♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte,
toto ste videli? ☹ ☹ http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/krimi-a-nehody...
keby to spravil moj muz, tak by nas uz v zivote nevidel 😠 😠 😠
Boli sme dnes von...musela som nieco vybavit...a mala stale spi...pri otvorenoom okne....drzte palce aby este aspon hod.pospala.. 🙂 🙂 🙂
@katarina87 jasnéééé chodíme von..dnes sme boli 3 hod.v športáku 🙂 a mala je vybuvaná do ružova 🙂
pozerate reflex?
Dnes je Reflex o očkovaní
@katrin31 a ako to chces riesit s uradmi, ked nezaockujes?
normálne sme sa teraz s mm bavili o tom, že by sme už najradšej malej nedali ani jedno očkovanie 😠 hrozné, keď to človek počúva, čo všetko to spôsobuje a pritom to má pomôcť
@zuzanockamt mam to uz zistene.nic hrozne mi neurobia..budu posielat vyzvy..potom mi pride socialka ci som ockovanie odmietla lebo som nezodpovedna, ako niektori neprisposobivi obcania, alebo je to z presvedcenia..a potom ta predvolaju a musim vysvetlit preco...max.mozem dostat pokuto do vysky 300 €..a na urady kaslem,nebudem riskovat zdravie dietata..mam jednu znamu doktorku ktora mi povedala ze pred kazdym ockovanim jej mam zavolat a povie mi ci to ockovanie je dolezite a ak nebude tak ho nedam zaockovat..sama mi povedala ze niektore su uplne zbytocne..rovnako to hovorili aj v reflexe.mam uz co to o tom precitane,a este si poriadne nastudujem o kazdom ockovani vsetko.ako mozu ockovat na zltacku ktora sa da chytit len drogovanim? atd..
@katrin31 a ked ti ho nevezmu do skolky? ... mozes si dovolit ostat s nim doma? ... inak som ocakavala, ze tie info budu trosku konkretnejsie v reflexe, ale v podstate som sa nic nove nedozvedela, len vysku tej pokuty, to som netusila ... ja zvazujem len ockovanie MMR, to este uvidim, ci dam, ale ostatne dam
Aj my sme pozerali....
@zuzanockamt aj mne sa to zdalo take, z netu opisane... trochu viac odbornosti mi tam chybalo.
Kedze som neni fundovana ani studovana v tomto obore je mi inak velmi tazko sudit pro a proti... ale to uz tu bolo rozoberane 10000000000x 😉
@gumimaci no asi tak 🙂
@zuzanockamt aj o tom viem..aj som to sem uz sama pisala,ze to je jedine minus,ktore ma v tom brzdi..ale vraj aj to sa da vybavit..ale vsetko si to zistujem..mam kamosky ktore neockuju a deti v skolke maju..a mne sa to vobec nezdalo ako opisane z netu,hlavne nie to co tam hovoril ten lekar..no ale ako ste napisali bolo to tu uz spominane milion krat tak uz nejdem spominat tuto temu..kazdy mame pravo sa rozhodnut..
@zuzanockamt vies co,co ja sa bavim s ludmi co na slovensku neockuju,este nikto neplatil pokutu.
@katrin31 my sme tiez ockovali,najviac si vycitam sprosty rotateq 😢 a tu aj meningitidu C ockuju povinne..a hexa a prevenar mame.vsetko raz.ale uz nedame tiez nic. este to budem konzultovat doma s par ludmi,ale nemyslim si,ze ma niekto presvedci.prave ideme na poradnu,uz minule se to oznamili lekarke,ktovie,co dnes nam dnes porozprava.
bude aj vo fokuse,myslim v piatok,na stv2 o ockovani.
@katrin31 no nic nepovedala vobec,naposledy mi povedala svoj nazor a argumenty(ktore sa dali lahko vsetky vyvratit) a teraz uz len povedala,ze v spanielsku sme v bezpeci,lebo su vsetci zaockovani ale v nemecku je to riziko.a zdravotak prisiel odvazit a odmerat a ze ide zobrat vakcinu a len mu povedala,ze nebudu dnes ockovat.
a mame zajtra pol roka 😵 😵 😵9,7 kila a 67 cm 😵 😵 podla mna vsak meriame viac.. 😀

@katarina87 u nas su to vzdy prdiky, jediny ucinny recept je rychlo trosku ukludnit a vypdkat sa, cize pomasirovat brusko, pocvicit s nozickami
@katarina87 my chodime aspon na chvilku za kazdeho pocasia