♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@zuzanockamt 2 detské obchody su v obchodaku v klinci.. a potom dalsie dva su v meste, jeden je na namesti POHviezdoslava, vedla svetla a lekarne a dalsi je oproti pizzerii fortuna.. potom by mal byt este jeden v obchodnom dome medium, ale tam som este nebola..
Dobre ranko.....aky spaci vak si mam nechat kupit v Londyne?
@majjjka24 moja svokra nas stiahla naspät do Ke zo zap. slovenska s tym, ze budeme sami byvat v byte po babke...ani nehovorim, ze ked sme sa vratili, tak tam dala podnajomnicku, my sme cele leto byvali na chate az do oktobra a na zimu som hladala podnajom tak hrala urazenu lebo my s nou nechceme byt a aby toho nebolo malo, tak ked sme byvali na chate sme jej platili najomne v byte...to uz som vybuchla od zurivosti, tak ona mala sama taky prijem ako my dvaja do kopy a este mala tu drzost pytat od nas peniaze na najomne lebo nato nemala...joj hovori sa, ze o zosnulych len v dobrom, ale mne za posledny rok svojho zivota tak vela ublizila, ze sa jednoducho nato zabudnut neda...mozno to vyznie hnusne, ale ja mam v sebe este stale tolko zlosti 😠 od rodicov a svokrovcov co najdalej....najlepsie je samim a od kazdeho mat pokoj...
@mischel66 ja mam tiez kvoli nej velmi vela zlosti v sebe a neviem to nijako potlacit, vzdy najskor hladam v ludoch to dobre, ale tu som nic nenasla... ☹ ked ona neublizuje len mne, ale aj druhej svagrinej.. cakali babatko a nemali kam ist lebo maju len jednu izbu a svokrovci maju volny cely dom, a ona jej povedala, ze tam sa nezmestia, ze nech si hladaju byvanie inde.. chuda svagrina potratila, tak uz byvanie neriesia, ale nebavi sa s nimi... 😠
ale uz dosť o svokrach, lebo to este vacsiu zlost vo mne prebudza 😠 😠 včera večer náš drobec ,,preryl" pol postele, zaryl hlavu, zdvihol zadok a normalne vystrel nohy a posuval sa... neverila som vlastným očiam 😀 😀
ahojte,tak vecer letime do zimy,brrrr..drzte palce,hlavne nech sa mala nepokaka az za usi v lietadle,ako to ona vie 😀
@majjjka24 ja nemixujem, od začiatku len popučím vidličkou a žiaden problém. Musím zaklopať, ale malý by zjedol aj klince 😀 . A čo sa týka svokry, tak mne dosť pomáha, lebo mi ho stráži, kým som ja v škole. Ja poviem mojmu ako si to predstavujem, alebo čo nemá svokra robiť a on je to potom povie a našťastie to rešpektuje. Napriklad teraz maju problem, že malý má už sediet.
Neviem kto to tu písal, ale aj mne sa malý vyhadzal z broskynovej presnidavky
Ahojte!
Chcela by som sa opýtať, kupovali ste už niekto dalsiu autosedačku? Neviete mi nejaku poradit? do vajička sa už nezmestime. Dakujem
@ellisabet kamoska moja to vyriesila tak ze kupila autosedacku od 0-18 kg..teda do nejakych troch rokov..je tam taka vlozka do nej biela kym nema este 9 kg a potom sa to vyberie a dieta sa otoci v smere jazdy..dovtedy je v protismere..lebo kym nemaju 9 kg, nemali by byt v ausedacke co je od 9 kg..ale tu autosedacku ona vyuzila iba asi na tri jazdy, lebo jej mala uz mala 8,5 kg a sestra jej kupila v nemecku inu..tak tuto predava, ak by si chcela..pozri si chicco proxima 0-18, ma bielo ciernu..nova stoji 160 a predava ju za 100..
@ellisabet my sme kupili Britax 9-18kg..pravdu povediac,kupili sme ju,lebo bola zlacnena na polovicu,musim popozerat tie testy,ako obstala 😀
Aj Britax ma taku ako pisala Katrin,co ma vlozku pre mensie deticky do 9kg a je otocena proti smeru jazdy a neskor sa da otocit v smere jazdy...
Zatial sme ju neskusali,ale chrust uz ma 9kg,takze cez vikend asi vyskusame..
@gumimaci ahaaaa.takze Britax je to iste co Romer 🙂 Tie som nasla a naozaj v testoch nedopadli najhorsie,tak celkom dobre sme snad kupili. My mame hned tu prvu,ruzovu...teda nie celkom,kedze nasa je 9-18kg..kdesi som citala,ze je leosie kupovat ich postupne,podla vahy...ale neviem co je na tom pravdy.
http://www.babymarket.sk/sk/177/19/romer-eclips...
tuto mame,ale v tom ruzovom prevedeni,lebo ruzova bola zlacnena na polovicu...teda na 60£ 🙂
Ved ja tiez zas nechcem cenu na ukor bezpecnosti...tak hadam sme to nakoniec dobre skombinovali🙂

@zuzanockamt my tiez maleho nechavame iba mojej mame a tej mozem verit, ze malemu nic neda bez mojho dovolenia... 🙂