icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

stvura
Odpoveď bola odstránená
leomami
16. feb 2011

@kitchima tak super teda ak to nakoniec bude "iba" ta alergia ...a chudatko malé takto ju nechali hladnú ☹

hobit
16. feb 2011

@sjusiquatro myslim, ze do 2 rokov nie

hobit
16. feb 2011

@kitchima chudatko male, hlavne, ze to mate za sebou

janica81
16. feb 2011

@elixia tretie???? 😨 držím palce

elixia
16. feb 2011

@janica81 vdaka,budeme potrebovat 😒

lola79
16. feb 2011

@sjusiquatro to aj mna zaujimalo..pytala som sa lekarky a povedala mi, ze kym 'cura' prudom, tak vsetko treba nechat tak a je to v poriadku. Tak zatial neriesim, kedze to ide prudom 🙂

lola79
16. feb 2011

@elixia tretie ockovanie? Je to stale 'ten isty druh'? Mne vychadza dalsie ockovanie na SK na 7.8. ale v polovici augusta uz zacinam pracovat. Takze je nemyslitelne, aby som vtedy prisla na ockovanie. Neviem, ci by to nemohli urobit v Uk, lenze nemam ponatia, co to vlastne pichaju a chcela som, aby to mal ukoncene tu. Aby sa to nejako nepomiesalo..asi budem musiet pogooglovat 🙄

jajus101
16. feb 2011

@stvura no je skor dlha 😵 ale aj ma byt po kom, ja mam 180cm a muz ma 2m, tak sa jej aj patri 😅 V januari na poradni mala 6kg.

stvura
Odpoveď bola odstránená
jajus101
16. feb 2011

@janica81 su to herecky tie nase baby, ze? A strasne sa na sebe rehoce, ked sa zbada v zrkadle. A najlepsie ju vie rozosmiat manzel, mne sa to nikdy tak nepodari 😅

jajus101
16. feb 2011

@stvura no len dufam, ze vysku nezdedi po manzelovi, az taka vysoka byt nemusi 😅 Ja som z jej vahy spokojna, aspon mi nie je az taka tazka 😀 A je taka hyperaktivna, ze sa ani necudujem, ze z nej nie je bucko 🙂 Ved aj to je fajn na jej vek... budu z nich modelky 😀

norikk
16. feb 2011

ahojte,tak my sa uz nosime , zatial som ho mala 2x 😀

norikk
16. feb 2011

@jajus101 aj u nas je tatinko hlavny zabavac 😀 ja som asi nudna ☹

sjusiquatro
16. feb 2011

ahojte boli sme dnes na 2 ockovani bol zlaty iba trosku poplakal a dost ....a mame 8870g..

sjusiquatro
16. feb 2011

@lola79 no tak asi mame cas 🙂

hobit
16. feb 2011

@sjusiquatro super, nas to caka zajtra, som zvedava aj na nasu vahu 🙂

zuzanockamt
16. feb 2011

@norikk no parada ... to mas aky uväz? ... jednoduchy kriz, ci kriz s kapsou vnutri? ... len treba to poriadne natiahnut od jedneho kolienka ku druhemu, nozicky poriadne nasiroko (neboj sa toho) a zadocek nizsie ako kolienka a co najtesnejsie pri tebe musi byt, nesmie sa tam kadejako pohupovat

norikk
16. feb 2011

@zuzanockamt to by mal byt lriz s kapsou vo vnutri 😀

jajus101
16. feb 2011

@norikk tatkovia su s nimi asi menej, mozno preto. Aj ja mam niekdy pocit, ze som pre nu nudna 😝

janica81
16. feb 2011

Dobrý večer sa praje 🙂

aký sme mali den??

Chcem sa spýtat ze kde kupete babiky?? Kupe niekto uz vo velkej vani???

U nas dnes skaredo....ale boli sme asi hodinku von...

jajus101
16. feb 2011

@janica81 Ahoj, my kupeme zatial vo vanicke, aj ked je potom voda vsade naokolo 😀 Do velkej vani ju este nechcem davat, pokial nesedi sama.

norikk
16. feb 2011

@janica81 ahoj, ja na h....prepadam z fyziky....my kupeme od soboty....vtedy sa kupal s tatiko, na druhy den so mnou a odvtedy sa kupe sam....uz sa neboji smeje sa a tesi.....aspon moze spliechat kolko chce

elixia
16. feb 2011

@lola79 no tretie..a pre istotu az tri injekcie.. ☹ dostal druhu davku meningokoky a pneumokoky a tretiu zaskrt,tetanus, cierny kasel a hemophilus..Mame pokoj do septembra teraz. 😒
Netusim ako ockuju na SK,takze neporadim..

@norikk peknucke🙂 aku satku si si nakoniec vybrala? (sorry ak som prehliadla) Ja mam Hoppediz..

norikk
16. feb 2011

@elixia vyssie mas fotku 😀 tiez hoppediz, kupila som od @zuzanockamt 😀

janica81
16. feb 2011

@jajus101 nooo vsak ani ja zatial nie vo velkej...ale vsade je strasne vela vody......hrozne spliecha 😀 🙂 😀

janica81
16. feb 2011

dievčatá kuki kuk

krtica11
16. feb 2011

@janica81 na mala je užasna 🙂

elixia
16. feb 2011

@norikk fotku som videla,len som chcela vediet ze aka to je 🙂

@janica81 krasny kukuc 🙂

My sme si dnes 'zavesili' dieta 😀

janica81