icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
23. feb 2011

@elixia a to uz vymyslam s farebnymi potahmi na sedak ked zrusim fusak 😅

katarina87
24. feb 2011

Dobre ranko 🙂 to mme dnes zase pocasie 😒 uvidime ci dnespojdeme na prechadzku,trosku cerstveho vzduchu nadychat 🙂 Ale keby uz chcelo byt teplo...plienka, saty ,topanocky a ide sa 🙂 🙂 🙂 Neviete nahodou kedy sa ma zacat oteplovat???

zuzanockamt
24. feb 2011

@katarina87 na teplo si este pockame 😀 ... u nas zase -12 rano 😀 ... ale ja idem aj dnes s malym vonku, vcera sme tiez boli, sice nie na dlho, lebo fukal hrozne studeny vietor a maly stale vykukal von, vobec nechcel spat, az neskor sa pritulil a zaspal, tak som uz bola potom spokojna 🙂

janica81
24. feb 2011

@katarina87 nooo podla mna este daloko do tepla...ale my chodime kazdy den.........aj vcera, predvcerom 3hod...a von -7 ...a mala chrnela ako zarezana... 🙂

katarina87
24. feb 2011

@janica81
@zuzanockamt My uz chodime tiez von...mame foliu proti snezeniu tak ked fuka ,alebo je velka zima tak ju dam na kocik...ale ja by som uz chcela Jar.....mam uz dost snehu a mrazov.... ☹

zuzanockamt
24. feb 2011

@katarina87 ja chodim v satke alebo nosici ... ja uz mam tiez dost takehoto pocasia, najradsej mam leto, ale tak musime vydrzat 🙂

katarina87
24. feb 2011

Trpezlivost ruze prinasa 🙂 🙂 ale toto je za velku kyticu 🙂 🙂 🙂

dadka22
24. feb 2011

ahojte... my sme už dlho neboli vonku, lebo sme mali teplotu trošku a ešte stále máme soplíky, tak do tej strašnej zimy s ním nechcem ísť...dnes už síce nefúka, tak uvidím...
@gumimaci kočík je super...nemala si taký s vaničkou a aj so športovou časťou, že si kupovala?

majjjka24
24. feb 2011

nas maly ma nejake zvlastne obdobie, uz druhy den sa nemozem od neho ani pohnut... musim mu stale nieco rozpravat, nosit na rukach a venovat sa mu, ani hracky ho nebavia, ked odijdem na 5 sekund, tak sa strasne rozkrici, pripadne rozplace, ale taky plac bez slziciek 😀 😀 a este ked si ho chvilku nevsimam zacne akoze kaslat... ja uz sa z toho asi zblaznim, nemozem varit, upratovat, len ked zaspi a to za tu polhodku aj tak nic nestihnem... ☹

zuzanockamt
24. feb 2011

@majjjka24 vitaj v nasom svete ... ja mam nieco podobne uz skoro od narodenia 😀 ... nas teraz spi, tak rychlo chystam jemu obed, sebe obed, vybavujem si postu na PC, ja ked uz fakt sa inak neda a surne potrebujem cosi robit, tak si ho dam do satky a ide sa na vec 🙂

janica81
24. feb 2011

@katarina87 no to ano..... aj ja uz chcem slniecko, teplucko 🙂

ale aj to bude... inak my uz chodime v sportiaku....lebo vanicka beznadejne mala... 🙂

estterka
24. feb 2011

baby,poslem vam par stupnov?aj 10 ked chcete,lebo tu su strasne tepla..ako naschval,nech mame co najvacsi sok buduci tyzden,do zimy,brrrr

hobit
24. feb 2011

@gumimaci krasny je, idete sa uz v nom vozit? s tou strieskou ti neviem povedat, nem ho este poskldany...

hobit
24. feb 2011

@majjjka24 vitaj v klube, my mame to iste a odvzdy, aj s tym kaslom 😀

gumimaci
24. feb 2011

Ahojte,
tak mi tu mame dnes sice mrazivo, ale krasne slnecno. kocik odskusany- nemozem mu ozaj nic vytknut, lahky, jednoducha manipulacia... 2 a pol hodiny v meste a este stale zarezava no super 🙂

