♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@elixia no teeda ... ja si neviem nasho v takom predstavit ... by ho klatilo z jednej strany na druhu
Inak ste kukali panelak??? som sa nasmiala na to, odkial je nova vrchna sestra........ked robili vizitu, mi to pripomenulo trstensku nemocnicu a o chvilu na to ta vrchna sestra povie, ze je z oravy 😀
@gumimaci aky fesak Ondrejko 🙂 😉 😵 ... ja keby som Jurka nechala na podlahe, tak ma uz nos a hlavu davno rozbite ... on sa vzdy tak necakane a s takou chutou slahne o podlozku 😀 ... tak vzdy byva len na posteli
@norikk no v MT v nemocke len z dveri sa opytali ako sa mame a uz isli prec
@zuzanockamt 😀 😀 😀 si ma teraz rozosmiala. Ondrej si to doslova pyta, kazdy den aspon nachvilu na tvrdu zem a je spokojny 😔 zo zaciatku ju lizal 😅 ale teraz uz je normalny a iba kuka okolo seba a snazi sa plazit ale zatial sa len toci ako rucicky od hodiniek. na mieste 😀
@zuzanockamt
@gumimaci ale hlavna vec, ze robia hukoty,aby sme lezali v posteli a poriadok okolo
@zuzanockamt chudak...vraj slahne o podlozku... musi byt podarený....🙂
Dievcata,
vasi krpci sa nepytaju na nohy?? Ondrej posledny tyzden stale 😕 a ked mu nedovolim je zle 🙄 normalne sa taha akoze do sedu, ked cvicime. ale zrazu vystrie nohy, zapre sa patami a uz sa vytahuje do stoja. potom s nim musim chodit, drziat ho za ruky, ci pod pazuchami 😕 velmi ho to bavi a hojpe ritou, ako by chcel chodit. no sranda s nim.
@gumimaci nas to nerobi, je lenivy ... ale na nohach sa chvilu udrzi ... synovec takto pochodoval okolo 4-teho mesiaca, potom ho to preslo
@zuzanockamt no ja tiez ratam s tym, ze ho to prejde. ale zatial to je sranda velika
@zuzanockamt
@gumimaci a ako pokracujete s prikrmami??? co uz papate???
@gumimaci pacilo veru...snad prva vec ktoru od zaciatku miluje..smeje sa neskutocne 😀 Keby som to vedela,uz ju davno kupim 😀
Ondrejko aky fesak..a nemozem z neho aky velky sa zda byt na tych fotkach..kolko meria? Ten nas je tusim fakt maly tucko oproti nemu...U nas na brusku nehrozi, zaryje hlavu a rev..ja neviem,ci niekedy bude lozit
😖
No na nohach sme my uz davno..to je najoblubenejsia poloha 🙂 Sediet ee a lezat uz vobec,ale statie je taaaaka sranda..a este hopsat pri tom..to mozme aj cely den..len keby mama mala nejaky nahradny chrbat este.
@janica81 Ondrejko ma stale zeleninku na obed, len vcera som mu spravila mrkvu s jablckom, lebo sa mi zdalo ze sa dlhsie pucil ako inokedy pri kakani.. no a pomohlo to 😉 takto budeme este 2 tyzdne, potom pridam zltok, tyzden nato masko, to bude mat pol roka 😵 a potom asi zacnem s ovocim na olovrant,
@zuzanockamt
@gumimaci jej parada ....ja sa neviem dockat...som si povedala ze od piateho mesiaca idem nato 🙂
@janica81 no to je aj moj zamer..sa ho aspon na chvilu zbavit 😀 😀 Tak hadam mu to vydrzi dlhsie ako dva dni...ale tak,za tu cenu ta sranda stala 🙂
My sme so zeleninkou velmi uspesni neboli...tak som skusila kasu a tiez ziadna slava..hrozne lenive to moje dieta,on len aby sam ziadnu namahu nemusel vyvinut..mlieko tecie samo,ale toto treba v puse prevalit a prehltnut..to radsej vytlaci jazykom von.. 😀

Dobry vecer,
dnes je tu nejak ticho 😉
@norikk jaaaj fyzika to bola aj moja smrt... nastastie som mala spolusediacu, ktora mi vzdy pomohla 😝 treba naplno zapojit vsetky zavity mozgove aj ked gto teraz nemas lahke, ked mas aj dieta, ale skolu treba dokoncit.
@janica81 Nelka je velmi podarena... trochu mi tym kukucom pripomina nasho... tiez hadze xichtiky 😀