♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
O 15:00 sme prisli z prechádzky a este stale spinkame zababušené vo fusaku ale pri otvorenom okne 🙂 to bude zima dnes u nas doma 🙂
@norikk ja som bola aj dnes vonku, ved su 4 stupne nad nulou ... Jurko je zvyknuty, chodil aj ked mrzlo v satke 🙂 ... dnes som uz chcela ist bez kapsy, ale nakoniec som mu ju dala, lebo sa mi ho nechcela prilis obliekat
@zuzanockamt nemam este kapsu,bol by to pre nas sok
@norikk tak si daj manzelovu mikinu, kapsu by som uz na tvojom mieste nekupovala ... ja som nie vzdy nosila kapsu ... ked bol aj mraz, tak som dala do mikiny
citajte 🙂 nadhera! http://dojcenie.wordpress.com/2011/02/17/aj-tak...
a chcem sa este opytat tych mamiciek co uz davate prikrmy, ze ci kupujete zeleninu a ovocie v hypermarketoch?? alebo kde?
@norikk nemas sestru, sesternicu, ktara by ti ho cez maturitu povarovala??? Ja by som nasho tiez u babky nenechala, ani nenecham aspon do 2 rokov.. jednoducho nemaju vo mne doveru, a viem, ze cokolvek by som chcela/ nechcela by nerespektovali 🙄 ale mam sesternicu, a ta sa nevie dockat, az si krpca bude moct zobrat na varovku a viem, ze mu da co jej nachystam 😉
Ja zeleninku kupujem aj v supermarketoch aj v klasickych zelovococh...
@elixia tiez dobra vaha...ak ti mozem poradit, casopis Mama a ja vydal taky special "Vyziva deti", celkom sa to da citat, ak ti to ma kto kupit a poslat...
@lucinka83 fuha, neverim 😉
@norikk ja som toto dnes riesila s doktorkou, povedala, ze si mam najst dobreho masiara a zeleninku najlepsie z bio obchodu alebo z trznice...
@stvura ved ja sa s vami radim tak priebezne 😀
@lucinka83 takto to funguje tu..mamicka si napise porodny plan a oni sa ho aj snazia dodrzat..ja som rodila cisarskym v celkovej anesteze,ale maly sa ku mne dostal asi 1,5 hod po porode uz,co myslim,ze na SK nehrozi..a bol so mnou cely cas, rooming in je uplna samozrejmost 🙂
@hobit a kedy to prosim ta vyslo? Len ze ci sa da este kupit..
@elixia ja si tiez nestazujem na starostlivost. ja som mala sekciu v spinale a krpca mi priniesli hned ako ma previezli na pooperacne. sice iba na chvilku ale inak sa nedalo, bola som ko ☹ a baba co so mnou lezala rodila normalne a dcerku dali hned na jej telo a ona sa automaticky prisala. ked su neni komplikacie a mamina sa na to citi tak to nebol problem. 🙂
@elixia mne sa to uz zda prehnane....ako ja tiez uznavam co najviac prirodzeny porod..pokial to situacia dovoluje.... ja som sla bez EPI ...ale som bola max.spokojna s pristupom a aj s postupom personalu.... a neviem si predstavit,ze by tam bola napr.moja 3 rocna dcera...v buducnosti 😀
No dnes vecer som sa zase doberala s mojou mamou, ktora mi dookola rozprava o tom aby som dala malej uz vyzivicku....a ked som jej povedala ze este pockam a potom zacnem ale zeleninkou, tak zase ze ona by radsej jablcko...ze chudatko ona by si uz dala... nooo hotova komedia... a ked som jej povedala moju postupnost...mrkvicka,zemiak, proste zeleninka, masko, a potom ovocie.... .......
jajajaj tieto stare maminy 😀 😉 😎
no pekny clanok, ale mne sa to uz zda trochu cez ... urcite by som to takto nechcela ... ja som mala maleho len chvilu vecer a potom az od rana uz bol pri mne ... doniesli mi ho skoro hned po porode, ale pocas sitia som nebola schopna ho ani len na ruky zobrat

@aninka30 dat do satky ist na prechadzku
ale nam sa este nepodarilo ☹ v tomto pocasi by som von ani psa nevyhnala