icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
16. feb 2011

@jajus101 tak to mas velku sikovnicu 🙂

@elixia no hlavne, ze ta hojdacka zabrala a teraz budes mat o par minut denne trochu volnejsie ruky.
Teraz neviem, kolko meria a vazi, ale pred 2 tyzdnami mal 6,7 kg a 66cm. takze este nema ani 7kg predpokladam, lebo pribera tak 100-110g za tyzden... este nosime 68 velkost, okrem overalov a nohavic, ktore su mu uz dost kratke, ale 74 zasa siroka, tak to musim vselijak stahovat 😅

jajus101
16. feb 2011

@janica81 neboj, ved ani nasa to nerobi dlho, tusim den pred svojimi 5.mesiacmi sa prvykrat pekne otocila na brusko.Dovtedy sa otocila, ale vzdy mala pod sebou ruku a nevedela si ju vytiahnut. A teraz? Teraz sa gula po celej posteli 😀

janica81
16. feb 2011

@elixia nooo to znamena ze este nie je pripraveny na zmenu 🙂 on si prosi mliecko 🙂 inak aj dnes som citala v nejakom casaku, ze prikrmy treba davat vtedy ked dieta sleduje ako napr.mama je a uprene az pomaly slinta..proste ked zavidi... 🙂

janica81
16. feb 2011

@gumimaci nooo tak to je model...nasa je tiez nie tucko...ale dlha...nam aj 74 je len tak tak...sice siroke, ale na dlzku len tak tak... a dnes som ju vazila uz bude mat 8kg... 🙂

gumimaci
16. feb 2011

prosite si niektora Tokaj? Sama celu flasu nevypijem, mam malinkaty poharik naliaty 🙂 a mam aj slane pracliky. 😉

janica81
16. feb 2011

@jajus101 tak sa neviem dockat....kedy sa bude kotulat....uz ju budem musiet davat do ohradky 🙂

gumimaci
16. feb 2011

@janica81 tak s tym suhlasim, ta nasa kyselinka nam chce zobrat vsetko co jeme my... iba natahuje rucky, rano mi skoro vyrazil hrncek s kavou z ruky. 😅

janica81
16. feb 2011

@gumimaci nooo ale Ty mas teda zivot 🙂 mnam dala by som si...ale poharik by ma asi zlozil...som nemala alko uz vyse roka.... 😀

zuzanockamt
16. feb 2011

@elixia to chce len cas, on sa to nauci, Jurko asi 2 tyzdne jedol tak vselijako ... oni musia prekonat ten savy reflex, Jurko najskor hned ako zacitil lyzicku, zacal vlnit jazykom ako pri flaske ... teraz uz sa snazi aj usta otvarat, ale este stale to nie je uplne dokonale

jajus101
16. feb 2011

@janica81 a otoci sa ti nabok? Nam sa najprv len tak a som jej pomahala pretocit sa na brusko... a mozno si to zapamatala 😵 Ja mam v kuchyni druhu postielku a do tej ked ju dam, tak sa tak v nej pokruti, ze je uplne naopak a na brusku, alebo jej visia nozicky z postielky 😝

gumimaci
16. feb 2011

@janica81 podla mna to je teraz uplne jedno kolko babatka vazia, ak rastu a su spokojne 😉 @elixia

norikk
16. feb 2011

@gumimaci to svokor vravel, ze bolo v spravach, ze sa tak jedno dieta oparilo

zuzanockamt
16. feb 2011

@gumimaci juj to je ozaj model 🙂 ... ja idem do poradne 9.marca a pocitam, ze bude mat uz tych 9 kg, mozno aj cosi cez ... a oblecko uz davam viac 80-ky ako 74 - ky 😝 ... hlavne body a pyzama, lebo on ma dlhy trup

gumimaci
16. feb 2011

@norikk kamartke sa presne tak dcera popalila, ked mala rok. na tvaricke. nastastie bez nasledkov. ono sa to nezda ale tie nase detvaky su fakt blesku rychle 😕

jajus101
16. feb 2011

@gumimaci no ale zase na nozickach sa vobec neudrzi. Do sedu sa taha, aj na brusku je stale.

