♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Dobre ranko.
@janica81 dojcim, ale mala som (mam 😀 ) pocit, ze Krpec zje aj mna 🙂
Ono je to u kazdeho babatka individualne, tazko hladat univerzalnostu 😉 v zasade plati, po 4 mesiaci, malicko a opatrne... ved mas casopis, existuju brozurky, na nete je toho dost. ale zas drzat sa striktne literatury tiez nemusi vzdy ku prospechu. treba sa aj instinktom trochu nechat viest a nenechat ovplyvnovat 😉
@zuzanockamt napr. ten karfiol som videla ze ma hipp od 4teho mesiaca 😉
@jajus101 tej tvojej znamej sa to dieta raz mozno podakuje... a prve problemy zacne mat v puberte 😔
Poznam take pripady, ked sa rodicia chvalili, ze mimi dostalo v pol roku pecienku a cokoladu... o par rokov neskor este v detskom veku to konci obezitou, vysokym cholesterolom, atd 😒
Ahojte baby...nas drobec sa vie otocit na brusku o 180 stupnov za pomoci ruk...je uzasna 🙂 🙂 🙂
celiakia je urcite dedicne ochorenie 😉
@zuzanockamt moja kamaratka ma dceru....diagnostikovali jej Celiakiu...tak si obaja rodicia dali spravit testy, kvoli ml.synovi a su negativne....a ani nikto iny v rodine s tym netrpi...ona napr.je presvedcena ze to nie je dedicne........
@janica81 a davali si robit testy aj stari rodicia, surodenci rodicov? ... ja som minule v niektorom cisle Mama a ja citala, ze to je dedicne ochorenie, tak neviem
@janica81 nasa doktorka to nechala na mna, povedala vcera, ze ak chcem, o nejaky tyzden mozem zacat, ale ak bude spokojny, mozem pockat do 6. mesiaca...ja pockam, ved nam nic neujde 😉
@mona777 mne povedala, ze miesat, najprv mrkvu, po 3 dnoch pridat zemiak, potom napr. brokolicu, potom trosku maska atd.
Mne sa dnes nic nechceeeeeeeeeeeeeeeeee... a chcem uz leto a chcem ist k moru 😅
@stvura @janica moj porod bol velmi rychly, o tretej rano som bola otvorena iba na 1cm a doktorka povedala, ze rodit budeme az poobede a ja rano o pol siestej som sa pomaly ,,plazila" po chodbe, ze uz idem asi rodit a taka blba sestrička, dokonca vrchna nechcela ani doktorku zavolat, ze som prvorodicka a ze ci si myslim, ze to je len tak rodit, ze to hej dieta si spravit... ☹ ☹ o siestej sa sestričky vymenili, nova zavolala lekarku, nech sa pride na mna pozriet, ta len kukla, skrýkla ze rodime a sup sup, maly bol za 5 minut von, skoro som na chodbe porodila.. a v dosledku toho, ze sa to zbytocne predlzovalo, mozno som mohla porodit uz aj skor, som mala na 30% zelenu plodovu vodu... takyto ja mam uzasny zazitok z porodu... ale personal bol vynikajuci, az na tu jednu kravu sestričku.. a povedala som, že rodiť už nikdy viacej nebudem ☹ ☹
@zuzanockamt jasne ja sa nevyznam...len viem ze si dali oni spravit testy rodicia aj maly brat a oni negativne.... myslim ze starí rodiacia nie...ale ako netrpi nikto tým..aspon ta dalsia vetva o tom nevie...ja som sa tym enzaoberala tak sa nevyznam...len som pridala skusenost teda nazor a mojho okolia

@mona777 vsak ano.... a vidis detickam na UM neskodi ze ich zatazuje vlastne od narodenia, a vsetko sa vyvinie ako ma a dojčené sa čaká......... vieš čo myslím??? 🙂 nuž čo počkám 🙂 kedže sem tam dám UM, možem prikrmiť aspon v 5,5 😀