icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

majjjka24
4. mar 2011

@zuzanockamt my tiez maleho nechavame iba mojej mame a tej mozem verit, ze malemu nic neda bez mojho dovolenia... 🙂

majjjka24
4. mar 2011

@zuzanockamt 2 detské obchody su v obchodaku v klinci.. a potom dalsie dva su v meste, jeden je na namesti POHviezdoslava, vedla svetla a lekarne a dalsi je oproti pizzerii fortuna.. potom by mal byt este jeden v obchodnom dome medium, ale tam som este nebola..

hobit
4. mar 2011

Dobre ranko.....aky spaci vak si mam nechat kupit v Londyne?

mischel66
4. mar 2011

@majjjka24 aj ja som mala :( zo zaciatku som bola najlepsia nevesta a po case mi nevedela prist na meno....

mischel66
4. mar 2011

@majjjka24 psov mozme dohodit mame cane corso a asi budu v aprili steniatka :D

majjjka24
4. mar 2011

@mischel66 no tak až tak o rok ak budete mat znova 😉

mischel66
4. mar 2011

@majjjka24 moja svokra nas stiahla naspät do Ke zo zap. slovenska s tym, ze budeme sami byvat v byte po babke...ani nehovorim, ze ked sme sa vratili, tak tam dala podnajomnicku, my sme cele leto byvali na chate az do oktobra a na zimu som hladala podnajom tak hrala urazenu lebo my s nou nechceme byt a aby toho nebolo malo, tak ked sme byvali na chate sme jej platili najomne v byte...to uz som vybuchla od zurivosti, tak ona mala sama taky prijem ako my dvaja do kopy a este mala tu drzost pytat od nas peniaze na najomne lebo nato nemala...joj hovori sa, ze o zosnulych len v dobrom, ale mne za posledny rok svojho zivota tak vela ublizila, ze sa jednoducho nato zabudnut neda...mozno to vyznie hnusne, ale ja mam v sebe este stale tolko zlosti 😠 od rodicov a svokrovcov co najdalej....najlepsie je samim a od kazdeho mat pokoj...

mischel66
4. mar 2011

@majjjka24 neni problem dojedname... 😉

majjjka24
4. mar 2011

@mischel66 ja mam tiez kvoli nej velmi vela zlosti v sebe a neviem to nijako potlacit, vzdy najskor hladam v ludoch to dobre, ale tu som nic nenasla... ☹ ked ona neublizuje len mne, ale aj druhej svagrinej.. cakali babatko a nemali kam ist lebo maju len jednu izbu a svokrovci maju volny cely dom, a ona jej povedala, ze tam sa nezmestia, ze nech si hladaju byvanie inde.. chuda svagrina potratila, tak uz byvanie neriesia, ale nebavi sa s nimi... 😠

majjjka24
4. mar 2011

ale uz dosť o svokrach, lebo to este vacsiu zlost vo mne prebudza 😠 😠 včera večer náš drobec ,,preryl" pol postele, zaryl hlavu, zdvihol zadok a normalne vystrel nohy a posuval sa... neverila som vlastným očiam 😀 😀

estterka
4. mar 2011

ahojte,tak vecer letime do zimy,brrrr..drzte palce,hlavne nech sa mala nepokaka az za usi v lietadle,ako to ona vie 😀

elixia
4. mar 2011

@estterka stastnu cestu,neboj,bude to dobre.. 😉

hobit
4. mar 2011

@estterka stastnu cestu 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
stvura
Odpoveď bola odstránená
ellisabet
4. mar 2011

