore-dole po schodoch na 5.poschodie 😀 😝

nika8755
13. feb 2011

Ahojte mamičky minulý týždeň mi doktor potvrdil že čakáme bábätko. Veľmi ma to potešilo a tiež to potešilo aj priateľa teda ocka. 🙂
tento rok máme dosť prevratový keďže sme sa zasnúbili a termín svadby sme si naplánovali na 30.apríl tento rok a termín bábätka máme okolo 25.septembra
teším sa že sa budem mocť podeliť o svoje pocity z mamičkami z rovnakým termínom.

hobit
13. feb 2011

@nika8755 gratulujem...my sme ale september 2010 😉

hobit
13. feb 2011

no tak mame za sebou prve plavanie, maly aj velky to celkom zvladli 🙂

elixia
13. feb 2011

@hobit to ste mali nejaky kurz ci ste iba tak si boli zaplavat? my sa chystame v utorok..

hobit
13. feb 2011

@elixia my sme sa prihlasili na kurz

elixia
13. feb 2011

@hobit pacilo sa Tobimu? co tam s nimi vlastne robili?

hobit
13. feb 2011

@elixia najprv chvilu plakal, potom sa ukludnil, pekne spolupracoval a po pol hodine sa rozreval, neviem ci si viac chlipol vody ci uz mal toho proste dost, ale osprchovali sme ho a isiel sa vyhriat do sauny kde sa ukludnil, takze celkom uspech na 1x....v podstate si zatial len zvykali na vodu, stale sa hovorili nejake riekanky alebo spievali pesnicky a popri tom sa deticky bud kyvali zo strany na stranu alebo dvihali z vody a davali naspat alebo "plavali" s takymi pomockami...

lu
13. feb 2011

@hobit ahoj a kam chodite plavat?

elixia
13. feb 2011

@hobit nabuduce uz bude lepsie 🙂

hobit
13. feb 2011

@lu Bratislava, Zahradnicka ul., SNOP...aj vy chodite?

hobit
13. feb 2011

@elixia dufam 🙂

janica81
13. feb 2011

@hobit jéj super...aj my sa chystáme chodiť 😀

janica81
13. feb 2011

jéééééj čitam ze už máte zúbkov a zúbkov...a my stale nic zatial...ale vsetko zurivo zuje....tak ktovie...a pozriet ci tam teda neda ani nahodou 🙂

lu
13. feb 2011

@hobit zatial nie ale chceli by sme sa niekam prihlasit, ako tam je? kolko dopredu sa treba hlasit je naval? 🙂

norikk
13. feb 2011

ahojte, chchem sa spytat, ci sme tu jedini, kto sa este neprataca??? 😅 lebo mama uz do mna, ze uz by mal.....

vejinka
13. feb 2011

@norikk moj prvy sa zacal pretacat okolo pol roka on bol na vsetko lenivy a nikto mi nepovedal ze nieje v poriadku..proste kazde dieta ma ine tempo dozrievania 😉

hobit
13. feb 2011

@janica81 chodte, je to fajn.....inak s tymi zubami, Tobi bol jediny, ktory este aj v tej vode nedal ruku z pusy von a vsetky erarne hracky ozuzlal, aj velku loptu sa tam snazil narvat 😀
@lu mne sa tam paci, aj som tam chodila cvicit aj ako tehotna, vlastne preto sme tam sli, je tam ale dost hlboka voda, ja mam len 161 cm, preto musi s malym do vody tatino...ci tam je nval neviem, ja som volala asi pred 3 tyzdnami a povedali mi, ze zacina kurz teraz a potom az za nejake 3 mesiace, preto sme isli, aj ked povodne som chcela neskor, ale nie az v maji...ono to funguje tak asi, ze ty nahlasis, ze chces iast na kurz a oni sa ti ozvu ked budu nejaky otvarat
@norikk neboj, za chvilu zacne, aj Tobi zacal, ked mal 4,5 mesiaca...a fyzioterapeutka, ku ktorej chodime cvicit povedala, ze na to maju cas az do pol roka...takze klud ;)

lu
13. feb 2011

@norikk nam neurologicka povedala ze okolo pol roka sa ma pretacat a na 9mes lozit +- 🙂 ale mozes s nim aj cvicit na posilnenie svalstva