icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
10. feb 2010

macu ... ja som mala activiu a celozrnne pecivo so sunkou, syrom a redkovkou, ale este asi nieco zhltnem 😅 😀

andzi
10. feb 2010

ahoyte baby 🙂

ja som mala hrachovy privarok a je mi taaaak ťažko najradšej by som sa vygrckala ale nič zo mňa nejde, len mám žalúdok ťažký ako kameň blééé ☹ ☹ ☹

andzi
10. feb 2010

mywiel 🙂 🙂 🙂 vidíš ved sme ti to vraveli, že je všetko OK 😉

zuzanockamt
10. feb 2010

andzi ... tak si lahni, daj si caj a mozno to prejde ... mne bolo vcera tazko po tvarohovych knedlickach s makom, ale to je u mna bezne

janica81
10. feb 2010

ahojte baby,

najvacsie psycho je,že napriek tomu že ma nadrapuje a strávim pár minút v kúpelni, musím hneď jesť,hlad ma neopušta 🙂 aj ked plechovú chuť mám stále ☹

zuzanockamt
10. feb 2010

andzi ... ja mam taketo stavy rano, ale nevraciam, len ma napina dost dobre, ale hned nieco zjem, zvycajne banan a je pohodicka ... ja nemam ziadnu kovovu chut v ustach, ako sa vsade pise

maculienka123
10. feb 2010

mna tiez rano napina a aj vecer neskutocne,musim hned cosi zajest ale niekedy ani to nepomoze,len to musi prejst,nic na to nieje aspon mne nepomaha.ale musim stale nieco jest.kovou chut nemam vobec.

zuzanockamt
10. feb 2010

mna to trapi len rano nastastie, aj to nie vzdy ... stale urcite nejem, lebo to by som uz vyzerala inak, aj tak sa na mna tuky lepia 😝

maculienka123
10. feb 2010

jaj ja musim stale jest to je az neuveritelne kolko za den zjem,no ja som z tych dost chudych takze mne to nejak aj prospeje ked priberiem 🙂 aôe teraz mi je zrovna zle 😝

maculienka123
10. feb 2010

ja som stale taka nafuknuta 😒

zuzanockamt
10. feb 2010

no mne sa zda, ze zjem stale rovnako ako aj predtym ... dokonca zjem menej sladkeho, hlavne cokolady, co ma aj tesi ... ja som bola nafuknuta minuly tyzden a tento tyzden uz nic ... akokeby mi to brucho splaslo ... dufam, ze to nic zavazne neznamena

maculienka123
10. feb 2010

ale nic neboj,ja mavam tiez mensie brucho ked nie som nafuknuta,teraz som stale tak si myslim ze ake mam brusko 🙂 ale to je len to jedlo este 🙂

zuzanockamt
10. feb 2010

ale som kukala album, tak uz mas pekne brusko ... mna MM nechce odfotit, ale ani ja som nejako neuvazovala, ze si budem davat brusko do albumu

agentkak
10. feb 2010

zuzi aj mne padlo brusko...neviem cim to je.... 😖 mne sa konecne trochu ulavilo Dr. mi dal magneziovkz tablety uz to povolilo...ale aj tak som sla do roboty 😠

agentkak
10. feb 2010

myviel myslel som na teba a som rada ze je to ok 🙂

zuzanockamt
10. feb 2010

agentka ... a planujes PN, ci nie? ... mna keby tie krize, ci co to je vlastne tak neboleli, tak celkom sa da

agentkak
10. feb 2010

ja neviem včera som sa tak bala myslela som ze je koniec uz...ked som mala take stahy do rana som nespala..vydrzim do konca februara potom možem ist na PN uz mi bude platit poistka

deni aj ti zistili z čoho si krvacala??

vranka gratulujem pekne rastiete 🙂

ericka310
10. feb 2010

denisocka, ano pri Lichvarovi, to je moj gyn...u koho si ty?...inak neviem ako na teba posobi Skerlik,ale mne je dost nesimpaticky...tiez ked ma prepustali som si pomyslela,ze do nemocnice dufam az na porod

denisocka
10. feb 2010

Eri,mne v pond.na vizite primar vravel,ze mozem ist domov,ze ked po vyskrabe uz nekrvacam.ked sme ho vyviedli z omylu s cim tam lezim,tak sa este na mne vybil,ze si mam vazit ze mi nosia jedlo pod nos a ne sa vyzvedat,kedy mi zrusi rezim A. Takze som bola 6dni leziaca a z nemocnice som si dala maraton po kauflande.mna proste teraz uplne znechutil

