♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte,dosli sme v poriadku,let bol tiez kludny,az na strasny zufaly zachvat palcu pri nastupeni do lietadla,ale potom uz bolo ok.aj zimu celkom dobre zatial znasame,len chvilku sme boli vonku dnes. naobliekala som ju ale poriadne,neviem ci nie az priliz 😀
@elixia ahoj, ty latkujes, vsak? ... vedela by si mi, prosim ta, poradit, co a hlavne kolko kusov by mi bolo treba, keby som teraz chcela zacat? ... ja uz som pokukala hadam vsetky mozne stranky, ale zda sa mi toho neskutocne moc ... asi najlepsie by mi boli tie plienky vsetko v jednom v uni velkostiach, nie? ... lebo z tych vkladacich stvorcov som jelen 😅 ... ak by som s tym zacala, tak by som davala latkove zatial len cez den a postupne by som mozno presla aj na noc ... a este by ma zaujimalo, v ako prostriedku to peries? ... teda, ci to musi byt nieco specialne alebo staci obyc detsky prasok a avivaz sa tam nedava, vsak?
Ahojte, musime sa s Kristinkou pochvalit, uz druhy den neuspavame hojdanim (teda aspon na noc..) len si spievame. Ale je to na ukor toho, ze teraz si zacala cmulat palcek 🙄 a tak sa vlastne sama uspi. Ked je ho vymienam za cumlik tak place..
@gabika17042010 ja maleho uspim jedine pri kojeni alebo pri pití čaju, alebo ešte tak na ockových rukách 😒
@ellisabet Toto velmi dobre poznam, my uz pol roka hojdame, posledny mesiac uz na fitlopte..takze sa preto vytesujem ze sa zadarilo bez hojdania, uvidime ako to pojde dalej..no cez den asi budeme hojdat lebo inak skoro vobec nechce spat a ked tak len 20 minut 2 alebo 3 krat...
Baby mali by ste vidiet ako malu stopem mrkvickou a zemiacikom, robim jej to s mojim mlieckom, take riedke a davam flaskou s lyzickou. Ma rada lyzicku takze to celkom ide 🙂 Akurat ze prska ako macka s plnymi ustami a jedlo je vsade okolo 😉
Poradite mi ako mam uvarit hovadzie masko? V klasickom hrnci asi 2 hodiny az,, ze?
@gabika17042010 ja uspavam tiez len rukach, resp. v satke ... stalo sa uz, ze zaspal aj sam asi 2 - 3 - krat, ale to uz bol ako ja hovorim "predspaty" 😀 ... cize sa zobudil, pokukal a potom nejako zaspal, ale to bolo len vecer ... denny spanok ma taky ako tvoja mala
@gabika17042010 aj ten moj vela to cez den nenaspi, niekedy len tak 5 -10minut. Ja tiwž miešam s mojim mliečkom, ale nie riedko, len tak trocha mlieka davam. A prečo ju krmiš aj flaskou?
@gabika17042010 my tiez zasadne len na rukach...cez den mi tak aj spi,ked ho polozim,do 10 sekund je hore 🙂 tak snad sa od toho oduci raz..najneskor v juli,ked sa vratim do prace 😀
Hovadzie najlepsie v tlakovom hrnci ak mas.. 🙂
@ellisabet no ja som ti asi velmi neporadila 🙂
Aby som sa nezabudla aj ja pochvalit....od vcera sa pretacame na brusko 🙂 Najlepsie je,ze sa mu to zapacilo,pretoci sa a o chvilu rev,lebo na bruchu byt nechce...
Dnes tato krmil mrkvickou so zemiakom...neviem,co robili,ale ta mrkva bola vsade,maly ju mal v nose, na oboci,rukach..a hlavne nechapem,preco ju mal moj muz na tricku vzadu na chrbte..ked som sa ho pytala,co to stvarali,vraj sa nemam starat..a uz mu nemam davat taku mrkvu co vsetko zafarbi...🙂))
@ellisabet No ja jej tu zemiakovu alebo mrkvovu polievocku dam do flasky na konci ktorej je lyzicka. Ide to rychlejsie 🙂 Len betarka potom nechce zapit prskom ale musim si striekat na lyzicku a dak jej este davat dopapat..
