♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@sjusiquatro myslim, ze do 2 rokov nie
@sjusiquatro to aj mna zaujimalo..pytala som sa lekarky a povedala mi, ze kym 'cura' prudom, tak vsetko treba nechat tak a je to v poriadku. Tak zatial neriesim, kedze to ide prudom 🙂
@elixia tretie ockovanie? Je to stale 'ten isty druh'? Mne vychadza dalsie ockovanie na SK na 7.8. ale v polovici augusta uz zacinam pracovat. Takze je nemyslitelne, aby som vtedy prisla na ockovanie. Neviem, ci by to nemohli urobit v Uk, lenze nemam ponatia, co to vlastne pichaju a chcela som, aby to mal ukoncene tu. Aby sa to nejako nepomiesalo..asi budem musiet pogooglovat 🙄
ahojte boli sme dnes na 2 ockovani bol zlaty iba trosku poplakal a dost ....a mame 8870g..
@lola79 no tak asi mame cas 🙂
@sjusiquatro super, nas to caka zajtra, som zvedava aj na nasu vahu 🙂
@norikk no parada ... to mas aky uväz? ... jednoduchy kriz, ci kriz s kapsou vnutri? ... len treba to poriadne natiahnut od jedneho kolienka ku druhemu, nozicky poriadne nasiroko (neboj sa toho) a zadocek nizsie ako kolienka a co najtesnejsie pri tebe musi byt, nesmie sa tam kadejako pohupovat
@zuzanockamt to by mal byt lriz s kapsou vo vnutri 😀
Dobrý večer sa praje 🙂
aký sme mali den??
Chcem sa spýtat ze kde kupete babiky?? Kupe niekto uz vo velkej vani???
U nas dnes skaredo....ale boli sme asi hodinku von...
@lola79 no tretie..a pre istotu az tri injekcie.. ☹ dostal druhu davku meningokoky a pneumokoky a tretiu zaskrt,tetanus, cierny kasel a hemophilus..Mame pokoj do septembra teraz. 😒
Netusim ako ockuju na SK,takze neporadim..
@norikk peknucke🙂 aku satku si si nakoniec vybrala? (sorry ak som prehliadla) Ja mam Hoppediz..
@elixia vyssie mas fotku 😀 tiez hoppediz, kupila som od @zuzanockamt 😀