♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
kočky, včera sme mali doma rušno, veľa návštev a dnes to bude pokračovať... malý keď zbadal niekoho ineho okrem mamky a ocka, tak spustil taaaaky plac.. potom sa trosku ukludnil, ale ked ho mal niekto iny na rukach, neustale sledoval, ci som v jeho blizkosti 😀 😀 nas maly bojko 🙂
@stvura aj mne sa zda, ze prve budu vonku trojky, lebo to tam ma najviac napuchnute ... ale bohvie, uvidime nakoniec co bude vonku 😀 ... lebo ani nas Jurko nejde velmi podla tabuliek 😀 ... a dokina mi uz pre dvoma mesiacmi tvrdila, ze mu zacinaju rast zuby a zatial nic, ja myslim, ze si este aj po polroku pockame 😀
@zuzanockamt mne vsetky babky a tetky uz od novembra tvrdia, ze mu idu zubky, bo odvtedy si ruky zuzle a furt nic 😀 a ked poviem, ze nejdu, tak to neni pravda... lebo si zuzle ruky... 😕 🙂
@zuzanockamt velmi nepravdepodobne ze prve vyjdu trojky. tie hrcky pri trojkach ma asi kazde miminko. Prve idu jednotky, dvojky potom stvorky a az po stvorkach sa prerezavaju trojky. Ale su samozrejme aj vynimky 🙂 prvej dcere vysli najskor dolne jednotky a horne dvojky a az potom horne jednotky :D bolo to vtipne!
@stvura no ved ani ja nie... neviem skade ta mudrost 🙂
@zuzanockamt nema vobec, len slinta... ale inak nic. takze mi si na zubky urcite este pockame 🙂
Ester ma 23 mesiacov a a tlacia sa jej patky momentalne som nahmatala 3 kopceky. Tomu jednemu sa asi nechce... no neviem sa dockat ked uz budu vsetky von lebo je uplne besna. Mali ste to intezivne ale zato rychle 🙂
@hilaris necham sa prekvapit, co sa prve ukaze 😀 ... jednemu synovcovi tiez isli prve trojky a druhemu zase tabulkovo jednotky
ahojte, tak my sme po tyzdni u mojich rodicov, na ktory som sa tesila a nakoniec cely prelezala v posteli chripkou, zase doma...kedze bol chory aj maly a starala sa onho hlavne mama a sestra, cely nauceny rezim vratane samostatneho, spon chvilkoveho, hrania sa az po vecerne zaspavanie v postielke je uplne v prdeli + dalsia laktacna kriza ☹
@elixia aj Tobimu sa potia ruky a nohy
Ahoj, hobit, neboj, vratite sa spat do normalu.
@hobit ahoj,no to si si uzila teda... 😢 Ja mam tiez trochu strach co bude,ked pojdeme domov..a to my ani poriadny rezim nemame 😀
Tak asi to potenie bude ok, zrejme to fakt zdedil po tatovi..tiez si aj nieco lepsie mohol vybrat ako prave to 😀
Vcera som sa stretla s kolegami,dve baby su tehotne,jedna bude rodit o mesiac a ta druha v juli...asi mi sibe,ale mne sa normalne zacnelo po tehotenstve 😀 😀 chapete?? pred par tyzdnami som tu vehementne tvrdila,ze najskor o 3 roky 😀 ale doteraz om sa fakt tesila z toho,ze uz mam po a uzivam si dieta...ale ten cas ocakavania ma cosi do seba...
Stvura - ani nas Domko neda svojich surodencov za nic na svete. Doma sa sice obcas ponatahuje s Patkom o hracku (lebo samozrejme sa chcu hrat obidvaja naraz prave s tou istou - a neplati ani kupovanie rovnakych hraciek, lebo zaujimavejsia je stale ta druha, co ju drzi druhy v rukach), ale ked ide do tuheho, tak ho ochranuje ako ozajstny bodygard (dnes mu isla dat starka akoze po ruke, lebo nieco urobil a Domko hned - Ty ho nebij!. Alebo, ked sa tu hraju, idu do izby, kde je telka, Domko chyti Patka a uz ho vedie - Pod, Pati, ideme sa hrat na bezidrazky. A dalsie vyroky. Ale to by som tu musela strasne vela pisat. No su strasne podareni.
ahojte, tak my as uz tak otacame, e ak citi maly,ze mamiesto, hned je na brusku, a uz nevyskame ani...ak ma nieco v puse, hned zacne vydavat tie svoje neidentifikovatelne hlasky 😀
ženičky chcem sa spýtať dokedy mám dávať bodynká malému.Lebo už teraz máme č.18-24 mesiacov a máme len 5,máme dlhé telíčko,asi na ocina.Nemôžem mu skúsiť dať dlhšie tielka.Prosím poradte.ďakujem
@nikuskabee ves body su aj velke,ja by som obliekala dovtedy,kym nebude na trhu uz pozadovana velkost
@nikuskabee tak ja budem davat body dlho,aby mala krize zakryte. su aj vacsie,tielko sa mu moze vyhrnut.
hej,len každý mesiac potrebujeme väčšie číslo,ved aj svokra mi hovorila,aby som dávala,ale som myslela že vyskúšam,ďakujem a do akého čísla sú body

@mona777 oni nekoja ani tych prvych 6 mesiacov vacsinou.neviem,preco presne.lebo nemaju informacie a v porodniciach hned davaju flasku detom.ked bola mala prvych 15 dni v nemocnici,tak som bola jedina,co odsavala kazdu chvilu a ziadne ine dietatko nedostavalo vylucne materske mlieko,chladnicka na oddeleni bola vzdy plna mojho mlieka 😀 lebo musela byt flasa,tak pre mna bolo dolezite,nech ma aspon moje mlieko,ked mam a spanielky si dosli raz za den odsat a pytali sa,ake je to mozne,ze nasa ma vzdy moje..ani sa nesnazili kojit v podstate.
@elixia nasa sa zvykne potit cela,hlavne ked papa 😀