@gabika17042010 aha, ja som to pochopila, že z flašky 😀 . Našťastie aspon s týmto nemáme problém, malemu je jedno odkial pije alebo je. ked ho dokrmim, tak nemá problém zobrať prsník. A zje všetko, niekedy mám pocit, že aj klince by zjedol 😀
@elixia Jej, gratulujem, to pretacanie je zlate..ja som si spomenula tiez srandu z dnesneho dna - po napapani vydatneho zemiakovo-mrkvickoveho obedu sa zacala gulat (na brusko, dalej na chrbatik a potom zas na brusko)..heh taka bola zlata..som myslela, ze sa zgrcia, ale nie 😉
@elixia podarený ten manžel. presne to poznám, raz ked som prišla domov, pozeram, že čo to ma malý v nošteku a to bola mrkva, náš velmi rad pri krmení asistuje, ked mu nechceme nechať zobrať jedlo z tanierika, tak si ho vyberie rovno z pusy 😉 možno aj tak nejak sa dostalo na tričko manželovi
@ellisabet Aj ja som minule pri "vyplachu" nosteka nasla mrkvicku 😀
@elixia Muzi su kapitola sama o sebe 😉 Ten moj ma na starosti malu na hodinu a uz sa musi ist vyspat lebo je zniceny 😉
@gabika17042010 😀 😀 ved to je robotaaaa 😀
@ellisabet no nas tiez rucky pcha vsade..pripadne schmatne lyzicku ked nou idem do pusy a nechce pustit ani za svet..
Sranda tie deti,prave sme sa dnes s muzom smiali na nom,ze ake je to podarene ked sa uz ruckami natahuje za vsetkym,ze este nedavno to len tak nekoordinovane rozhadzovalo rukami okolo seba..ja nechceeem aby rastol tak rychlo ☹
@zuzanockamt ahoj my latkujeme tiez, a ja by som urcite odporucila jednovelkostne, take mame aj my, uz potom nemusis dokupovat dalsie. zo zaciatku som kupila vela plienok lebo sa mi strasne pacili a zial aj take kde sa neda menit velkost. teraz sa toho snazim potroske zbavit 😉 nas maly teraz spotrebuje mozno 5-8 plienok na den podla toho ako cika 😀 spokojna som s tymi na patentky i na suchy zips, niektore baby su za suchy zips- napr. super su bum genius. ja periem v persile senzitive, cca asi kazdy 2-3den. kapsove plienky mi schnu max 1den, niekedy cez noc su suche, ako ktore. 🙂 takze kolko plienok kupis je na tebe 😉 hadam som ti trochu pomohla sa zorientovat 🙂
ahojte, vcera som sa po 2hodinovej snahe uspat maleho v kociku, ked reval, ze sa chce pozerat (este ze ma Jane polohovatelnu vanicku 🙂, nahnevala a spojazdnila sportak, dnes ho pojdeme vyskusat, som zvedava ako sa tam bude drobcovi pacit/nepacit 🙂
...dnes ideme konecne zas aj plavat po 2 vynechanych nedelach, uvidime kolko vydrzime
ako je to s tym masom teda? doktorka kazala po tyzdni zeleninky, kamoska poradila na 10 den a @stvura pise po mesiaci....ja som vybrala dnes kuracinku, mame ´10. den prikrmov, ale teraz som zmatena ci mu to dat...
@gabika17042010
@zuzanockamt
@elixia aj my mame stale denny spanok na rukach
@elixia gratulujem k pretacaniu..nas tato zatial odmieta krmit zeleninkou, ze az potom ked to bude lepsie maly vediet 🙂
@gabika17042010 haha, to poznam, po hodine s malym zahlasi, ze nemozeme mat 2 deti, lebo on to nezvladne 😀

@majjjka24 chuda svagrinka no to jej asi neodpusti