icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jajus101
15. feb 2011

@janica81 aj moja herecka vacsinou papa so zavretymi ockami, niekedy je sice pred tym hore a skeri sa na mna, ale pri papani zaspi a ked nie, tak ju len ulozim naspat do postielky a zaspi sama ( niekedy ani neviem kedy 😝 )

@stvura moja vstava tak o 7- pol 8, potom okolo 10 zaspi pri kojeni... na pol hodinku, potom okolo 13...tiez na pol hodinku a potom mi este spi v kociku ale nie dlho, pozera na mna a skeri sa 😵

norikk
15. feb 2011

@zuzanockamt citala som, ze deti uz v 4 mesiacoh reaguju,ked zacuju svoje meno 😀 ja nasemu ked spravim "Bobo-Kuk" tak nic, ale ked poviem "Kde je Janko, tu je Jankoo" tak je cely vyrehotany 😀

gumimaci
15. feb 2011

@zuzanockamt no ale aj nas ondrej natahuje rucky ku mne ked ho ma muz .. ja si myslim, ze to robi zamerne.

jajus101
15. feb 2011

@norikk nie nemam, vecer po kojeni ju dam do postielky a zaspi sama a ked sa v noci zobudi na papanie, tak si ju vezmem pri seba, nakojim a dam spat do postielky. Iba nadranom si ju dam pri seba, na taku hodinku.

norikk
15. feb 2011

@jajus101 a neni to namahave? ja by som nevladala drobca prekladat....vsetci sme v jednej posteli stastni 😀

zuzanockamt
15. feb 2011

@gumimaci no tak to nas Jurko je asi nejaky iny v tomto, lebo je to nosenec, cize podla tej teorie, ze som si ho naucila na ruky, tak to vyzaduje by mal ruky na mna vytrcat furt a to on nerobi ... ma chvile, ked sa chce hrat a ked potrebuje byt so mnou, tak sa pyta, cize toto ja nepovazujem za naucenie dietata na ruky

jajus101
15. feb 2011

@norikk uz som si zvykla 😝 ale ked fakt nevladzem, tak mi ju poda manzel az do postele 😅 Ale nastastie sa casto nebudi, v noci ked zamrnci, tak jej dam dudulku a spinka dalej a na papanie sa budi raz za noc, tak o 3, alebo o 4, ale najcastejsie okolo 5. (dufam, ze som to nezakrikla a nepokazi sa 😖 )

leomami
15. feb 2011

Ahojte maminy...tak ste toho popísali..dnes mám blbý deň,ale aspoň tu na koníkovi trochu vypnem...inak fakt teraz sme stresovali z tvrdnutia bruška a už majú 5mesiacov a tešíme sa z každého úsmevu drobcov...my používame pampers active 4ky,iba tie nepreciká...😉

gumimaci
15. feb 2011

@zuzanockamt ale my sme ti nenapisali, ze si si ho naucila na ruky 😕 ja aj janica sme pisala, ze to robia nase deti...

jajus101
15. feb 2011

@gumimaci nasa mala je taka herecka, ze si zamerne dava na tvar podbradnik, alebo plienku a potom robi, akoze sa dusi a ked sa jej prihovorim slovami ze "kde je Michalka, nevidim ju" ,tak si to strhe z tvare a skeri sa na mna.

zuzanockamt
15. feb 2011

@gumimaci ved ja netvrdim, ze ste to napisali, len som reagovala na to, co napisala janica, ze jej muz si naucil malu na ruky 😉

gumimaci
15. feb 2011

@jajus101 😀

jajus101
15. feb 2011

tu je nasa bambulka

leomami
15. feb 2011

@dadka22 ahoj.. super váha..😉dúfam,že nebudete mať reakciu a budete pekne spinkať v noci..;)

leomami
15. feb 2011

@kitchima držím Natálke palčeky,aby bola vporiadku...;) nech to dobre dopadne..

elixia
15. feb 2011

No nas sice ruky nenatahuje (zatial),ale evidentne mu je tam najlepsie...a ja mu to zatiall neviem odopriet..aj ked teda moje krize to dooost citia 🙂 Tiez si myslim,ze take male sa este nedaju naucit..jednoducho chcu byt tam,kde im je dobre 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
sjusiquatro
16. feb 2011

ahojte...prosim vas a kedy sa vlastne u chlapcov pretahuje pindur???

zuzanockamt
16. feb 2011

@elixia krasne si to napisala 🙂 😉 ... krpci vedia, kde im je najlepsie 🙂 😀

janica81
16. feb 2011

@zuzanockamt nooo ja neviem ci sa da a ci nie naucit...ja opisujem reakciu Nely ked zbada ocina, ktorý ju vacsinou zacne nosit, tak mrnci a natahuje rucky....pri mne to nerobi... 🙂

janica81
16. feb 2011

@jajus101 toto je parada...my sa tiez hrame ze jej na hlavu davam plienku a otahujem...a velka sranda to je....

janica81
16. feb 2011

@elixia
@zuzanockamt podla mna hovorime to iste, len to inak nazývame.....proste manzel Nelu nosi, ma to rada, tak ked ho zbada to vyzaduje, to je presne to iste.... a ja ju zboznujem mat na rukach...ale nic by som nespravila, keby som ju mala mat tak pol dna....my sa postiskame...popozerame po okoli a dam ju bud do ohradky, do kresielka...alebo inde nech sa hra.... ja by som nevedela nic spravit s dietatom na bruchu....aj ked nosic ci zadovazim a v lete tak budeme chodit po svete, doma som rada ze mozem pracovat a babika sa na mna skeri z jej miesta 🙂

elixia
16. feb 2011

@janica81 no ved ja ani nic neurobim s nim 😀 😀 ale tak prevadzkovy poriadok aky taky mame, navarit sa tiez ako tak stiha a zvysok porobim ked pride manzel z roboty..

Joj,ideme dnes na tretie ockovanie..to zas bude vecer ☹

panki
16. feb 2011

@elixia prečo tri očkovania? to v UK 3x očkujú do obidvoch nožičiek?

elixia
16. feb 2011

@panki presne tak...

majjjka24
16. feb 2011

ja som si už dávnejšie všimla, že malý ked robi s jazyckom, niekedy vidno čiarku v strede jazycka, je to normalne ??? ked vyplazuje tak nie, ale ked len tak pootvori pusinku tak vtedy to vidno.....

kitchima
16. feb 2011

@stvura mne maly mal v polroku 10 kil a to bol tiez iba cisto kojeny.. teraz nikto nevie, co sa deje, dnesne vysetrenie dopadlo dobre, uz iba cakame na vysledky z krvi, ci nema alergiu na mliecny cukor

kitchima
16. feb 2011

@leomami dakujem, dopadlo to dobre, hoci nakoniec jej robili nieco uplne ine 😠 a nechali ju plakat hladnu 7 hodin a doktorka tam este nabehla, ze preco je ta mala taka nervozna... no bodaj by nebola 😅

gumimaci
16. feb 2011

@kitchima boze niektori lekari su obmedzenci. ako mas vyvetlit babatku aby pocuvalo na slovo??? 😠
no ale hlavne aby sa prislo na to co Natalke skodi a co najskor zacat riesit 😔