icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

katarinajurikova
2. mar 2011

@norikk hehe aj nas...dnes rano plakal ,chcel ist na ruky a starsi syn ho chcel zabavit ,neslo mu to.A vravi mama ja idem radsej do skoly mna to uz nebavi 😀

gabika17042010
2. mar 2011

Ahojte, my uz papame treti den mrkvicku, horkotazko sa mi podarilo to rozmixovat, pol mrkvy, trocha z vyvaru plus trocha mojho mliecka. Mala spapala asi 10 lyziciek, zapila este mlieckom, no potom aj pri grgani vyvrackala dost takze netusim kolko v nej ostalo. Ale v plienke som mrkvicky nasla takze predsa 😉 Dnes ideme na zemiacik.. Podla vas sa oplati kupovat Avent mixer??

gabika17042010
2. mar 2011

Zeny poradte, mala si zacala cumlat palcek a tak sa upokojuje aj zaspava. A ked jej ho vymenim za cumlik tak place. Predtym cumlik nechcela, ale dost na mne visela.. Nechcem aby sa jej zdeformovali dasienka a palcek ☹

norikk
2. mar 2011

@gabika17042010 my mame ten problem dlhsie...nepodarilo sa mi ho oducit.....skus jej davat cicu zakazdym ked si da palcek.....moj si ho dava do pusy,este aj ked ho kojim......

elixia
2. mar 2011

@gumimaci 😀 sikovny,ked sa uz aj povyzliekat vie

norikk
2. mar 2011

ahojte,chcem sa opytat,ako budete teraz v jari obliekat drobcov....my mame len hrubu kombinezu zo zimy, newem ci mu mam kupit nieco tensie, alebo bundicku,absolutne newem,co mu obliekat

gumimaci
2. mar 2011

@elixia to ano, a vsetko perfektne mokre- ozuzlane 😝
@norikk urcite tensiu jarnu bundicku, pod to mikinu, body a nohavice ... 😉

norikk
2. mar 2011

@gumimaci ake nohavie?? myslis,zeby stacili rifle a pancusky?? ci mas namysli hrubisie?? lebo ja som s tych mamiciekl co ked nenaobliekaju dieta ako cibulu,tak maju dojem,ze mrzne 😀

norikk
2. mar 2011

a davate detom nejake topanocky??

zuzanockamt
2. mar 2011

@norikk dietatu staci vzdy len o jednu vrstvu viac ako si das ty ... stretla som sa uz aj s nazorom pediatra, ze dieta treba obliekat tak ako sa obliekas ty, ziadna vrstva naviac ... ja davam dlhe body, pancuchy, teplejsie nohavice (rifle vobec nedavam, nepaci sa mi to), tricko s dlhym rukavom a bundicka, no a ciapka a este ponozky 2 ks - takto ide do kocika a do autosedacky

gabika17042010
2. mar 2011

@norikk No ved toto, betarka, aj ked ma dudlik tak ku nemu prestrci ten palcek... Namacat do korenia je iste hovadina, ved si neotravim decko, ze? 🙄

gumimaci
2. mar 2011

@norikk podobne ako zuzka, ale obliekame aj rifle 🙂 topanocky davam do autosedacky, do fusaku davam hrube ponozky na pancusky

norikk
2. mar 2011

@gabika17042010 ani newem,ci ma este tolko rozumu, aby ked mu to nechutilo, tak aby potom nedaval nabuduc....u nas to neni az take kriticke, aby mal do ziveho vycucane, to neter bola taka, ze si potom omotala rukav kolo palca a to zuzlala....furt stale 😀

norikk
2. mar 2011

@gumimaci len rifle a pancusky,neni to zima???

jauz chcem aspon 15 stupnov, aby som nemala stach tenko obleict

gumimaci
2. mar 2011

@norikk sak ide este do fusaku, a ked je chladnejsie ma este aj deku... ondrej sa zas dost poti, kebyze to prezeniem tak ho potom mozem zmykat

nyuso2
2. mar 2011

@janica81 dakujem

hobit
2. mar 2011

@gabika17042010 ja by som mixer nekupovala, my papane 6 dni a uz asi za par dni idem prestat mixovat, budem len pretlacat vidlickou, aby si na to velmi nezvykol...

