♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
andulinka ani nevies ako ti zavidim ja som ju neprekonala a musim davat bacha, ty mas uz protilatky tym padom sa nemas coho bat. 😉
jéjéj ďakujem 🙂 takže dnes to hádam majú už pod kontrolou, ja len či to dieťatko nemôže ohroziť!!!
Uz nie lebo mas protilatky a prekonala si to ked si tehu nebola takze nic lepsie si neviem ani predstavit. Ja musim davat bacha a vsetko dobre umyvat co dam do ust, nechytat macky... 🙄
Co sa tyka krvi jasné ze to maju pod kontrolou ked si ty negativ. 😉
jaj kocky musim ist spravit vysmazany syr so zemiackami,sa mi necche,este mam aj kopec riadov v drese.no ale neni co jest na veceru,treba 🙂
jaj enro chute, hneď by som si dala.... aj keď neviem čo by nato povedal môj dokrútený žalúdok....
aj ja som to mala v tom osmom t take vseliake,strasne nevolnosti cely den,teraz podstatne lepsie sa to upravuje,to pride 🙂
hmm, taky vyprazany syr by ma asi teraz zabil.. moj muz chudak ma tiez dietu...
ja to nemozem jest, ale ani citit, to je este ovela horsie
Ja tiez nemozem na ziadne jedlo ani pomysliet zas, ale nieco uz do seba napchat musim aspon nepriberam. 😉
Konecne treti mesiac este mesiac vydrzat a uz to bude sveta zit... 😅 🙂
macu, tak je super, ze uz je lepsie... ja este stale taky cudny jedalnicek mam, teraz som presedlala na chlieb s maslom a zeleninou, tak cely den iba to pcham do seba 😀 potom zase objavim nieco nove, zase budem frcat par dni na dacom a tak 😅
No mm je uz zo mna zufaly, lebo mi povie ved dnes na veceru mozme dojest to a to co zostalo s pred 3 dni, no a mne to uz na chut nejde 😝 najradsej by som vsetky zbytky vyhodila uz do kosa. 😀 😅
ahojte, pozeram, že zas sa rozvinula debata na temu nechutenstvo a spol ... ja sa musim "pochvalit" - dnes ma prepustili po 4 dnoch z nemocnice - nedelnajsi zufaly stav zaludka - neprestavajuce opakovane vracania sposobili ze som skoncila na gyn. pohotovosti a nasledna hospitalizacia s infuzkami a spol ... uf .... dnes sa citim ok, tak drzťe palce aby mi to vydrzalo - už je to 4.tyzden, co mi je takto, takze ja by som uz aj privitala zmenu 🙂 🙂 🙂 teda k lepsiemu 🙂
iva ja to iste,kazdy tyzden alebo par dni frcim na niecom ino,raz na rozkoch,raz na chlebe,raz na vare,ovoci no stale sa to meni,aspon mame pestru stravu 🙂 ale take 3 dnove jedlo ako vravi mywiel,tiez mi nejde,cerstve je omnoho lepsie na moj zaludok.
johanka to ta strasne lutujem,mne ked byva teraz len zle,tazko to prezivam a ty este vracanie a nemocnica,klobuk dole.
mywiel co sa ti vratili nevolnostii?
Veru vratili ale som aj tak happy 😀 hlavne ze je zubrienka v poriadku ja vydrzim vsetko 😵
no baby teraz práve som zbadala nejake slabé hnedé špinenie, mali ste to aj Vy??? mám sa stresovať?? nebolí ma brucho, len som ostala teraz vecer zaskocena.....
Neviem to zalezi od mnozstva, ale asi si len vycerpana tak si odychni a ak to bude pokracovat zavolaj dokimu aby si bola v klude. Ja si myslim ze horsie je cira cervena krv. 😕
jani ja som to tiez mala presne v 7t a bezala som k dokimu a nic to nebolo,len nejaka ranka na maternici,to mi krvacalo ale dal mi tabletky a preslo.inak odporucujem ist k dokimu vzdy pre pripad,sam mi povedal,ze spinenie nema byt treba prist kazdopadne
baby ja som zas taka nafuknuta teraz na vecer,za cely den co som pojedla pocitam ze to pojde von zajtra rano az,teraz sa mi este nechce 😖 tak budem trpiet
Maci a mala si to viac dni??? či si hneď šla???
Mala mi strasne chce pomahat upratovat tak som jej kupila toto... 😀
http://www.toutpourjouer.com/jouet/set-de-balai...
