♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte zienky tak dnes sme konecne zacali 9tt 😵 Este 4 dlhocizne tyzdne a budeme za najkritickejsou hranicou 😖
Luci ja si davam Euphorbium compositum, je to homeopaticky nosovy sprej. Mozu ho aj tehulky. Uz pri prvom tehu som sa na to pytala v lekarni, lebo aj vtedy som mala stale plny nos. Uz ich pouzivam niekolko rokov a pomahaju mi
Diky Potvorka a dostat to normalne v lekarni?
ahojte baby, práve som sa vrátila od dr.
tak podľa sona som v 11.tt, krpec má 3 cm 🙂 a máme aj fotku.. 🙂
pekný dník vám všetkým - aspoň taký pekný, aký mám dnes ja 🙂
Luci ano
Vranka gratulujem to su pekne spravicky
Ahojte baby tak aj ja som mala v noci zle sni normalne ma nahanal medved a ja som zachranovala Ericku,aby ju nezozral taka som vstala spotena .... no ale to je najmenej v noci mi Erika zamrncala tak som vystrelila jak raketa a poviem vam taka bolest v pravom vajecniku jak blazon.som sa dost nalakala tak som ostala lezat,ale nic sa nedialo a ani sa nic nedeje tak mam dusu na mieste.
agentkak to muselo byt krasne ked si videla ako sa babetko hybe ja sa uz tesim na buduci stvrtok to budem uz vidiet aj ako vyzera hlavicka 😵 a ci sa to bude podobat na Eriku
vranka konecne nejake pozitivne spravicky tesim sa 😉
a vitam nove tehulky 😉
denisocka, ale mimco je v poriadku?
uz si aj predtym krvacala? velmi?
Sme v poriadku,mame 79mm a 14+0t a idem konecne domov!
jaj deni super,dockala si sa.babo je silne a ty tiez 🙂
Deni super. 😉 Aj my sme ok, zubrienka podrastla. 😵
mywiel, takze je vsetko ok, to som rada, a ako sa citis, nevolnosti este nastupili?
Tak vidis myw a ty si stresovala 🙂
No vobec nestresovat tomu sa nevyhne asi ziadna, kedze nemame ako zistit v 1. trimestri ci je to ok kedze necitime este pohybu babatka. Doki povedal, ze je dobre, ze som prisla, lebo to ze niekomu prestane byt zle tak skoro moze znamenat ze je koniec ale u inej zeny zase nemusi. Ja som mala dnes stastnu hviezdu. 😵 Ivanulienka obcas mi je tak neprijemne ako od hladu ale uz je to uplne iné ako tie nevolnosti predtym, to sa neda porovnavat... 😕 😅
lebo aj mne sa zda, ako keby mi bolo lepsie, dokonca uz aj papam doobedu, sice pomenej ale castejsie, tak sa celkom dobre citim, vcera vecer som zjedla uz aj jeden riadok cokolady, a to je uz co povedat 😅
sa priznam, ze uz som zacala mat tiez take kadejake myslienky ☹
Babenky aj Vy ste stale také unavené??? Len spať a spať + nevolnosti radosť chodiť do práce, a ešte keď som tenisová trénerka a denne pracujem tak s 20-30 uštebotanými deťmi!!! človek si nemá pri nich ani čas sa nadýchnuť 🙂
ja viem myw ako si to myslela, ale riziko je od uplneho zaciatku do konca. niekedy sa sama sebe divim aka som kludna, pritom som stresmen a samonasieraci typ
mne je skor horsie a horsie, ale ako som tu uz neraz spominala, ja sa vytesujem 😀
janica ja som unavena dost ale zvykam si. mm vravi ze aby som si vsetko predspala lebo ked sa male narodi uz nebude dlho taka sanca 😀
mywiel,to je uzasne,ja som to vedela 🙂
jani ja som byvala moc unavena aj teraz som este,to je tym tehu,nic nenarobis.ja uz tiez nemam nevolbosti tak ako predtym,to bolo v kuse ale akosi mi to tiez prechadza,zas sa to vyburi na vecer,neviem preco ale vecer jke zabity aspon mam pekny den.uz mam aj po obede,som varila cestoviny s kuracim maskom,brokolicou,zapecene som syrom a smotanou,mnam,len som nejak malo osolila ale ved asi netreba moc solit teraz 🙂
no to je dobra spravicka nyw sa tesim z tebou,ze je vsetko oki.no ja mam dnes nejaky divny den strasne ma picha vo vajecniku a ta bolest ide az okolo pupku tak neviem co sa deje.moja kamaratko to mala tiez,ale potom jej to prestalo a babatko ma zdravucke tak asi to bude len nejake prechodne,alebo co.