drakvak
10. feb 2010

Jáj, baby, ja ešte len po 3 injekciách už mám dobré modriny na bruchu - a to ma čaká až do konca šestonedelia vraj, au ☹ No ale čo človek neurobí pre zdravé bábo, nie? Hádam si zvyknem a časom to tam bodnem ako profesionálna zdravotná sestra 😀 Deni, teda pobyt v nemocnici Ti nezávidím, prvý pôrod bola moja zatiaľ prvá hospitalizácia a dosť ťažko som to znášala, aj keď všetko bolo ok. A ešte si natrafila na "príjemného" uja doktora, tak to veru nepoteší... Páči sa mi, ako viete presné rozmery drobcov, mňa na ultrazvuku vyždy zaujíma len, či žije a má sa dobre 🙂

zuzanockamt
10. feb 2010

drakva ... a preco si pichas injekcie? 😕

drakvak
10. feb 2010

Mám antifosfolipidový syndróm - poruchu zrážania krvi, preto si musím každý deň riediť krv heparínovými injekciami, lebo mi hrozí trombóza - upchatie cievy. Ale cítim sa fajn, tak dúfam, že nič také mi nehrozí a všetko bude ok. Hematologička povedala, že to nemôže nechať bez liečby, hlavne v tehotenstve.

andullinka
10. feb 2010

Ahojte kocky, tak ja som bola vcera v Genetone a uz mame aj vysledok : cakame dievcatko 😉
Veelmi sa tesim. Mali sme vcera aj ultrazvuk a poradnu, vsetko je v poriadku - podla velkosti sme 11+5tt a mame 6 cm 🙂

denisocka
10. feb 2010

Iha gratulujem,to je obrik.my sme mali 54mm v 12+0t

denisocka
11. feb 2010

dravka - mne mm pichal do ramena,ja by som si do bruška nezvládla, vraj to aj viac bolí

rhodosbb
11. feb 2010

dobre ranko 🙂

andulinka, tak to je krasne, gratulujem k dievcatku 😵

drakva, musi to byt neprijemne s tymi injekciami 😒 ale ako hovoris pre zdrave babo to treba vydrzat, pevne nervy ti prajem 😉

janica a kde trenujes deturence tenis? u vas vo ZV?

v noci som mala take krce, vobec neviem co sa dialo, ale dufam, ze to bolo len z toho, ze som uz tri dni nebola na wecku 😅 vy s tym nemate problem?

lulu723
11. feb 2010

Ahojte

andullinka gratulujem k dievcatku aj bolo vysnivane?ci ti to bolo jedno?

rhodos aj ja chodim malo na velku potrebu,ale to je tusim normalne 😉

ja ani neviem,ale mne nejako extra zle nebyvalo len jeden tyzden som bola taka skapata co som nic do seba nedostala,ale to len preto,lebo som sa hned nenajedla a od hladu som myslela,ze sa aj povraciam,ale teraz necitim ziadnu nevolnost vecer sa mi brusko nafukne tak pomaha ten espumisan,ale samozrejme,ze este okolo tej 10 vecer nieco musim spapat inac by som asi do rana umrela od hladu a ked nevydrzim idem si dat sirupovu vodu a oklamem takto zaludok aspon na par hodin 😉

maculienka123
11. feb 2010

rhodos ja mam problem s tym takisto,sice idem raz za den na velku urcite ale co za den zjem strasne ma naduva a boli brucho.tehotenstvo posobi na travenie velmi,to bude cely cas,musime len zmenit stravu na redsiu,polievky urcite a nejak to prezit.
nebolieva vas trosicka hlava?

momoyka
11. feb 2010

ahojte, dlhsie sme sa tu neukazali, ale uz sa polepsim

stale mi byva hrozne zle, ale najvacsi problem je ze som zacala krvacat minuly tyzden, nasadili duphaston, ukludnilo sa to, vcera som bola na kontrolu, tak ma vysetroval dr, aj zospodu, co mi bolo dost divne, aj na sono som bola a tou vaginalnou sondou mi to robili, a co sa stalo? samozrejme, co mne sa moze, idem vecer na zachod a tam zase krv, uz ma asi slak trafi, neviem teraz co mam robit... do nemocky nechcem ist, kedze mam malu dcerunku, ktoru este stale kojim, a nechcela by som ju zostresovat zo dna na den...a odstavit ju..

ja som tusila ze som tehotna prave po tom, ze ma priserne bolela hlava, ale najprv som to pripisovala tomu, ze som bola na diete a jedla som cely den len ovocie... teda som myslela ze od hladu, ale potom na druhy den som uz jedla maso a tiez ma bolela hlava, a to uz mi zacalo vrtat v nej.... 🙂

momoyka
11. feb 2010

a problem s wc-kom zacinam mat tiez, ale to asi z toho ze skoro nic nejem...
chcelo by to vela ovocia a tekutin, a ja do seba nic skoro nemozem dostat, tak rozok s maslom.. varene nemozem ani citit ani vidiet jedlo...