icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

norikk
2. mar 2011

@stvura aj ja mam 3 😀 ale drobec je velky po tatoej strane, ked budeme mat babu,cakam,ze bude drobna

stvura
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
2. mar 2011

@stvura nooo ja mam doma riadneho chlapa 😀

norikk
2. mar 2011

a nie su choditka neortopedicke??? aj my uz mame jedno od sestra davno schovane,ale nemam v plane davat ho tam,ale ked vas tak citam....

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
2. mar 2011

@stvura ano mas pravud....napr davame maleho sadat furt sedi ci na kolenach hlavne 😀
vela veci vytykam mojim sestram a mame....tak ale, neevidim na sebe ziadnu vadu 😀 akurat som sportove drevo, mohli ma viac viesť k tomu....ale nemam ani skoliozu, ani nic takeho charakteru...

gumimaci
2. mar 2011

@stvura aj nas sa uz snazi plazit asi 2 tyzdne, po posteli to aj dokaze (zabori hlavu do matraca a ide sa 😀 ) dokonca si kazdy den vyzaduje aby som ho davala na brusko na zem, on je spokojny a co mam byt teraz vystresovana z toho, ze tvrde studene a nebodaj spinave to je??? ja uz teraz vidim ze da do pusy uplne vsetko co najde, to sa neda ani ustrazit 😝

elixia
2. mar 2011

@stvura mne prave dnes kamoska pisala,ze jej maly uz stvornozkuje z izby do izby..ma 7 mesiacov 🙂 No u nas nic take nehrozi, ani na bruchu nechce byt...hlavu zaryje a reeev akoby som mu neviem ako ublizovala..

My topanocky davame,kedze mama sa pocas tehu vytesovala a nakupila ich jak pre trojcata. U nas je ale problem,ze ma nozku jak spekacik a tazko mu je nieco na nohu navliect..zrejme bude mat po mne vysoky priehlavok,takze topanky budu sranda este 🙂

Zeleninku mixujem,ale nie uplne dohladka,ani sa to neda pri tom mnozstve 🙂 Dnes papal mrkvu s brokolicou..plna pusa zelenej hmoty a dieta urobilo pfuuuu...a zelena hmota bola zrazu vsade 😀

gumimaci
2. mar 2011

@elixia to je este dobre, mne si kychol s pusou plnou mrkvy, 2x po sebe... to bol brajgel 😝 😀

gumimaci
2. mar 2011

@elixia a vy sme o mesiac mladsi, vy mate este casuuu na vsetko 🙂

estterka
2. mar 2011

@elixia a ako teda navliekas tie nopanocky? ja ich mam plno a nenatiahnem jej na nozicky ☹

baby,zufala som uz z balenia..a tej zimy co nas caka,no bolo mi toto treba? 😔 😠 😀

elixia
2. mar 2011

@gumimaci 😀 ved ja viem, zatial sme len mrkvu,brokolicu a zemiak papali.. 😀 nedavam mu ani kazdy den a ked nechce,netlacim...

@estterka no davam iba tie,do ktorych mu narvem nohu...do kocika by som ani nedavala,ale kedze uz len satkujeme,tak nechcem aby bol naboso..tie co nosi teraz,su o niekolko cisel vacsie, take,co by mu boli na dlzku mu neobujem.
Vidis,bolo ti to treba..mali ste pockat,kym bude trochu teplejsie 🙂 My ideme v polovici aprila,snad uz aj u nas bude teplejsie...

gumimaci
2. mar 2011

@elixia ja som myslela s tym lozenim, ze ti nechce byt na brusku 🙂

estterka
2. mar 2011

@elixia ani by mi nenapadlo,ze bude este takato zima.uz neskor sme kvoly MM nemohli,lebo teraz musel dovolenku zobrat.ale skor ako ta zima ma teraz nicia tie pripravy.. 😒 😒

hobit
2. mar 2011

@zuzanockamt mne sa zda, ze Tobi sa celkom pekne chytil na to papanie, tak skusim nepomixovat a ak to nepojde tak to zase pomixujem

hobit
2. mar 2011

@gumimaci nas sa tiez plazi po zemi, na deke co tam ma prestretu, vydrzi chvilu a uz je na podlahe, ja ho nechavam, ved nech sa zdokonaluje chlapec 🙂

hobit
2. mar 2011

baby, prosim vas, mate este niekto problemy s grckanim, ci uz len my? to je hroza, 100x za den pogrcany, ked to bolo len mlieko, to sa este dalo, ale teraz ked sa to zrazi s tou mrkvou 😖

elixia
2. mar 2011

@gumimaci ahaaaa 😀 no ale tak trochu by sa mohol uz snazit...on ani sediet,ani lezat,len stat..aj ked lezi a dam mu ruky,tak sa uz nevytahuje do sedu,ale zaprie nohy,hodi ritkou a rovno na nohy 🙂

@estterka ved hej,my sme vlani zaciatkom aprila mali svadbu doost kosa bola este,ani sme sa nemali kde ist fotit. Kedy presne idete?

estterka
2. mar 2011

@elixia pozajtra 😕

zuzanockamt
2. mar 2011

@hobit no nas Jurko je nestandardny model 😀

elixia
2. mar 2011

@estterka som ta chcela potesit,ze mozno sa este otepli,kym pojdete,ale za dva dni uz asi nie 😒

estterka
2. mar 2011

@elixia mile od teba 😀 a dojdeme o polnoci,takze to aj pod nulou bude...

hobit
2. mar 2011

@estterka juj, tak to bude dobry teplotny sok 😲

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
krtica11
2. mar 2011

ahoj baby chcem sa vas spytať či už niekto davate ovocie a ak ano či potom davate ešte zapiť mliečko.Mi papkame všetku zeleninku bez problemov preto by som chcela skusiť už ovocie

majjjka24
2. mar 2011

baby, čo už prikrmujete, ako reagovali vaše detičky na jedlo, ja som malemu dala prvykrat len stvrt lyzicky mrkvy, roztlačenej vidličkou a tak ho natiahlo, ze som sa zlakla, ze sa dusi 😲 😲 este papat prikrmy nejdeme,dala som len malemu skusit, aby na nas hlados nezazeral 😀 😀 prve prikrmy musia byt asi uplne na kasicku rozmixovane, vsak? A novinka, dnes sme malemu skusili namiesat do mliecka(odstriekala som si 40ml) malu lyzicku ryzovej kasicky.. Veľmi mu to chutilo ale az tak pahltne papal, ze polovicu vyvrátil ☹ Uz tyzden zaspava velmi zle a budi sa kazdych 20 minut, akurat zaspim a mrnci, tak dufam, ze sa dnes konecne vyspime 🙂 🙂

zuzanockamt
2. mar 2011

@krtica11 ja davam jablko s mrkvou, zje toho asi 200 ml a za taku hodinku este vypije asi 120 - 150 ml mlieka, hned nechce

panki
2. mar 2011

@hobit neboj nie len vy - aj my ešte grckáme 😒