icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
15. feb 2011

@majjjka24 pekne gratulujem...nasa len kope ako diva...bucha ale pretocenie...nic 🙂

janica81
15. feb 2011

@norikk minule som kupila u nas v tescu akciu dvojbalenie 150 ks tam je za 26 eur

vacsinou kupujem kde pride....ked sa zabudnem kupim.... ale aj v metre zvykne byt vyborna cena....len enmam teraz letaky tak neviem..

majjjka24
15. feb 2011

v drogerii su urcite lacnejsie... v hypermarketoch je vsetko zbytocne predrazene, my kupujeme sleep and play take oranzove a je ich tam 58 a stoja cca7-8eur, podla toho ci je, alebo nie je akcia a nam tych 58 vydrzi aj 2 tyzdne.. nemusis hned prebalovat, my mame niekedy aj takmer kilovu plienku 😀 😀 😀 a ritulu ma krasne cistu, ziadnu zapareninku a to ani nepouzivame ziadne kremy, len po pokakani sudocrem..

mikusik
15. feb 2011

@norikk pampers modre 7-18 su trocha vacsie ale viac znesu, teraz maju v Bille na ne akcia 62ks9,99,fajn su aj DMznacka BABYLOVE7,99 na doma

majjjka24
15. feb 2011

@janica81 urcite to tiez pride necakane, ja som myslela, ze ten nas sa pretoci az po polroku 🙂)) nijako ho to nelakalo..

mikusik
15. feb 2011

@majjjka24 sikulka sikovna

janica81
15. feb 2011

@mikusik hej aj BABYLOVE je ok 🙂

mikusik
15. feb 2011

nemate u vas chripku?

janica81
15. feb 2011

boze baby..... nedavno sme mali bruska a uz amme take sikovne deticky.....sa strasne s Nely tesim...stiskam ju stale ked mozem 😀

janica81
15. feb 2011

@mikusik no vsade u ans su chorí...vsetci dookola..ale my zatial odolavame

majjjka24
15. feb 2011

ja mam este jednu otazocku, ako dlho vam vychadzali zubky.. nam doktorka potvrdila uz pred dvoma tyzdnami, ze nam pojdu zubky, uz takmer mesiac mame cervene opuchnute dasienka a stale nic... maly je posledny tyzden velmi nepokojny a aj v noci horsie spi, aj teraz sa mi kazdych 15minut budi, vezmem ho na ruky a spi.. zasa ho polozim a po 15minutach znova ☹ ale v pusinke este nevidno ani náznak po zubkoch...

hobit
15. feb 2011

@norikk pampers ative baby 4-9 kg

majjjka24
15. feb 2011

@janica81 my sa tiež z maleho vytesujeme, a to stískanie, niekedy sa bojim, aby som ho nerozpučila 😀 😀 nam sa nejakych 5 mesiacov nedarilo otehotniet a potom sa nam to konecne podarilo, zazracny vianocny cas 🙂

mikusik
15. feb 2011

@majjjka24 ani my ziadne zubky...aj vy mate teplotky a hnacky?nas upokoji cajik,kojenie a ked je velmi zle gelik na prerezavanie...a prejem pevne nerviky 🙂

norikk
15. feb 2011

@majjjka24 hej to svokra moja stale vravi, ze vianocne deti, a krivo na mna kukne, lebo som bola u nich na vianocne prazdniny 😀 teraz u nich uz byvam,,,inak nas je predsilvestrovsky 😀

norikk
15. feb 2011

@majjjka24 jj skuste ten gel...ale u nas este ani zdaleka 😀

majjjka24
15. feb 2011

@mikusik nemame ani teploty, ani hnačky, praveze by som povedala, ze maly kaka menej ako inokedy a gelik pouzivame, oblizuje sa po nom 😀 😀 a len to kojenie ho upokoji, par sekund staci a je dobre, len je to dost namahave...

majjjka24
15. feb 2011

@norikk nas silvestrovsky 😀 😀 len sa mu v brusku pacilo, tak tam bol o nieco dlhsie 😀 😀

gumimaci
15. feb 2011

@janica81 v bille maju akciu pampers3 70ks za 9,99€ to je za 140plienok 20€ takze tietz super cena

@norikk my pouzivame pampersky 3, ine znacky Ondrejkovi velke, to by znesol aj c2. mam hugies 3 a tie su mu okolo noziciek velmi velke

@elixia nasa pirana nema problem zhltnut cokolvek 🙂

jajus101
15. feb 2011

Ahojte maminy, moc sem nepisem, ale citam vas pravidelne.Chcem sa vas spytat, davate vase deti v noci po papani odgrgnut? Pytam sa preto, lebo moja mala, ked ju v noci kojim, tak vacsinou zaspi a vtedy si uz negrgne.Tak ju potom dam radsej na bok spinkat, lebo na chrbatik sa bojim.A takto isto aj cez den, zaspi mi len pri kojeni aj to len tak na pol hodinku, 2x za den 😒

gumimaci
15. feb 2011

@jajus101 ahoj, ked zaspi tak nedavam odgrgnut 🙂

gumimaci
15. feb 2011

@janica81 moj krpec uz sa naucil na to ked ho lubkam, natacat sa tak aby to jemu bolo co najprijemnejsie, filistin jeden 😀 najradsej na krku, to potom ani nedycha len jeden kutik ma v usmeve 😀 😀 😀

janica81
15. feb 2011

@jajus101 nasa Nela negrga po kojeni od anrodenia...ja som ju nikdy nedavala...a v noci ju len odlepim z cicky a ulozim normalne spat...pokial Ti negrckava nie je to potrebne...ked dam sem tam UM tam musim...lebo to sa aj vzduchu nataha...ale z cicky nikdy...ale je pravda ze ona mi engrckala este ani raz..... a v noci...juj som rada ze papa bez otvorenia oci budit si ju nebudem 😀

janica81
15. feb 2011

@gumimaci veru su prespekulovane tie nase pokladiky 😀

gumimaci
15. feb 2011

dievcata chcem sa spytat, reaguju vasi drobci na meno? Nas Ondrejko ani vel,mi nie, skor sa za hlasom otoci ako na zavolanie 😕 a pritom viem, ze uz zacina chapat suvislosti... lebo napr, na HOPA uz da ruky hore, ked si ho chcem zobrat...

janica81
15. feb 2011

@gumimaci nooo ja si tiez myslim ze reakcia je tiez na hlas...a MM si naucil malu na ruky a ked ide okolo on tak zacne mrncat a strasne natahuje rucicky 🙂

sa smejem ze co si naucil to ma 🙂 mne to nerobi.... 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
15. feb 2011

@janica81 na ruky sa dieta v tomto veku este neda naucit ... az tak okolo 7-meho mesiaca to zacina
@gumimaci nas Jurko sa otoci, ked na neho zavolam menom, ale neviem, ci je to reakcia na meno alebo na hlas

norikk
15. feb 2011

@jajus101 a mas babo rpi sebe v posteli??

ani ja nedavam v noci odgrgnut......uz sme sa naucili kojit aj potme, len sa dam k malemu zo spravnej strany, a len citim ze uz schmatol a papa 😀 potom zaspim aj ja....väčšinou s holymi krizami,cakam kedy sa to zacne odzrkadlovat

@stvura nepochopila som, co moj manzel? :D