ahojte 🙂
myviel 😵 super spravicka
ja haluzim nad tym ze necitim ziadnu bolest ani tlaky v podbrusku 😔 nevolnosti mam tiez len mierne poobede a vecer, jest ci nejest a ked jest tak co 😒 😀
citite vy neake tlaky v brusku?
ahojte,
ja mam este stale nevolnosti, ale hlavne vecer, na nic nemam chut. rano a na obed je to v pohode, aj sa dobre najem, i ked zaludok mam taky cudny, no vecer neviem co by som zjedla, absolutne nanic nemam chut.
v podbrusku asi tak dva krat za den citim mierne a kratke bolesti, vo vajecniku ma sem tam pichne, ked prudsie vstavam, prsia uz nie su take citlive.
ozaj, a co sa tyka toho ranneho umyvania zubov, vyskusala som detsku pastu jahodovu a zatial je to v pohode, uvidime dokedy
myviel, som rada, ze ste ok
mywiel supeer tesm sa s vami,som rada,ze je to ok 😀
ja momentalne zapasim s prieduskovym kaslom+obcasne teploty 37.2 a kedze je to moje prve tehu,tak troska aj stresujem,lebo vobec neviem ci ublizujem nasej jahodke v brusku ☹
mywiel, tak to ma tesi, ze je vsekto ok....ja som dnes bola 1x v poradni, vsetko je ok, malicke sa pekne hybe, mame 4,07mm a 11 tt....mam uz aj prvu fotecku a konecne uz aj tehu knizku 🙂
no eri,pri kom si bola,pri Lichvarovi? mna dnes prepustil skerlik a modlim sa,aby som tam najbližšie šla v auguste a to rovno na porodny sal .
mne sa nejak naša miera nepáči . 5.2. sme mali 73mm a dnes 10.2 .en 79mm , čakala so, aspon 81 🙄
Ahojte 🙂
ja som bola dnes na krv, na prvu poradnu idem 25.2. a dostanem aj tehu knizku ... mna podbrusko neboli vobec a ani tam nic necitim, tak ako predtym ... som zvedava na dalsie sono, ale to bude asi az o tie 2 tyzdne ... uvidime
zuzi ani ja nic necitim,ani bolesti nic,tak dufam,ze je vsetko ok.ja mam poradnu v pondelok a tiez sa tesim,len potom zas mesiac cakat na dalsiu,juj to zas bude nervov ☹
Tak za tyzden zubrienka narastla 9mm. 🙂
macu ... ja sa uz nebude strasovat ... co sa ma stat, to sa stane ... co uz narobime 😔
Myw 9mm?super,a kolko ma teraz? Dufam ze nabuduce uz takto nepodlahnes stresu
9mm to je ozaj dost a si sa bala,rastie jak z vody.
co mate na veceru?ja uz neviem co by som jedla,ked stale musim jest je to tazke vymyslat vzdy nieco ine.

Dobre rano 🙂 Ja som mala v noci blbe sny 😒 Ale mojej naj kamoske sa v noci narodil syncek 😵 😵
Chcem sa opytat, davate si niektora kvapky alebo sprej do nosa teraz v tehu? Ak ano, aky?