♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@janica81 jeden doniesol MM z nemecka,jeden kupil v lidli a teraz som kupila taky velmi dobry,zo 70 percent zlavou 15e ,ale je taky makkucky a hruby na dovolenku,nech jej nie je zima.to je znacka Orchestra. ale videla som v CA tiez.aj u nas su take drahe? lebo tie stoja okolo 30 euro 😕 inak ti neporadim,niekto pisal,ze v ikea maju tiez.
@stvura nooo inak títo chlapi by aj 5 detí chceli..ale mama staraj sa... 😀 to sa im potom deti robia, ze??? aj moj...ide okolo malej ,,moja pekna , anjelik, cmuk cmuk" a o chvilku bol v rifliach a ze idem ,,moje babiky " s kamaratmi na pivko... 🙂 no zabijes ho?? ale kedze denne trenuje 8 h tenis s detmi tak sa zase musi vyventilovat 🙂 a ja mam aspon klud...dieta od osmej buva...tak chatujem o dusu 😀
baby,co je na tych spacich vakoch take drahe?? mne sa pacia tieto http://www.vertbaudet.es/shop/saquitos.htm ked vyrastieme,co mame,tak kupim.ale inak ani ten z lidlu nie je zly co muz kupil.
@stvura super,grtaulujeme aj my k pribratiu 😵 😵
@gumimaci ja sa tak vzdy pobavim na tvojom muzovi (resp.tvojich hlaskach o nom), mate doma veselo 😀 😀
@stvura krasna babika...a blahozelame k prirastku 😀 Teda zatial tomu hmotnostnemu myslim....
@janica81 ja nepouzivam vak,ktovie ci by ten nas maly cestovatel tam spal,on musi byt freeee,inak je nervny 😀 A teda,tie ceny nechapem....ze 57e ci kolko to tam bolo..no nech si nechaju 😀
@stvura vy ste uz aj dom stihli postavit? Sikovni...my este ani byt nesplatili 😠 a ked sa nevratim do prace,ani nesplatime....takze 7.jula sa mi skoncia dobre casy zrejme. 🙂
ahojte, baby ako to vyzerá so zúbkami - už niektoré bábo ma nejaký - alebo? a príkrmy
@estterka čítala som že ti pediatrička povedala, že nemusíš prikrmovať - len to bolo 22.januara - ako je to s príkrmami teraz - už prikrmujes? lebo mne pediatrička povedala že už môžem začať na budúci týžden, to bude mať moj malý 5 mesiacov aj viac ako týžden - ale zdá sa mi to skoro podla toho čo tebe povedala pediatrička - len ja nekojím priamo ale odsávam a dávam mu svoje mliečko tak - lebo nechce piť z prsa od vianoc
@mona777 ahoj, my mame uz 2 zubky 🙂 a tlacia sa dalsie 2, tentokrat horne. A uz aj prikrmujem tyzden, na prikaz doktorky. Mame taku kasicku Sinlac, to davam do mrkvicky a zemiacika, aj samotne. Zatial ale spapa max jednu-2 lyzicky.
@stvura no my sme odkladali tie nausnicky, ze nech ma aspon 3-4 mesiace, potom tieto problemy s jej vahou... potom zas nemocnica, maly bol chory.. teraz vybavujem veci okolo skoly, toho byvania, co so Ti pisala a nejak na nieco take ako nausnicky, nie je cas 😖 Ale tak nevyzera ako chlapec ani bez nich 😀
A ano, aj moja mala sa zacina plazit, vzpierat nozky..len jej to moc nechcem dovolit, kym nemame 2. kontrolu klbikov za sebou.
A fotecka je na jednucku. Uplne je naaadhernucka Tvoja bambulka.
Krasnu sobotu prajem! U nas krasne svieti slniecko (no co z toho, ked som chora ☹ a musim sediet v izbe). Deturence vystrajaju (tak ako skoro vzdy), Karolinka mi tu robi spolocnost, rozprava svojou recou a cvici s ruckami a nozkami.
Stvura - o akcnosti deti mi nemusis nic hovorit. Domko je sice opatrnejsi ako Patko, ale nezastavi sa od rana do vecera. A Patko to je samostatna kapitola. Ak teraz hovoris, ze mas akcne deti, pockaj, co povies, ked zacne Zuzka chodit (viem podla nasich chlapcov a uz teraz pozorujem aj na Karolinke, co som videla aj na Patkovi, ked bol v jej veku a pozoroval Domka). Ver tomu, ze bude za dvoch Alexov. A nasa Karolinka asi za troch Patkov. Ten sa neboji nicoho. Bez problemov vylezie na stol, dam ho dole, este sa ani nestihnem otocit a je tam naspat. A minule som ho nasla stat na okne. Normalne som ostala ako zamrazena. Prespekuloval si to velmi dobre. Pritiahol si malu stolicku a maly stolik, z neho sa uz lahko dostal na PC stol, na tlaciaren a z tlaciarne rovno na okno.
Co sa tyka plazenia - Karolinka sa strasne snazi, ale kedze mame Pavlikove remienky kvoli klbiku, tak sa iba viac zlosti, lebo nemoze poriadne zapriet nozicky, kedze ich nemoze narovnat. Uvidime, co nam povedia na kontrole v marci.
Mona 777 - nam sa hlasia prve dva zubky dole, jeden uz je citit, druhy este len vidiet.
Ideme sa prebalit, napapat, lebo zachvilku nam treba davat obed bracekom 🙂 Peknu sobotu vsetkym!
@stvura gratulujem k priberaniu....mala je krasna
my asi pre zmenu schudneme, lebo z tej chripky a horucky som zas skoro stratila vsetko mlieko, mame malo a vsetko ine co som sa snazila do neho dostat, vypluva (sunar atd.)...zacali sme teda vcera predcasne s mrkvou, ta mu chutila tak aspon toho trosku spapal...trva to uz 4 dni a stale cakam, ze to uz bude lepsie a nic, aj teplota sa mi vratila, maly ma tiez stale mierne zvysenu ☹

@estterka a aku znacku??? som mala objednany a zrusili ma po tyzdni cakania ze nemaju... ☹