♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@panki ako myslis pozor? ... ja usi nejako pri kupani specialne neriesim, pri umyvani hlavy mu umyjem aj za uskami a trosku len vonkajsiu usnicu a zvysok ocistim potom palickou, ale hlavicku v pohode oplachujem a ma pri tom aj uska mokre
@panki aj my este drzime hlavicku pri kupani...davam pozor na uska ale dakedy to nezbadam a usko je pod vodou 🙂
@majjjka24 Ahoj, vidim, ze nase bejbis su si podobne 🙂 Ta moja tiez skrieka, robi haaa hee a vyska tak, ze chudaci susedia, najlepsie o 4tej rano .. Co je u nas sranda - mala si sama spieva uspavanku ked ju hojdame a uspavame, sa nadychne a potom taha "haaa haaaaaa" az kym nema vzduch a potom opat 😉
Na uska pri kupkani velmi uz nedavam pozor, potom ususim. Mala si vodu zatial az tak neuziva a ale ani neplace. Povazuje to kupanie asi len ako nutne zlo, heh.. Drzi sa ma ako kliest 🙂
@zuzanockamt myslela som to tak, že či dáva niekto ušká aj pod vodu.....napriklad lahnúť do vaničky a ušká pod vodou
maly je uz okupkany a hajkame...tak mozes surfovat.... 🙂
@sjusiquatro aj nas uz spinka 🙂
inak, sme ho vazili pred kupanim,ale aj obleceneho, tak mal 9,5 kila cca 🙂
Ahojte dievcata.....dnesna noc bola dlha a uplakana :( o polnoci sme sa zobidili s placom a nepestali sme do 2:30 asi nam nechutilo kuracie masko s mrkvou,lebo to jedine sme mali ine...cely den len mlieko a pred spanim kasa+mlieko.napokon sme dali panadol čipku proti bolesti a horučke a niejako sa nam podarilo zaspat. Je nam len strasne luto nasho tata.ktory siel maximalne nevyspaty do prace...:( :( Mam otazku ako sa snazite utisit deticky ak vam tak strasne v noci zacnu plakat???? nam sa to stalo prvy krat a vobec som nevedela co jej moze byt a co mam robit...:(
@katarina87 no nám sa to zatiaľ nestalo... klop klop... a nemozu to byt zubky???
@majjjka24 aj na zubky sme pozerali a aj dali gelik pre istotu ,ale nema v puse nic...podla mna to bolo to kuracie masko....papalo ho aj pred tym a nic....moze byt ze teraz jej nesadlo....:(
Chcem sa Vas spytat dievčata či chodite von s drobcami aj ked je taka zima ako teraz..???
@katarina87 ahoj ja davam spinkat maleho na balkon (zaskleny) cize von teraz nechodime
@katarina87 ja nie ☹ uz chcem jaar, toto je uz nemyslitelne, - 10 °C
@katarina87 ja chodim, vcera bolo -8 a boli sme, teraz je sice -11, ale predpokladam, ze sa este aspon o 2 - 3 stupne do obeda otepli a aspon na polhodinku chcem ist

Baby a dávate deťom pozor ešte na ušká pri kúpaní?