A do zahrady na hrabanie listov... http://www.toutpourjouer.com/jouet/ramasse-feui...
nie sla som tak po par dnoch,kedze sa mi to stalo tusim cez vikend. 🙂
Ahojte, dnes som bola na prvej poradni, tesila som sa,ze uvidim babo na sone, ale sono mi vobec nerobil, asi preto, ze mi ho robil minuly tyzden, no co uz, tak az nabuduce.
Chcem sa spytat, robil mi kolposkopiu a do tehot. preukazu mi do tej kolonky napisal nieco, co neviem poriadne vylustit, ale vyzera to ako: abnorm. ......neviem, este jedno slovo, co sa neda precitat, ale nic mi nehovoril, ze by bolo nieco zle, tak neviem, co si mam mysliet 😒 Vam tam nieco doki napisal?
Ahojte 🙂
baby, teda vy ste toho popisali ... a nestresujte sa stale ... doktori vedia, co maju robit, aj kedy ake vysetrenia robit
tinke ... ja este ani tehu knizku nemam, tak mi tam nemali, co zapisat ... az 25.2. dostanem, ked pojdem na poradnu ... a sono sa robi len 10 tt, 20 tt, 30 tt ... podla potreby moze byt aj viac, ale netreba plod zbytocne ohrievat lucmi, kym to nie je fakt potrebne
ahojte, co sa tyka plavania, je to vraj odporucane, treba si len dat pozor na to, aby teplota nebola nad 37C, lebo telo matky ma tendenciu sa pri tom prehriat a moze dojst k zbytocnym nevolnostiam....
ahojte baby mne je furt cele dni zle..len fucim ako lokomotiva snazim sa vsetko predychavat...nastastie sa mi to dari..ale s jedenim je to katastrofa takmer nic nejem lebo viem ze keby som sa poriadne najedla slo by to vzapati von...tak len zobkam kde tu..napriklad dnes som zjedla: rano polku lupacky s cajom na obed tanier polievky a plny tanier perkeltu..este sa mi o nom aj tuto noc snivalo ze som si isla nabrat a v tom sa maly zobudil takze som ani neokostuvala.. 😀 no a na veceru dve lyzicky perkeltu co som jedla na obed...vobec som do seba nic nedostala...asi som mala plne brusko z obeda..ja neviem a pred pol hodinkou som zjedla activiu ale len silou mocou lebo konci zaruka tak aby sa nevyhodila ale inak mi je teraz zle...fuj 😝
dakujem zuzanocka, budem sa snazit prist na ine myslienky, keby bolo nieco zle, urcite by mi to doki povedal, treba mysliet pozitivne 🙂
lulu- injekciu po pôrode pichajú každej Rh negatívnej žene, ak porodí Rh pozitívne dieťa, v poradni Ti určite vyšetrovali krv, či sa Ti tvoria protilátky - teda dieťa proti Tebe, niekedy sa nemusia, ale injekcia po pôrode je vraj kvôli tomu, aby sa v ďalšom tehotenstve netvorili protilátky... my to tiež tak s manželom máme, ja som Rh-, on Rh+, ale dcéra zdedila moju krvnú skupinu, je tiež Rh-, takže mne nemuseli nič pichať po pôrode. V dnešnej dobe to nie je problém, žiadne postihnuté dieťa, neboj 😉 Ináč, to je sranda aké kadejaké vyšetrenia nám robia a naše mamy kým vôbec zistili, že sú naozaj tehotné a to prekvapenie po pôrode, že či sa narodilo dievčatko albo chlapček, prípadne hneď dve naraz ako sa to stalo mojej svokre, už si myslela, že má odrodené, keď tu zrazu druhé chlapča (môj terajší manžel 😀 ) sa pýtalo von... a možno si dopredu nerobili toľko starostí ako my - ale zase to vrecovité tehotenské oblečenie 70.-tych rokov im nezávidím 😀
dobre ranko ale ste toho popisali... no mne nevolnosti pomalicky zacinaju ustupovat ale moj jedalnicek je tiez obmedzeny a hlavne nemozem jest maso lebo to je potom zle nedobre ja idem na sono buduci tyzden tak uz sa velmi tesim ako sa ma nas drobcek.. baby v ktorom tyzdni dokazu povedat pohlavie?

Nebezpecné je to len ked je matka - lebo dieta bude + a telo matky si vytvori protilatky proti dietati. Inejkcia sa dava az v 20tt tusim.