♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt citala som, ze deti uz v 4 mesiacoh reaguju,ked zacuju svoje meno 😀 ja nasemu ked spravim "Bobo-Kuk" tak nic, ale ked poviem "Kde je Janko, tu je Jankoo" tak je cely vyrehotany 😀
@zuzanockamt no ale aj nas ondrej natahuje rucky ku mne ked ho ma muz .. ja si myslim, ze to robi zamerne.
@gumimaci no tak to nas Jurko je asi nejaky iny v tomto, lebo je to nosenec, cize podla tej teorie, ze som si ho naucila na ruky, tak to vyzaduje by mal ruky na mna vytrcat furt a to on nerobi ... ma chvile, ked sa chce hrat a ked potrebuje byt so mnou, tak sa pyta, cize toto ja nepovazujem za naucenie dietata na ruky
@norikk uz som si zvykla 😝 ale ked fakt nevladzem, tak mi ju poda manzel az do postele 😅 Ale nastastie sa casto nebudi, v noci ked zamrnci, tak jej dam dudulku a spinka dalej a na papanie sa budi raz za noc, tak o 3, alebo o 4, ale najcastejsie okolo 5. (dufam, ze som to nezakrikla a nepokazi sa 😖 )
Ahojte maminy...tak ste toho popísali..dnes mám blbý deň,ale aspoň tu na koníkovi trochu vypnem...inak fakt teraz sme stresovali z tvrdnutia bruška a už majú 5mesiacov a tešíme sa z každého úsmevu drobcov...my používame pampers active 4ky,iba tie nepreciká...😉
@zuzanockamt ale my sme ti nenapisali, ze si si ho naucila na ruky 😕 ja aj janica sme pisala, ze to robia nase deti...
@gumimaci ved ja netvrdim, ze ste to napisali, len som reagovala na to, co napisala janica, ze jej muz si naucil malu na ruky 😉
No nas sice ruky nenatahuje (zatial),ale evidentne mu je tam najlepsie...a ja mu to zatiall neviem odopriet..aj ked teda moje krize to dooost citia 🙂 Tiez si myslim,ze take male sa este nedaju naucit..jednoducho chcu byt tam,kde im je dobre 🙂
ahojte...prosim vas a kedy sa vlastne u chlapcov pretahuje pindur???
@elixia krasne si to napisala 🙂 😉 ... krpci vedia, kde im je najlepsie 🙂 😀
@zuzanockamt nooo ja neviem ci sa da a ci nie naucit...ja opisujem reakciu Nely ked zbada ocina, ktorý ju vacsinou zacne nosit, tak mrnci a natahuje rucky....pri mne to nerobi... 🙂
@elixia
@zuzanockamt podla mna hovorime to iste, len to inak nazývame.....proste manzel Nelu nosi, ma to rada, tak ked ho zbada to vyzaduje, to je presne to iste.... a ja ju zboznujem mat na rukach...ale nic by som nespravila, keby som ju mala mat tak pol dna....my sa postiskame...popozerame po okoli a dam ju bud do ohradky, do kresielka...alebo inde nech sa hra.... ja by som nevedela nic spravit s dietatom na bruchu....aj ked nosic ci zadovazim a v lete tak budeme chodit po svete, doma som rada ze mozem pracovat a babika sa na mna skeri z jej miesta 🙂
ja som si už dávnejšie všimla, že malý ked robi s jazyckom, niekedy vidno čiarku v strede jazycka, je to normalne ??? ked vyplazuje tak nie, ale ked len tak pootvori pusinku tak vtedy to vidno.....

@janica81 aj moja herecka vacsinou papa so zavretymi ockami, niekedy je sice pred tym hore a skeri sa na mna, ale pri papani zaspi a ked nie, tak ju len ulozim naspat do postielky a zaspi sama ( niekedy ani neviem kedy 😝 )
@stvura moja vstava tak o 7- pol 8, potom okolo 10 zaspi pri kojeni... na pol hodinku, potom okolo 13...tiez na pol hodinku a potom mi este spi v kociku ale nie dlho, pozera na mna a skeri sa 😵