@hobit ono je to o zvyku, uz som sa s tou strieskou skamaratila, aj tak mal fusak az k nosu vytiahnuty, takze ok... 🙂

@majjjka24
@hobit nooooo aj Ondrej sa afektovane drhne, a ked uz sa k nemu blizim tak usmev od ucha k uchu filistin jeden 😀

@dadka22 iba sportiak som kupovala...

majjjka24
24. feb 2011

@gumimaci presne, hned ako sa mu prihovorim, zacne sa smiat 😀 😀

gumimaci
24. feb 2011

Kocur zozral Ondrejkovi spenat... 🙄 som ho nachystala na linku, ze ked sa Ondrik zobudi, bude mat hned obed... no a zrazu pride kocur do obyvacky, strasne sa zalizujuc, tak mi to nedalo a zo spenatu dobra polovica odjedena... to je akoze selma... hm 😝

elixia
24. feb 2011

@gumimaci 😀 😀 kocur bylinozravec? 😀

Baby, neprovokujem,ale u nas kraaaaasne teplo..boli sme vonku,tak ja len jarnu tenku bundy a teploo mi bolo, malemu som uz len mikinu dala,vo fleesovom overale by sa asi roztopil 🙂

katarina87
24. feb 2011

Ahojte,chcem sa opytat ci nemate niejake typy na detske ohradky....nasa princezna sa naucila dnes otacat z bruska naspat na chrbatik a ked je na chrbatiku tak robi mostiky a skace po celej izbe.... 🙂

gumimaci
24. feb 2011

@elixia ja viem, kamoska z londyna si uz okolo obeda dala status, ze jar v uk 😝

janica81
24. feb 2011

@katarina87 🙂
sikovná...nasa stale pretacanie nic....ale lezat ani nahodou...len sediet sa driape 🙂

janica81
24. feb 2011

@katarina87 🙂
sikovná...nasa stale pretacanie nic....ale lezat ani nahodou...len sediet sa driape 🙂

majjjka24
24. feb 2011

@janica81 nam sa podarilo pretočenie z chrbatika cca 2 tyzdne dozadu a odvtedy nič... takže to bola pravdepodobne nahoda ☹ ☹ a s tym ťahaním do sedu je to u nas rovnake.. a keď už sedí, tak by sa chcel postaviť 🙂

dadka22
25. feb 2011

ježiši ževraj dnes nemalo fúkať a fučí ako besné 😠 ....kedy my už pôjdeme von 😝

@elixia jooj ako vám závidím... 🙂

elixia
25. feb 2011

@dadka22 nemas co moja,ked vy budete mat pekne teple leto na SK,tu bude v kuse liat 😀

dadka22
25. feb 2011

@elixia hmm... tak potom budeš závidieť ty nám 😀 😀 😀

dadka22
25. feb 2011

ja som ale šikovná...sedím na koníkovi a pripálila som malému prvý špenát 😝 😝 😝

slavkamesinova
25. feb 2011

Ahoj anarida prvom rade ti blahozelam a drzim palce aby vcetko dobre dopadlo....pripajam sa ku tebe aj nase male by sa malo narodit koncom septembra som prvorodicka a teraz zaciname treti mesiac.....vcera sme mali troska pohotovost troska som zacala krvacat ale uz je dobre dali mi magnezium na ukludnenie maternice snad sa to nezopakuje uz viac....1.3ideme na kontrolu tak uvidime co nam povie doktor verime ze bude vcetko v poriadku ako sa hovori zaciatky byvaju tazke ale koniec dobry....my sme doma odychujem a vy?

zuzanockamt
25. feb 2011

@slavkamesinova no asi ta nepotesim, ale anarida patri medzi zablokovanych uzivatelov, bola to mlada koza 16-rocna, co si vsetko vymyslela a pokradla fotky do svojich fotoblogov, takze tak 😝 😝 😝 😝 😝 😝

slavkamesinova
25. feb 2011

dakujem za upozornenie kde sito mozem prezistit overit profil tuna??snad tu najdem nejake normalne baby buduce mamicky na pokec a dobre rady🙂

estterka
25. feb 2011

@slavkamesinova lenze my sme minulorocne septembrovky 😉 my uz mame drobcov,ale mas tu temu september 2011