hobit
2. mar 2011

@gumimaci ty mixujes Ondrejkovi obediky?

elixia
2. mar 2011

@norikk by si mala vidiet ako tu otuzuju deticky uz od narodenia 😀 Take,ze pancusky,ponozky,to oni voobec nepouzivaju...bezne vidis deticky s holymi nozkami a nie len v lete..vcera sme stretli maminu s takym drobcom,mozno partyzdnovym..ziadna ciapka,ziadna kombineza,bolo oblecene ako my doma...a vonku dost fukalo teda 😒

gumimaci
2. mar 2011

@elixia 🙂 to si pamatam, ked som bola v londyne u kamosky na navsteve, tak som tiez pozerala, bolo vtedy dost zima aj ked bol len september a lialo v kuse a detusky len v sandaloch bez ponoziek v sporiakoch 😅

@hobit zatial mixumej do hladka, ale akurat dnes rano som rozmyslala, ze skusim zajtra na hrubo mrkvu pomixovat... uz mal aj vajko v spenate pretlacene len vidlickou a spapal bez problemov 🙂

gumimaci
2. mar 2011

baby ako sme sa bavili o tych autach, tak dnes som chcela prevetrat tatosa, ktory mi stal 3 tyzdne pred domom,, ze skocim s drobcom na vacsi nakup... a hovno hovno zlata rybka akvarium nebude 😝 starterom som ani neotocila, hned sa vypol, no parada. Maly obleceny, narvany v sedacke, tak zas vybrat, vyzliect ach jaj...

norikk
2. mar 2011

@elixia viem, uz som pocula vsade, ze v anglicku je to tak 😀

danabel
2. mar 2011

Ahojte, ináč aj v Belgicku je to tak s tým otužovaním...ale deťom ako vedľajší účinok otužovania po tvári stekajú sople a nikomu to nevadí...
...chcem sa spýtať či dávate okrem čajíka aj čistú vodu? Lebo mne už viacerí vraveli, že by som mala dávať, že nie len čaj, lebo, že z vody sa lepšie napije, no mne vodu veľmi nechce...

stvura
Odpoveď bola odstránená
estterka
2. mar 2011

tak tu je iny extrem,30 stupnov,ledva zijeme jak je teplo,bezvetrie ( @elixia aj take sa stava 😀 ) nasa plienka,bezrukavove bodycko aj to sa poti a kamoska ma dieta v body dlhyrukav,pulovrik,rifle,ponozky a teple topanky...a ked sa spyta muza,ci mu neda dole ten svetrik,ze vsak je teplo tak on povie"nie,preboha,vsak obcas fukne vietor...) a vecer chodia zasadne s plastom proti dazdu na kociku,proti zime(18 stupnov) a tiez nosia deti v takych fusakoch,ze ani vy take nemate v zime u nas hrube 😀

norikk
2. mar 2011

@stvura nam su zas male, maly ma10 cm nozicku 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
mikusik
2. mar 2011

budete pouzivat choditka?pocula som ,ze to nieje najlepsie.konecne je pekne 🙂 🙂 🙂

zuzanockamt
2. mar 2011

@norikk ja topky nedavam zatial, mam nejake, ale cizmicky co ma su mu uz male ... bola to velkost 3 - 6 m ... na jar a na leto mu pokupim, teraz ma nohu dlhu 11 cm

@hobit aj ja mixujem este stale a to uz Jurko jedava prikrmy asi mesiac a pol a robim mu to dost riedke, aby ho nezapekalo, ja planujem mixovat dlhsie, on je dost problemovy, co sa techniky jedenia tyka uz od narodenia, takze si neviem predstavit ako by jedol len popucene vidlickou 😝

gumimaci
2. mar 2011

@stvura ale kde, s rychlostou to nema nic . v druhej polohe klucik ani neskusa tocit, hned chcipne.. to je diesel a ked 3 tyzdne stoji na mraze, tak sa ta baterka jednoducho vymlati .. no moja chyba 😅 a to nosim pre istotu rezervne zhavice 😀 uz som volal do roboty, ze ked sa mi to do piatku podari aspon cez kable nakopnut tak mi to tam pozru a nabiju baterku... a mozu zrovna povysavat a umyt, ked uz ide ta jar 😀