icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
15. feb 2011

@norikk mne to nic neukazuje ☹

@hobit iba tak sme boli,kurzy su drahe jak slak,takze zatial len tak budeme chodit..

norikk
15. feb 2011

@elixia blbne link

gumimaci
15. feb 2011

@elixia skopiruj bez .gif 😉

elixia
15. feb 2011

@gumimaci nejde ani tak,no nevadi..

janica81
15. feb 2011

Ahojte ....

baby parada...som nadsena.... naozaj...ziadny plac mala sa pozerala okolo seba ...asi 15 minut, potom sa jjej zacalo driemkat, zaspala a vozili sme sa hod a pol, a podstatne ze ked sa zobudila, ziadny plac isli sme kludne pomalicky domov!!! Parada som velmi rada, lebo ona ked sa vo vanicke budila hned vreskot a tu??? oci ako svet a cudovala sa som ju mala v polosede a ked zaspinkala som ju dala uplne nalezato !!!

Mam vyborny fusak mala v nom tak horuco ako keby mala kurenie uz do vanicky nepojdeme....

dadka22
15. feb 2011

@janica81 super, že sa môžeš s ňou kľudne poprechádzať a neutekať hneď domov, keď sa zobudí 😀

kitchima
15. feb 2011

Ahojte, drzte nam prosim palce, zajtra ideme na gastro. Budu pozerat aj cez pusinku, aj cez ritulu..snad nebude vela placu. Za tento tyzden sme pribrali len 15g

kitchima
15. feb 2011

jaaaj a aby som nezabudla, pred 2 dnami sa jej prerezal prvy zubok 🙂

zuzanockamt
15. feb 2011

@panki to je v pohode, nie je to vela ... nas zje 120 - 140 ml zeleniny a este za tym 90 - 120 ml beby

stvura
Odpoveď bola odstránená
janica81
15. feb 2011

@stvura u ans bolo dnes krasne sice zima ale slniecko 😀

hobit
15. feb 2011

@janica81 super, ja sa tiez tesim do sportaku 🙂
@kitchima drzim palce

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
15. feb 2011

@janica81 no super ze sa jej pacilo..zvedave su tie nase deti,vo vanicke nic nevidia 🙂 Nas sportak je na SK,takze dovtedy jedine satka..

Skusame zeleninku par dni,ale teda nic moc..do mrkvy dnes ani nos nestrcil,zemiak ako tak par lyziciek 🙂 Ako dlho vasim trvalo,kym ako tak zacali papat?

hilaris
15. feb 2011

@elixia este ma cas na prikrmy. ci byva hladny?

elixia
15. feb 2011

@hilaris viem,ze ma..ale uz sme prakticky len na UM a uz som mala pocit,ze zje aj mna pomaly..na krabici pisu,ze 210ml 5x za den by mal..a on papa minimalne 8x 😀

kitchima
15. feb 2011

@stvura a kolko vazi? moja ma iba 6265g

stvura
Odpoveď bola odstránená
kitchima
15. feb 2011

@stvura no moja mala pred 6 tyzdnami 6200g, takze tymto tempom nas este predbehnete. a ani nic nerastieme.. snad zajtra nieco zistia 😒

hilaris
15. feb 2011

@elixia tak daj najskor kasicky... zemiak a mrkva pockaju ;)

hilaris
15. feb 2011

my sme sa naposledy vazili 4.1 a najblizsiu poradnu mame 24.3 takze ani netusim ake ma teraz miery.. ale narastla jej dvojita bradicka :D

elixia
15. feb 2011

@hilaris vdaka,asi skusime...zrejme este nie je ready na zeleninku🙂

majjjka24
15. feb 2011

@janica81 my mame športovu verziu uz od vianoc a tiez mame teplucky fusak a teplu kombinezku, vzdy ked ho po prechadzke vytiahnem, cely je spoteny 😀 😀 😀

norikk
15. feb 2011

mam anketovu otazku 😀 aku znacku a velkost jednorazovych plienok pouzivateMM

majjjka24
15. feb 2011

dnes sa nam nas maly anjelik prvykrat pretocil z chrbatika na brusko 🙂 a dokonca na makkej posteli, ale bojoval asi 15minut, kym sa mu to podarilo 😀 😀 takze uz musime davat pozor, aby sa nam nezgulal 😀 😀

majjjka24
15. feb 2011

@norikk pampers 3ky (6-9kg) 🙂

norikk
15. feb 2011

@majjjka24 jej blahozelam 🙂

majjjka24
15. feb 2011

@norikk ale myslím, že ešte dlho potrvá, kým mu to pôjde zručnejšie, lebo väčšinou len leží a strašne kope nohami, rukami, len sem tam ho napadne na bok sa pretáčať 🙂 uvidíme, či to nebola len náhoda 😀 😀

janica81
15. feb 2011

@norikk my mame Pampers Active 3 😀

norikk
15. feb 2011

@majjjka24
@janica81 a kde kupujete pampers?? mate aj nejaku vyhodnu lacnejsiu kupu?? lebo ja len tie drahe za 17€ v tescu a vydrzia nma 5 dni 😒