@majjjka24 ja nemixujem, od začiatku len popučím vidličkou a žiaden problém. Musím zaklopať, ale malý by zjedol aj klince 😀 . A čo sa týka svokry, tak mne dosť pomáha, lebo mi ho stráži, kým som ja v škole. Ja poviem mojmu ako si to predstavujem, alebo čo nemá svokra robiť a on je to potom povie a našťastie to rešpektuje. Napriklad teraz maju problem, že malý má už sediet.
Neviem kto to tu písal, ale aj mne sa malý vyhadzal z broskynovej presnidavky

ellisabet
4. mar 2011

Ahojte!
Chcela by som sa opýtať, kupovali ste už niekto dalsiu autosedačku? Neviete mi nejaku poradit? do vajička sa už nezmestime. Dakujem

katrin31
4. mar 2011

@ellisabet kamoska moja to vyriesila tak ze kupila autosedacku od 0-18 kg..teda do nejakych troch rokov..je tam taka vlozka do nej biela kym nema este 9 kg a potom sa to vyberie a dieta sa otoci v smere jazdy..dovtedy je v protismere..lebo kym nemaju 9 kg, nemali by byt v ausedacke co je od 9 kg..ale tu autosedacku ona vyuzila iba asi na tri jazdy, lebo jej mala uz mala 8,5 kg a sestra jej kupila v nemecku inu..tak tuto predava, ak by si chcela..pozri si chicco proxima 0-18, ma bielo ciernu..nova stoji 160 a predava ju za 100..

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
4. mar 2011

@ellisabet my sme kupili Britax 9-18kg..pravdu povediac,kupili sme ju,lebo bola zlacnena na polovicu,musim popozerat tie testy,ako obstala 😀
Aj Britax ma taku ako pisala Katrin,co ma vlozku pre mensie deticky do 9kg a je otocena proti smeru jazdy a neskor sa da otocit v smere jazdy...
Zatial sme ju neskusali,ale chrust uz ma 9kg,takze cez vikend asi vyskusame..

gumimaci
4. mar 2011

@elixia ahoj, tie britax su vraj dobre ja teraz uvazujem nad kupou autosedacky tejto znacky... od 9-36kg. stoji sice okolo 200€ ale je aj polohovatelna a teoreticky uz inu nemusime kupovat...

elixia
4. mar 2011

@gumimaci tu su velmi oblubene,zrejme aj preto,ze su z tych cenovo dostupnejsich...nepodarilo sa mi zatial najst ako obstali v testoch,budem este hladat. 🙂

gumimaci
4. mar 2011

@elixia my prave hladame nejaku dost pohodlnu a bezpecnu.. preto velmi setrit nechcem na sedacke. sme v aute dost casto, tak preto.

gumimaci
4. mar 2011

@janica81 @hobit dostala som tip na apartmany pri splite, su priamo na plazi, ziadny extra luxus ale ani nie nejaka sarapata... len cakam na link, preposlem vam ho potom ak chcete... 🙂

elixia
4. mar 2011

@gumimaci ahaaaa.takze Britax je to iste co Romer 🙂 Tie som nasla a naozaj v testoch nedopadli najhorsie,tak celkom dobre sme snad kupili. My mame hned tu prvu,ruzovu...teda nie celkom,kedze nasa je 9-18kg..kdesi som citala,ze je leosie kupovat ich postupne,podla vahy...ale neviem co je na tom pravdy.

http://www.babymarket.sk/sk/177/19/romer-eclips...
tuto mame,ale v tom ruzovom prevedeni,lebo ruzova bola zlacnena na polovicu...teda na 60£ 🙂

Ved ja tiez zas nechcem cenu na ukor bezpecnosti...tak hadam sme to nakoniec dobre skombinovali🙂

gumimaci
4. mar 2011

@elixia aj ja som pocula, ale kedze do 18 kg ma vlastne bezp. pasy a splna vsetky EU normy tak by som v tom problem nevidela..

hobit
4. mar 2011

@stvura dakujem
@gumimaci no posli posli 😉

janica81
4. mar 2011

@gumimaci jasne daj...aj mne maju v pondelok doniest kontakty a foto...takze posuniem zase Vam
🙂

katrin31
5. mar 2011

@ellisabet
@stvura ja som ju neodporucala, len som pisala ako to vyriesila moja kamoska..🙂