icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

panki
21. feb 2011

Baby a dávate deťom pozor ešte na ušká pri kúpaní?

norikk
21. feb 2011

@panki jj

zuzanockamt
21. feb 2011

@panki ako myslis pozor? ... ja usi nejako pri kupani specialne neriesim, pri umyvani hlavy mu umyjem aj za uskami a trosku len vonkajsiu usnicu a zvysok ocistim potom palickou, ale hlavicku v pohode oplachujem a ma pri tom aj uska mokre

sjusiquatro
21. feb 2011

@panki aj my este drzime hlavicku pri kupani...davam pozor na uska ale dakedy to nezbadam a usko je pod vodou 🙂

gumimaci
21. feb 2011

@janica81 a myslis, ze ten material naozaj splna tie kvality ako ho deklaruju? Sa dost skoro pytam, ked uz ho mam objednany 😀

gabika17042010
21. feb 2011

@majjjka24 Ahoj, vidim, ze nase bejbis su si podobne 🙂 Ta moja tiez skrieka, robi haaa hee a vyska tak, ze chudaci susedia, najlepsie o 4tej rano .. Co je u nas sranda - mala si sama spieva uspavanku ked ju hojdame a uspavame, sa nadychne a potom taha "haaa haaaaaa" az kym nema vzduch a potom opat 😉

janica81
21. feb 2011

@gumimaci nooooo dufam ze ano....zatial lahke mrholenie zvladol 🙂

gabika17042010
21. feb 2011

Na uska pri kupkani velmi uz nedavam pozor, potom ususim. Mala si vodu zatial az tak neuziva a ale ani neplace. Povazuje to kupanie asi len ako nutne zlo, heh.. Drzi sa ma ako kliest 🙂

gumimaci
21. feb 2011

@janica81 lebo som citala, ze niektroy problem nemaju, ze aj pri dazdi sa na strieske robia kvapky, a ked to niekomu premoka tak sa ta strieska da normalne reklamovat... a som zvedava ci tu farbu slnko naozaj nevytaha....

hobit
21. feb 2011

@gumimaci tak som sa pytala tej kamosky a povedala, ze sa robia kvapky..ale ked bude liat, ajj tak vytiahnes plastenku, nie? inac skoda, ze si uz kupila, ona ho ide predavat

gumimaci
21. feb 2011

@hobit 🙂 nevadi.

gumimaci
21. feb 2011

@hobit a preco ho predava?

hobit
21. feb 2011

@gumimaci lebo chce otocny

panki
21. feb 2011

@zuzanockamt myslela som to tak, že či dáva niekto ušká aj pod vodu.....napriklad lahnúť do vaničky a ušká pod vodou

sjusiquatro
21. feb 2011

maly je uz okupkany a hajkame...tak mozes surfovat.... 🙂

janica81
21. feb 2011

@panki ja v pohode dam malu do vodicky...lahnut na chrbat auska ponorene.... a nemame s tym ziadny problem....my mame vo vanicke po vrch vody..ona ma rada ked je vela...a na konci ju dm polezat,.......spliecha ako diva...plne oci vsetko a nema s tym problem 🙂

janica81
21. feb 2011

@gumimaci no nam sa robia na vrchu kvapky a ked klepnem pekne stecu....nevsimla som si ze by premokala..

norikk
21. feb 2011

@sjusiquatro aj nas uz spinka 🙂

inak, sme ho vazili pred kupanim,ale aj obleceneho, tak mal 9,5 kila cca 🙂

estterka
21. feb 2011

@norikk no pekne,nasa mala oblecena 10,2 kila a to sme o mesiac starsi🙂
@panki ja davam pozor stale na uska,pre istotu.

norikk
21. feb 2011

@estterka no vy ste dost velki na to, ze mas bab 🙂 kolko mala ked sa narodila?

estterka
21. feb 2011

@norikk 2910 gramov a schudla na 2690..nasa sa narodila o mesiac skor,velmi malinka bola,velkost 46 jej bola velka 😵

elixia
21. feb 2011

My sme sa kupali vo vedierku..ale uz nemozeme,lebo sme mali z izby bazen,takze uz asi 3 tyzdne normalne vo velkej vani...mame take to plastove lehatko,fajn vec 🙂 Ale uz ani to nam dlho nevydrzi,dieta kope a rozhadzuje rukami jedna radost...a uz sa dviha z lehatka,ma z toho srandu neskutocnu.. 🙂

katarina87
22. feb 2011

Ahojte dievcata.....dnesna noc bola dlha a uplakana :( o polnoci sme sa zobidili s placom a nepestali sme do 2:30 asi nam nechutilo kuracie masko s mrkvou,lebo to jedine sme mali ine...cely den len mlieko a pred spanim kasa+mlieko.napokon sme dali panadol čipku proti bolesti a horučke a niejako sa nam podarilo zaspat. Je nam len strasne luto nasho tata.ktory siel maximalne nevyspaty do prace...:( :( Mam otazku ako sa snazite utisit deticky ak vam tak strasne v noci zacnu plakat???? nam sa to stalo prvy krat a vobec som nevedela co jej moze byt a co mam robit...:(

majjjka24
22. feb 2011

@katarina87 no nám sa to zatiaľ nestalo... klop klop... a nemozu to byt zubky???

katarina87
22. feb 2011

@majjjka24 aj na zubky sme pozerali a aj dali gelik pre istotu ,ale nema v puse nic...podla mna to bolo to kuracie masko....papalo ho aj pred tym a nic....moze byt ze teraz jej nesadlo....:(

katarina87
22. feb 2011

Chcem sa Vas spytat dievčata či chodite von s drobcami aj ked je taka zima ako teraz..???

katarina87
22. feb 2011

Takto ma priniesol bocian pred 5 mesiacmi a 1 tyždnom <3 🙂 🙂 🙂

aninka30
22. feb 2011

@katarina87 ahoj ja davam spinkat maleho na balkon (zaskleny) cize von teraz nechodime

norikk
22. feb 2011

@katarina87 ja nie ☹ uz chcem jaar, toto je uz nemyslitelne, - 10 °C

zuzanockamt
22. feb 2011

@katarina87 ja chodim, vcera bolo -8 a boli sme, teraz je sice -11, ale predpokladam, ze sa este aspon o 2 - 3 stupne do obeda otepli a aspon na polhodinku chcem ist