♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
v drogerii su urcite lacnejsie... v hypermarketoch je vsetko zbytocne predrazene, my kupujeme sleep and play take oranzove a je ich tam 58 a stoja cca7-8eur, podla toho ci je, alebo nie je akcia a nam tych 58 vydrzi aj 2 tyzdne.. nemusis hned prebalovat, my mame niekedy aj takmer kilovu plienku 😀 😀 😀 a ritulu ma krasne cistu, ziadnu zapareninku a to ani nepouzivame ziadne kremy, len po pokakani sudocrem..
nemate u vas chripku?
boze baby..... nedavno sme mali bruska a uz amme take sikovne deticky.....sa strasne s Nely tesim...stiskam ju stale ked mozem 😀
ja mam este jednu otazocku, ako dlho vam vychadzali zubky.. nam doktorka potvrdila uz pred dvoma tyzdnami, ze nam pojdu zubky, uz takmer mesiac mame cervene opuchnute dasienka a stale nic... maly je posledny tyzden velmi nepokojny a aj v noci horsie spi, aj teraz sa mi kazdych 15minut budi, vezmem ho na ruky a spi.. zasa ho polozim a po 15minutach znova ☹ ale v pusinke este nevidno ani náznak po zubkoch...
Ahojte maminy, moc sem nepisem, ale citam vas pravidelne.Chcem sa vas spytat, davate vase deti v noci po papani odgrgnut? Pytam sa preto, lebo moja mala, ked ju v noci kojim, tak vacsinou zaspi a vtedy si uz negrgne.Tak ju potom dam radsej na bok spinkat, lebo na chrbatik sa bojim.A takto isto aj cez den, zaspi mi len pri kojeni aj to len tak na pol hodinku, 2x za den 😒
@jajus101 nasa Nela negrga po kojeni od anrodenia...ja som ju nikdy nedavala...a v noci ju len odlepim z cicky a ulozim normalne spat...pokial Ti negrckava nie je to potrebne...ked dam sem tam UM tam musim...lebo to sa aj vzduchu nataha...ale z cicky nikdy...ale je pravda ze ona mi engrckala este ani raz..... a v noci...juj som rada ze papa bez otvorenia oci budit si ju nebudem 😀
dievcata chcem sa spytat, reaguju vasi drobci na meno? Nas Ondrejko ani vel,mi nie, skor sa za hlasom otoci ako na zavolanie 😕 a pritom viem, ze uz zacina chapat suvislosti... lebo napr, na HOPA uz da ruky hore, ked si ho chcem zobrat...
@jajus101 a mas babo rpi sebe v posteli??
ani ja nedavam v noci odgrgnut......uz sme sa naucili kojit aj potme, len sa dam k malemu zo spravnej strany, a len citim ze uz schmatol a papa 😀 potom zaspim aj ja....väčšinou s holymi krizami,cakam kedy sa to zacne odzrkadlovat
@stvura nepochopila som, co moj manzel? :D

@majjjka24 pekne gratulujem...nasa len kope ako diva...bucha ale pretocenie...nic 🙂