norikk
16. feb 2011

inac merala som drobca, tak nema viac ako 68 70 cm....na to ze uz ma vyse 8,5 kila sa mi zda byt kratky

janica81
16. feb 2011

@zuzanockamt pekne spravny chlap...9 kg...slusný výkon..ale ked sa zacne presuvat....tak uz to pojde pomenej 🙂

janica81
16. feb 2011

@norikk neboj...zlatucky je...oni sa este budu riadne menit 🙂

zuzanockamt
16. feb 2011

@norikk to je v pohode, pred mesiacom mal nas 70 cm/8550 g a teraz ma 72 cm

norikk
16. feb 2011

lebo som citala,ze aj vase meraju tolko,tak som myslela,ze to musi ist umerne s vahou....sa smeju manzel a sestra,ze je ako vankusik

elixia
16. feb 2011

@norikk nas ma len nejakych 64cm,takze vy ste uplne v pohode 😀

@gumimaci no to naozaj model,je taky pekny stihly,to preto asi taky velky na foto vyzera.. 🙂

@zuzanockamt ved ano, nebudem to silit zbytocne..

@janica81 no my sme si dali s muzom tusim ked som prisla z nemocnice domov..asi dva glgy som mala a bola som totalne ko 😀 Vobec to teda nie je sranda po takom case 😀

gumimaci
16. feb 2011

@elixia popravde ked ho sestricka odvazila, tak som sa najprv zlakla, ze to je malo 😔 ale prepocitala to a vraj sme uplne v norme. a maly mi od hladu neplakava, tak ho nesilim, viac papat.

gumimaci
16. feb 2011

baby stahujem fotky z fotaku a pozeram jak puk, ze toto co je??? tak aby ste mali predstavu, ako to vyzera ked moj muz strazi maleho Ondrejka 😝 😔 😅 😕 🙄

lola79
16. feb 2011

@gumimaci 😀 perfektne fotky!! Ondrejko sa teda nudit nebude 😉
@norikk fyzika ani mne velmi nesla.. 🙄 a neviem si predstavit, ako by som sa pri malom este aj ucila. Budem drzat palce!!
@elixia aj ja si tu 'hojdacku' budem musiet zohnat. Stale by len skakal a uz mi idu ruky odpadnut.. Aky je tam spokojnucky ;)

elixia
17. feb 2011

@gumimaci ja umrem 😀 😀 😀 😀 ktovie co mmu pustal na tej poslednej fotke 😀

elixia
17. feb 2011

@lola79 no to je asi jedine miesto kde je spokojny..nemusi sediet ani lezat 😀 Na ebay kupis lacno 🙂

norikk
17. feb 2011

@gumimaci ta posledna hovori za vsetko 😀

majjjka24
17. feb 2011

@gumimaci u nas to iste uz nejake dva tyzdne, ani na rukach ho nemozeme udrzat... posadim ho na svoje kolena a vzpiera sa na nohach a ani vo vajicku uz neobsedi, zdvihne ritulu a je cely pokrceny.. 😀 😀 a na chrbatiku sa vzoprie na nohy, zdvihne zadok a sem tam sa cely prevrati... a chodenie, skusili sme len tak akoze a smial sa nahlas pri tom 😀

@jajus101 my tak isto na brusku ritulu hore a krtusi sa, kym nepreryje hlavickou celu postel 😀 😀

@elixia a kde sa da taka hojdacka kupit a cca za kolko...

panki
17. feb 2011

@elixia ja už zháňam toto hopsadlo asi mesiac...naša malá robí presne to isté...od troch mesiacov na nohy a len by hopsala, akurát že tu to vôbec neviem nájsť, iba zn. Jane a to nechcem, lebo to má naokolo také nafukovacie koleso a to je od veci. Ty si toto kúpila cez ebay?

majjjka24
17. feb 2011

@janica81 no ten nas pri jedeni poriadne slinta a jeme na striedacku, aby nas nevidel, lebo uprie take tie psie očká 😀 😀 ja som mu ešte nedavala nič, len raz som skusila pol lyzicky mrkvy a tak sa oblizoval, ze cely jazyk von vyspulil a potom ked zistil, ze mu uz nechcem dat, tak spustil taky plac , rychlo som mu musela dat mliecko...Alebo dala som mu oblizovat jablcko, uplne ho cucal a rucickami si ho pchal do pusy 🙂 uz len vydrzat ten mesiac a pol, myslim, ze maly bude poriadny jedak 🙂

@zuzanockamt no my este obliekame 68 🙂 len teraz vyrastol zo 62.ky 😀 😀

@elixia @norikk my sme tiez taky kratky 😀 😀

@gumimaci uzasne fotky 😀 😀