icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
16. feb 2011

Dobry vecer,
dnes je tu nejak ticho 😉

@norikk jaaaj fyzika to bola aj moja smrt... nastastie som mala spolusediacu, ktora mi vzdy pomohla 😝 treba naplno zapojit vsetky zavity mozgove aj ked gto teraz nemas lahke, ked mas aj dieta, ale skolu treba dokoncit.

@janica81 Nelka je velmi podarena... trochu mi tym kukucom pripomina nasho... tiez hadze xichtiky 😀

zuzanockamt
16. feb 2011

@elixia no teeda ... ja si neviem nasho v takom predstavit ... by ho klatilo z jednej strany na druhu

jajus101
16. feb 2011

@janica81 ved aj nasa a ked ju otocim na brusko, tak sa mi dviha, ani nohy nepokrci... no je to uz fakt problem ju udrzat 😅

norikk
16. feb 2011

Inak ste kukali panelak??? som sa nasmiala na to, odkial je nova vrchna sestra........ked robili vizitu, mi to pripomenulo trstensku nemocnicu a o chvilu na to ta vrchna sestra povie, ze je z oravy 😀

gumimaci
16. feb 2011

@elixia a pacilo sa mu? 🙂

gumimaci
16. feb 2011

@norikk to je v kazdej nemocke tusim tak, ako to ona zahrala 😝

zuzanockamt
16. feb 2011

@gumimaci aky fesak Ondrejko 🙂 😉 😵 ... ja keby som Jurka nechala na podlahe, tak ma uz nos a hlavu davno rozbite ... on sa vzdy tak necakane a s takou chutou slahne o podlozku 😀 ... tak vzdy byva len na posteli

zuzanockamt
16. feb 2011

@norikk no v MT v nemocke len z dveri sa opytali ako sa mame a uz isli prec

gumimaci
16. feb 2011

@zuzanockamt 😀 😀 😀 si ma teraz rozosmiala. Ondrej si to doslova pyta, kazdy den aspon nachvilu na tvrdu zem a je spokojny 😔 zo zaciatku ju lizal 😅 ale teraz uz je normalny a iba kuka okolo seba a snazi sa plazit ale zatial sa len toci ako rucicky od hodiniek. na mieste 😀

norikk
16. feb 2011

@zuzanockamt
@gumimaci ale hlavna vec, ze robia hukoty,aby sme lezali v posteli a poriadok okolo

zuzanockamt
16. feb 2011

@gumimaci no Jurko sa drzi na rukach tak ako Ondrejko, ale kvoli tym dasnam co ho svrbia sa necakane hodi na jednu alebo druhu ruku, chvilu zurivo zuje, zase ho vystreli hore a tak sa to strieda 😀
@norikk nas lezat nenutili a poriadok chceli len pred velkou vizitou

janica81
16. feb 2011

@gumimaci jej fakt dobry kukuc 😀

janica81
16. feb 2011

@zuzanockamt chudak...vraj slahne o podlozku... musi byt podarený....🙂

gumimaci
16. feb 2011

Dievcata,
vasi krpci sa nepytaju na nohy?? Ondrej posledny tyzden stale 😕 a ked mu nedovolim je zle 🙄 normalne sa taha akoze do sedu, ked cvicime. ale zrazu vystrie nohy, zapre sa patami a uz sa vytahuje do stoja. potom s nim musim chodit, drziat ho za ruky, ci pod pazuchami 😕 velmi ho to bavi a hojpe ritou, ako by chcel chodit. no sranda s nim.

