♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@gumimaci no je tam vyhradena hodina - prvykrat sme boli asi 20 minut,druhy uz asi 35...Boli sme v detskom bazene,neviem kolko stupnov mala voda,no extra tepla teda nebola 🙂 Zatial som kupila plienky (Huggies tusim),s tym,ze ked bude maly spokojny a budeme chodit pravidelne,kupim plavky..
@gumimaci u nas su specialne kurzy pre babätka, cena je 90€, ale som zabudla za kolko hodin 😀 ... ja uvazujem tak od aprila, maja zacat ... ak nebude prebiehat vtedy kurz, tak budem chodit len tak sama s nim ... a planujem kupit tie plavacie plienky
Ahojte...
normálne som sa na tom článku vytočila....nie nad jeho obsahom...ale jedno vydanie píšu plávajte plávajte je to super, v o polroka zase je to pre dieta stresujúce.... no už ani boh nevie...
nasa Nela ma vodu velmi rada...sem chodi na tenis vela mamiciek co chodia, alebo chodievali plavat....a vsetky boli nadsene, deti sú zivsie a hlavne podotýkam ich nazor ,,menej sa boja o dieta pri kontakte s vodou, ci uz na kupku, dovolenke ale aj vo vani..." na druhej strane zase vsetko ma svoje pre aj proti...
ja som rozhodnuta plavanie vyskusat, uskodit to nemoze, a skor ma ovplyvnia nazory mamiciek v praxi, a tie su velmi velmi spokojne..
@zuzanockamt u nas su dokonca 2 moznosti...pláva sa 2 x do tyzdna + po plavaní detská sauna....platí sa 70,- eur mesiac.. 🙂 my tiez chceme zacat v apríli....
Hm,tu som nasla kurzy ze 12-15£ za jednu lekciu (=pol hodiny) raz do tyzdna...takze dobrych 150£ za kurz,no nech si nechaju 😖
@janica81 aj u nas je to presne tak isto 70e a tiez 2 krat do týzdna a sauna....tiez asi pojdeme od aprila pozerala som aj fotky na nete aj video a je to super 🙂
my sme boli na plavarni a maly plakal hned ako som mu namocila nohu..skusime zase neskor..ale plakal fakt strasne a pritom doma sa kupe strasne rad..
Ozaj maminky čo prikrmujete....idem sa Vas spýtať, že ked ste zacali, najprv to bola teda mrkva...
- Ako ste ju pripravili??
- Kde kupujete zeleninku?
- A koľko toho na prvýkrát mam pripraviť?
@katrin31 no presne to...ze pre tvojho to zrejme stres bude,mozno ani nie z vody,ale z prostredia..aj ja som cakala podobnu reakciu a nic,dieta spokojne 🙂 Takze neverim,ze plavanie je pre deti stres,teda urcite nie pre vsetky..treba vyskusat...
@janica81 ja som dala ako prve zemiak...kupila som organic,jeden uvarila a rozmixovala..a zjedol asi 2 lyzicky 🙂 potom som kupila aj organic mrkvu...ta mu celkom chutila..ale teraz som uz dala obycajnu,aj brokolicu..
Na prvykrat urcite staci trosicku iba..pripadne urob viac a daj zamrazit jednotlive porcie...
Skusenejsie iste poradia lepsie 😉
aj mna by zaujimalo, ako sa vari nad parou?? ja viem,len ako sa vaia knedle na pare, ale mrkva?? 😅
ranecko sa praje....
nas milacik sic e vcera zaspal krasne a bez protestov 19:00 ale vynahradzuje mi to os stvrtej rana 🙄 a to som ho nasla v postielke bez nohavic pyzamovych a ponoziek- jednoducho si to vyzliekol exibicionista jeden.. 😝
@norikk ja robim na pare na sitku, ktore sa vlozi do hrnca...
@gumimaci aj my sme boli hore, keby som vedela, ze si tu... 😉
@gumimaci my mame tie plienky z DMky, 1x vydrzal asi pol hodku...
@zuzanockamt to bude asi 10 lekcii, aka dobra cena, my sme vyvalili 150 😖
@janica81 este lepsia cena....v tomto je BA hrozna....ja som kupila bio mrkvu v bille, a staci ti 1 na zaciatok, normalne som ju uvarila vo vode a pomixovala s troskou tej vody
nas ide vyplut dusu 😀 robi same habuu habuuu brrr...naspuli pusu a ide 😀
Ahojte ,mate niektora skusenost s alergiou na jedlo.Malinkemu zatial davam mrkvicku,zemiacik,tekvicku...skusili sme broskynovu presnidavku a cely sa mi osypal 😲 Davate uz aj bananik?

@elixia kolko ste vo vode? chodite do detskeho, ci hlbokeho? plavky, ci plavacie plienky? kazda dobra rada sa pocita 🙂