♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@stvura a nechavala si ho aj plakavat, ked si ho uspavala podla tej metody? ci nebol az taky placko? ... ja mam tu knihu stiahnutu z netu, precitala som ju, ale bola som zdesena ... myslela som si, ze je to trosku o inom, takze na malom to skusat nebudem, ale tak aspon mam nove poznatky 😀
@janica81 1. no ja sama s malou v aute nechodim,ale vzdy je na sedadle spojujazda,totizto,mame starsie auto a vzadu sa neda dat,nejaky problem s pasmi.
2.uspavam na prsniku,vtedy,kedy ona chce spat.teda napr.teraz sa okupala,bola hladna,ale este nie je unavena,tak ju nenutim spat.spi so mnou v posteli.
3.a na kupanie pouzivam weleda mydlo,nie tekute,klasicku kocku a do vody len pohar mlieka a trochu mandloveho oleja,s pokozkou nemame ziadny problem,nemuseli sme ani raz kremovat alebo olejovat 🙂
@stvura mame dost vela aj HMkovych,kedze je to jeden z troch obchodov,kde tu vieme nieco detske kupit,natiahne aj to v pohode,ale tescove mam najradsej,nasa je baculka poriadna 😀
ja sa priznam,ja som si spravila vodicak a odvtedy pre istotu nesoferovala.pocas skusky som mala nehodu,nie mojou vinou,teda vodicak som dostala,ale nejak ma to poznacilo asi 😀
@norikk nooo ja pouzivam kozmetiku Klorane....sedi nam a pekne vonia...ale nekremujem kazdy den...tak kazdy treti...a mydlo od nich pouzivam na zadocek, sampon na hlavicku....no ja som dostala asi 2 peny do kupela od Seba medu...a tak je napisane od 0m...ale nepouzivam ...ani sa zatial nechystam..este odlozim.. 🙂 hadam sa nepokazi
@stvura nooo to sa mi paci.. 🙂
ja som totiž vášnivý šofer...a už chcem aj sama niekde isť s malou a neviem dke ma byt vajičko... 🙂 či vpredu ci v zadu....
my v noci tiez zaspime na cicke..vlastne ona len zamrnkam, strcim cicku a zaspatu prelozim spat do postielky...takze ok....a vecer...pockam ked si 2-3 x posucha ocka a prejdem 2 x obyvacku a buva...len dnes ju MM tak rozblaznil ze zaspala az teraz 🙂
bru noc idem spat 😉
@stvura noo minule sme to tu tusim s lady rozoberali, lebo aj ona ma skorpiona ako ja, a ten moj je este ohnivy drak a 5 jednotiek ma v datume, takze sa s nim nenudim... on nema problem, len aby sa vyventiloval, ked prechadza krizovatkou, stiahnut okienko a hulakat po ludoch... 😝 😅
@janica81ahoj..
1.šoférujem iba ja ,drahý nemá vodičák,ani vzťah ku 4rom kolesám...a Mathy je vždy vpredu,vzadu strašne plače a mám 3 deti,takže muž uteká pešo za autom.. 😀 😀 😀 ale niee
2.cez den spíme vonku-občas aj dlhšie ako pol hodinku... 😉 a večer sa uspávame pri kojení 😉 😉 🙂
3.kozmetiku johnson baby a babe na mliečnu chrastu

to mi pripomina, ze ho musim dat vytepovat a vycistit 😔