zuzanockamt
16. feb 2011

@gumimaci nas to nerobi, je lenivy ... ale na nohach sa chvilu udrzi ... synovec takto pochodoval okolo 4-teho mesiaca, potom ho to preslo

janica81
16. feb 2011

@gumimaci nooo my zatial len do sedu...len by sedela..a ja jej chcem este setrit chrbatik..tak ju davam do polosedu a to vrci..........nooo riadne aktivne babo mas 😀

gumimaci
16. feb 2011

@janica81 mi hovor. vcera som ho dala pod hrazdicku na chrbatik a o pat minut som ho nasla odkotulaneho o meter dalej pod stolom na brusku 😕

gumimaci
16. feb 2011

@zuzanockamt no ja tiez ratam s tym, ze ho to prejde. ale zatial to je sranda velika

janica81
16. feb 2011

@gumimaci musi byt sranda ... 🙂

gumimaci
16. feb 2011

@janica81 som sa pytala ortopeda, a hovoril ze do polosedu aj sedu na kratke chvilky je uplne ok 🙂

janica81
16. feb 2011

@zuzanockamt
@gumimaci a ako pokracujete s prikrmami??? co uz papate???

janica81
16. feb 2011

@gumimaci vsak aj ja si myslim ze je to ok...vsak sa tam taha sama...ja ju nedavam.... a ona ma hned vysmiaty vyraz ked tak moze sedkat...a kukat...

jajus101
16. feb 2011

@gumimaci nasu malu ked dam na chrbatik, tak sa v momente prevrati na brusko a zapiera sa nohami a dviha zadocek a takto sa posuva pomalicky dopredu 😀

elixia
16. feb 2011

@gumimaci pacilo veru...snad prva vec ktoru od zaciatku miluje..smeje sa neskutocne 😀 Keby som to vedela,uz ju davno kupim 😀
Ondrejko aky fesak..a nemozem z neho aky velky sa zda byt na tych fotkach..kolko meria? Ten nas je tusim fakt maly tucko oproti nemu...U nas na brusku nehrozi, zaryje hlavu a rev..ja neviem,ci niekedy bude lozit
😖

No na nohach sme my uz davno..to je najoblubenejsia poloha 🙂 Sediet ee a lezat uz vobec,ale statie je taaaaka sranda..a este hopsat pri tom..to mozme aj cely den..len keby mama mala nejaky nahradny chrbat este.

janica81
16. feb 2011

@jajus101 nasa robi tiez na chrbatiku mostiky a dupe...ale prevratit sa zatial nechysta :-/

gumimaci
16. feb 2011

@janica81 Ondrejko ma stale zeleninku na obed, len vcera som mu spravila mrkvu s jablckom, lebo sa mi zdalo ze sa dlhsie pucil ako inokedy pri kakani.. no a pomohlo to 😉 takto budeme este 2 tyzdne, potom pridam zltok, tyzden nato masko, to bude mat pol roka 😵 a potom asi zacnem s ovocim na olovrant,

zuzanockamt
16. feb 2011

@gumimaci nas nie je az taky aktivny, lebo je tazky 😀
@janica81 Jurko zatial jedol mrkvu,zemiak,karfiol,brokolicu,cuketu ... zje na obed uplne plny poharik od aventu a za tym ma este mlieko ... a od buduceho tyzdna bude mavat na desiatu jablkovu vyzivu a potom skusim aj banan

janica81
16. feb 2011

@elixia inak tuto hojdacku ci sedacku mala aj svagrina...maly to zboznoval...a ked sam dociahol skakal aj hodinu na tom....

janica81
16. feb 2011

@zuzanockamt
@gumimaci jej parada ....ja sa neviem dockat...som si povedala ze od piateho mesiaca idem nato 🙂

elixia
16. feb 2011

@janica81 no to je aj moj zamer..sa ho aspon na chvilu zbavit 😀 😀 Tak hadam mu to vydrzi dlhsie ako dva dni...ale tak,za tu cenu ta sranda stala 🙂

My sme so zeleninkou velmi uspesni neboli...tak som skusila kasu a tiez ziadna slava..hrozne lenive to moje dieta,on len aby sam ziadnu namahu nemusel vyvinut..mlieko tecie samo,ale toto treba v puse prevalit a prehltnut..to radsej vytlaci jazykom von.. 😀